Google Chrome

Εμένα μόνο με το ριφρές φρικάρει. Όταν δίνω την εντολή κάνει μια ώρα να ανανεώσει την σελίδα. Ενώ η αλεπού κομπλέ.

Ένας ακόμη λόγος που λατρεύω την google

Ναι, αυτό θα’γραφα… τελικά δεν είμαι μόνο εγώ που το παθαίνω κάθε φορά που χρησιμοποιώ chrome… και δεν μου το κάνει μόνο με το facebook… αλλά με ΟΛΕΣ τις σελίδες που μπαίνω… έχει πλάκα που σε κάποιες δε μου τις ανοίγει καν και λέει σκέτο “error”… ενώ οταν πάω στο firefox το ανοίγει αμέσως…

Πολύ πίσω ακόμα από Firefox. Πάντως με την Google από πίσω περιμένουμε βελτίωση

Αρκετα κρασαρισματα με τον chrome,δεν ξερω ισως πρεπει να διορθωσουν αρκετα πραγματα ακομα.

αλήθεια, το’χω απορία, αυτό είναι κάτι σαν “μσν” του chrome?
'η είναι σαν ένα άλλο που είχα δει στο ihomepage, όπου μιλας με όσους χρησιμοποιούν το ίδιο skin με σενα??

Τελικά έκανα την μετάβαση από Firefox. Είναι ωραίος όπως και να το κάνουμε. Μόνο που ανοίγει process ανά tab τον πάω… Επίσης το syncronize με τον λογαριασμό σου στο google τα σπάει…

Crab ριξε και μια ματια στον rekonq.

Αξιζει

αυτο.

πισι σπιτιου στη σχολη.

και τα αππς του δεν ειναι ασχημα. ειδικα το sliderocket για οποιον εχει να κανει pptς, ειναι ολα τα λεφτα

Σε εμπιστεύομαι. Αν βρω χρόνο θα το κάνω. Απλά πιστεύω η google θα κυριαρχήσει έτσι κι αλλιώς στο τέλος…

Κατσε ρε συ, τι παει να πει η γοογλε θα κυριαρχησει?

Δηλαδη εσυ που εχεις λινουξ και ανηκεις στο 1-2% του παγκοσμιου ποσοστου λειτουργικων συστηματων, σκεφτεσαι οτι κυριαρχει η Μ$;

οχι.

Εγω χρησιμοποιωντας τον rekonq, ο οποιος ειναι καλος, στηριζω την προσπαθεια των προγραμματιστων για αυτον τον εναλλακτικο browser.

και ξερεις τι?τα καταφερνει πολυ καλα.Το adblock του ειναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανωτερο του chrome, χωρις να χρειαζεται κιολα να εγκαταστησεις τιποτα!

Φαντασου επισης οτι ειναι ακομα στην εκδοση 0.5 κατι.

Καταρχήν τον rekonq δεν μπορείς να τον προφέρεις καν. :slight_smile: (Κακό όνομα από εμπορικής άποψης). Τα bookmarks σου που τα κάνεις sync? Θέλει foxmarks? To Chrome κάνει sync ακόμα και τις ρυθμίσεις μέσω google. Σκέψου πόσο προχωράνε τα google docs κλπ. Όλα γίνονται με βάση τη δικτύωση. Εκεί έχει ένα αβαντάζ η google.

ξερεις πολυ καλα οτι το λινουξ ακολουθα τις εξελιξεις.

Ηδη υπαρχει προγραμμα για cloud computing που σιγα σιγα εισαγει η γοογλε(λεγεται ownCloud).

Το οτι το ονομα της εφαρμογης ειναι αντιεμπορικο, σιγα.

Ρυθμισεις δεν νομιζω να κανει συνκ, αλλα δε μπορω να σου πω με σιγουρια, γιατι με το λινουξ παντα μια μαγκια και κομπινα θα μας ξεφευγει.

Kαλά ρε πλάκα έκανα για το όνομα…

αρχισα τωρα να χρησιμοποιω και γω και ειναι πολυ πιο ευχρηστος απο firefox…ασε που ανοιγει με τη μια ενω ο firefox εκανε κανα λεπτο

Καλα ας βγει πρωτα η 4η εκδοση της φωφης και βλεπουμε.

Οπως εχουν τα πραγματα, ο κρομ ειναι γρηγοροτερος, ναι.Αλλα απο παραμετροποιηση ειναι πισω και θελει δρομο για να φτασει τον φαηαρφοξ.

Νομίζω ότι τον έχει φτάσει τον firefox σε ότι εφαρμογή υπάρχει αν τσεκάρεις λίγο τα apps πού βγήκαν.

+http://www.i-programmer.info/news/87-web-development/1957-google-offers-20000-for-a-chrome-hack.html

Κοιτα, σε εφαρμογες σιγουρα δεν τον εχει φτασει.Ο φφ για να εχει την συλλογη που εχει τωρα, χρειαστηκαν πολλα χρονια, γιατι μην ξεχναμε αυτα φτιαχνονται απο χομπιστες και οχι απο την εταιρια.

Το παν ειναι η ταχυτητα.Τωρα αν ο ενας εχει πολλα περισσοτερα apps απο τον αλλο τι να τα κανεις.Σιγα μην σου χρειαζονται ολα.Κυκλοφορησε ο chrome 9 με Chrome Instant: Πρόκειται για ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο φορτώνει τις ιστοσελίδες τις οποίες επισκέπτεται ο χρήστης συχνά κατά την διάρκεια πληκτρολόγησης τους στο adress bar του browser

δεκτοτατο για την ταχυτητα, αλλωστε ενω ειμαι φφ φαν, μεχρι να βγει η 4, χρησιμοποιω αλλο browser.

μενει μονο να δουμε αν θα ανταποκριθει στις προσδοκιες.