Νέος browser από την Google!
Δοκιμάστε τον και σχολιάστε, αυτό πάω να κάνω κι εγώ τώρα.
Νέος browser από την Google!
Δοκιμάστε τον και σχολιάστε, αυτό πάω να κάνω κι εγώ τώρα.
αμα ειναι καλος πειτε μου να τον δοκιμασω και εγω
ενδιαφερον…θα το τσεκαρω καποια απτις μετεπειτα μερες!
Λοιπόν, τον δοκίμασα.
Ελαφρύς και ωραίος γενικά. Είναι beta, δε κράζω ακόμα.
Άσε ρε,έχεις τη google και προωθείς τα πράματα σου…
το κατεβασα.αρκετα καλο και με ευχαριστο περιβαλλον!
Kαλουλη φαινεται (δηλαδη καλυτερο απο ΙΕ) αλλά απο τη στιγμη που μπορω να αλλαζω themes με το μοζιλλα το προτιμω
(γιατι πανω κατω τα ιδια κανει )
Σημερα κυκλοφορησε η κανονικη (μη beta) εκδοση του Google Chrome
To κανω εγκατασταση και σε λιγες μερες λεω εντυπωσεις
Καλά, αν μας έπαιρναν μια φορά browsing δεδομένα με cookies απο gmail και google search, φανταστείτε τι θα γίνεται τώρα… Μακριά…
Και για του λόγου το αληθές
Οι ειδικοί σε θέματα προσωπικών δεδομένων κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου με αφορμή ένα από τα χαρακτηριστικά του νέου προγράμματος πλοήγησης Chrome της αμερικανικής εταιρείας, Google.
Συγκεκριμένα, οι υπέρμαχοι των προσωπικών δεδομένων υποστηρίζουν ότι το Chrome έχει μια ιδιότητα, η οποία αποστέλλει ό,τι τυπώνεται στην μπάρα διευθύνσεων (omnibox) του browser πίσω στο Google.
“Φοβόμαστε ότι το Chrome θα εξελιχθεί σε έναν ακόμα τεράστιο ιμάντα μεταφοράς προσωπικών πληροφοριών στα αρχεία δεδομένων της Google”, δήλωσε το στέλεχος της οργάνωσης Electronic Frontier Foundation, Πίτερ Έκερσλι και συμπλήρωσε, “η εν λόγω αμερικανική εταιρεία ήδη γνωρίζει παραπάνω από όσα θα έπρεπε για το τι σκέφτεται ο καθένας μας οποιαδήποτε στιγμή”.
Ωστόσο, στέλεχος της Google δήλωσε στον ειδησεογραφικό δικτυακό τόπο CNET News ότι η εταιρεία σκοπεύει να αποθηκεύει περίπου το 2% των δεδομένων που λαμβάνει πίσω.
Η Google διαβεβαιώνει ότι δε θα λαμβάνει και δεν θα αποθηκεύει δεδομένα εάν οι χρήστες απενεργοποιούν την επιλογή auto-suggest ή εάν προτιμήσουν έναν προεπιλεγμένο πάροχο αναζήτησης πέραν του Google.
Σχεδον 2 χρονια μετα, οσοι εχετε βαλει chrome, πειτε εντυπωσεις.
Επισης εχει δοκιμασει κανεις το chromium???
no problem whatsoever, ειδικα τωρα που εχει και extensions, adblocks κλπ
σταθεροτατο και ελαφρυ
μια ομορφια.
Όπως τα λέει και ο αποπάνω.
Default.
Συμφωνω.Αψογο.Ιδιως τωρα με τα extensions τελειωσαν οι δικαιολογιες για τον firefox.
Παιδια μονο σε μενα συμβαινει οταν παταω να φορτωσει μια σελιδα και πηγαινω σε μια αλλη να μην φορτωνει μεχρι να επιστρεψω εκει?Μηπως εχει να κανει με τα 7?
Εγω πανως δεν εχω κανενα προβλημα.Kαι τα 7 δεν νομιζω να ειναι το προβλημα γτ και εγω 7 εχω και μια χαρα φορτωνει ολα τα tabs.
Ερωτηση :
7 chrome.exe ? Και μετα λενε για τον Mozilla.
300κ Mem Usage o Mozilla αλλα τοσα και ο Chrome απλα σε 7 διεργασιες…
Οταν εχεις ελευθερη μνημη οι browsers δεν το αφηνουν ανεκμεταλευτο και την καταλλανωνουν.
Δοκιμασε opera, ή βαλε λινουξ k konqueror
Είχα διαβάσει κάπου ότι ο Chrome ανοίγει κάθε καρτέλα σου σαν ξεχωριστή διεργασία, μόνο και μόνο για να μην καταρρεύσει όλος ο browser αν κολλήσει μια καρτέλα…γι’αυτό τρώει και περισσότερη μνήμη…
2 tabs εχω αυτη την στιγμη και οι διεργασιες ειναι 7 και παλι…
Ελεος !
Εγώ τον έχω εδώ και κάτι μήνες και τον έχω κάνει default, δεν κρασάρει ποτέ και είναι αρκετά πιο γρήγορος από τον Mozilla. Kαι δεν κολλάει στο chat του fb που με τον mozilla σέρνεται.