Google Chrome

τι ειναι τα αντμπλοκ?

BAN και στους 2 σας. Σας έκανα report!

Ψεματα λες ! Δεν ηρθε τιποτα.
Ρε μαγκες 1000 φορες εχουμε σβησει ποστ που αφορουν το συγκεκριμενο add-on.
Παιζει προβλημα πως το λενε !

Η google το ‘βλεπει’ οταν χρησιμοποιειται καπου,κατι που σημαινει δεν εχει διαφημισεις.
Και τι γινεται ενα free site χωρις τις διαφημισεις ?

Αν λες γι αυτο που ποσταρα εγω:
κλικ!

To πιο αστείο με το Chrome είναι ότι δεν υπάρχει το gTranslate που υπάρχει στο Firefox στο δεξί κλικ.

Ηθελα μερες να το σχολιασω, αλλα καλιο αργα παρα ποτε.

Ειναι αστειο να κανετε εντι τα ποστ τα οποια απλα [B]ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ[/B] στο adblock.

Δηλαδη, με το ιδιο πανεξυπνο σκεπτικο, ποστ στις κυκλοφοριες του τυπου ‘διερρευσε’ να σβηνονται, γιατι προωθουν την πειρατεια.

Ναι, δεκτο να μην γινονται ποστ του [B]εξηγουν[/B] πως να κανουμε αντμπλοκ.

Αυτο θα δημιουργουσε προβλημα στο σαητ.Και ειχα κανει ενα τετοιο παλιοτερα και μου το σβησατε και δεν ειπα τιποτα.

Αλλα τωρα, να μου κανετε εντιτ το ποστ, επειδη ειπα την λεξη αντμπλοκ, οπου απλα συζητουσα για αυτο σαν στοιχειο του browser.
Ειναι αστεια πραγματα αυτα.

Δηλαδη τα σαητ πληροφορικης που εχουν διαφημίσεις και μεσα υπαρχουν θρετνς για μπλοκαρισμα διαφημισεων, τι ειναι?Καραγκιοζιδες?

Τελος παντων.Προφανως η απαντηση που θα παρω δεν θα με καλυψει, οποτε μην μπει στον κοπο να απαντησει κανεις.

Και πριν πεταχτει κανεις και πει παλι για αντιπαθεια στους μοντς κλπ, το μισο μοντ τιμ το ξερω, τους εκτιμω, αλλα οταν πεφτει μαλάκυνση πρεπει να αναφερθει.