Gordon blacksmith!

μπορει να ειναι μικρος σε ηλικια αλλα στανδαρ εχει να προσφερει απειρες στιγμες γελιου!!!

ο λογος που οταν πεσει Hammer στα χερια μου,το ξεκιναω παντα απο τη μεση περιπου(μιας και ο κηπος του προφητη βρισκεται καπου εκει!!!)

Ο λογος για τον υπερτατο gordon blacksmith και το απολαυστικοτατο χιουμορ του!!!

:respect::bow::bow:

ολοι κρυβουμε ενα ντινο μεσα μας:metal:

Εχω το αλμπουμ του κηπου του προφητη με τα καλυτερα κομικ απο την αρχη μεχρι περισυ. Ο Τυπος εχει τρελο χιουμορ…επισης εχω κ την μπλουζα που γραφει Animale… :smiley:

Ντίνος χεντμπάνκης

Πάντα το διάβάζω όταν διαβάζω το χάμμερ αλλά -η αλήθεια να λέγεται- είναι τρελή μούφα.

Μου αρεσαν τα αρχικα καρεδακια,οταν πρωτοξεκινησε…ηταν μια ωραια παρωδια του κλασσικου μεταλλο-κοσμου…γενικα,στη πορεια ομως με απογοητευσε…και οκ,τα αστεια,ακομα και αυτα που μου αρεσαν,δεν ηταν τπτ παραπανω απο απλη σατυρα γνωστων κλισε του μεταλ,που ο καθενας μπορουσε ή ειχε σκεφτει να γραψει…τα μισα δλδ,τα λεγαμε και μεις με παρεα,οταν καναμε πλακα σχετικη με τα μεταλ κλισε…τεσπα.απο ενα σημειο και μετα εγινε τερμα βαρετο και ανευρο,ενω οκ,τα σκιτσο(παρολο που γενικα δεν κολλαω εκει οταν διαβαζω κομικς κτλ ιδιαιτερα) ηταν επικη σαβουρα…σε γενικες γραμμες μουφιτσα…:/(προβλεπω κραξιμο:p)

Εμένα, πάλι, μου αρέσει ακόμα το κόμικ αυτό, γενικώς γουστάρω τέτοιο χιούμορ.

Βέβαια, υπαρχει και ο Μικρός Κθούλου.

Σωστός ο Λέπερ, κι ο μικρός κθούλου λέει, είναι πιο νταρκ αισθητική και μαύρο χιούμορ. Ο κήπος για μένα, αν και αναπαράγει τα κλισέ του έλληνα μεταλλά όπως είπε ο Λουπέν, το κάνει με ένα μοναδικό τρόπο για μένα. Εντάξει, για τις τεχνικές στα σκίτσα του εσείς οι πιο γνώστες τα ξέρετε καλύτερα, αλλά δε νομίζω ότι το κόμικ που κάθεσαι να διαβάσεις στο χάμερ θες να ναι και σταν λι. Το επετειακό 4σέλιδο με το Στιβ Χάρις ήταν απολαυστικότατο πάντως.

Ο Μικρός Κθούλου πατάει με χαρακτηριστική άνεση τον Κήπο του Προφήτη. Και δεν αναφέρομαι εδώ στο σχέδιο φυσικά, αλλά στα κείμενα.

Τα παλιά χρόνια που έπαιρνα το Hammer διάβαζα τον Κήπο… Ποτέ δε μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, αν και είχε κάποιες καλές στιγμές μέσα. Ωστόσο το έβρισκα πολύ “φανμπόικο” για το γούστο μου. Το σχέδιο φυσικά δεν έχει σημασία. Εδώ υπάρχουν κομίστες ή γελοιογράφοι που τραβάνε ίσα δυο γραμμές και τρεις κύκλους αλλά το κείμενο τους σε πετάει στον τοίχο κυριολεκτικά.

Γενικά, ένα μετριότατο ως κακό κατ’ εμέ κόμικς, που έχει πάρει προβολή μόνο και μόνο γιατί βρίσκεται στο Hammer. Σε αντίθεση - ξαναλέω - με τον Μικρό Κθούλου, που στέκει ανετότατα ως ξεχωριστή σειρά, με πανέξυπνο μαύρο χιούμορ και φοβερή ψυχογράφηση του κεντρικού ήρωα.

εδιτ. Με χαρά και έκπληξη τις προάλλες πάντως διαπίστωσα πως γνωστός και αγαπητός συντάκτης του Hammer παρακολουθούσε πέρισυ μαθήματα σκίτσου στη σχολή μου. Το κατάλαβα όταν είδα σκιτσάκια Motorhead αναρτημένα στον τοίχο και τα συνδύασα με το ονοματεπώνυμο. 8)

εγω ορισμενες φορες εχω ριξει τρελο γελιο με τον κηπο και αλλες φορες οι ιστοριες ειναι μετριες.Δηλαδη εσεις δεν εχετε γελασει οταν ο δαιμονας ηθελε να βαλει κετσαπ στα μπουτια του ντινου για να νομιζει οτι ο ντινος οτι τον βιασαν μαϊμουδες στο φλιππερακι;
Μικρο κθουλου μια φορα τον εχω διαβασει στο rock hard και εχει ξεκαρδιστικες ατακες αν και στο σχεδιο,που φυσικα δεν παιζει τοσο ρολο,ειναι αρκετα πισω απο τον κηπο

edit:ο μικρος κθουλου εχει sylvia saint ρωταω εχει;

Ε, και ο Κήπος δε θεωρώ πως έχει κανένα φοβερό σχέδιο. Ψέματα. Δεν έχει, απλά. Για μένα κόμικς με μέτρια (κατά τη γνώμη μου πάντα) κείμενα όπως αυτό, χρειάζονται τουλάχιστον ένα πολύ δυνατό σχέδιο για να ξεχωρίσουν. Το βλέπουμε για παράδειγμα σε ένα σωρό αμερικάνικα υπερηρωικά κόμικς. Κακά κείμενα. Αλλά εκπληκτικό σχέδιο και τεχνικές.

(ο μικρός κθούλου έχει νυαρλαθότεπ, αρκεί. :p)

Για μικρό Κθούλου μπορώ να βρω να αγοράσω τις ιστορίες??
υπάρχουν?


Now playing: Biffy Clyro - Bubbles
via FoxyTunes

Έχουν κυκλοφορήσει 3 συνολικά αλμπουμάκια, με όλο το υλικό από τα Metal Invader + κάποια ακυκλοφόρητα. Ωραίος ο Κθούλου, αν και μερικές φορές, οι επιρροές από Peanuts και Clavin And Hobbes ήταν παραπάνω απο προφανείς, χωρίς να ενοχλούν.

Όσο για το Κήπο, παρά το γεγονός ότι είναι κακότεχνο, είναι εύκολο να υπάρξει ταύτιση με τον πρωταγωνιστή. Γενικώς, όμως, το επίπεδο έχει πέσει εδώ και αρκετά χρόνια.

χαχαχαχαχα…να χω πεθανει τοσο με την ατακα που χει στο τευχος αυτου του μηνα…που λεει “take no ψιχουλα” χαχαχαχαχαχα

Inb4 ποστ στο “σωσίες” με ντίνο χενμπάνκη και παπαρδέλα:p

Ο “Κήπος του Προφήτη” ξεκίνησε γαμάτα, συνέχισε ανεκτά, πλέον μου είναι αδιάφορος.

Κομιξοπατέρας ο ΚρισΠ λοιπόν.

Μάλιστα κύριε, είμαι!

καλα…δεν ειμαι και ειδημων…αλλα νομιζω ξερει να ζωγραφιζει.τα σχεδια που προοριζονται για περιοδικα πιστευω πως ειναι επιτηδευμενα πιο χαμηλο λεβελ…τι να εκανε δηλαδη για το χαμερ πχ!!!..σχεδια αλα Τodd mcFarlane???:p…οσο για το χιουμορ αυτο νταξ ειναι υποκειμενικο…εμενα το δικο του ειναι του ειδους μου:lol:

ναι και μενα!..θυμαμαι τον εαυτο μου να κλαιω απτα γελια σε ενα επεισοδιο ωπου ο θειος του ντινου ειχε περασει μια γατα για εναν τζαμαικανο απτα καραβια…κατι τετοιο.αχαχααχαχαχα