Goth Rock / Post-Punk Κυκλοφορίες (+Μπάντες)

Γαματο είναι αυτό εδώ!

2 Likes

Πολύ ωραίο όντως.

Πρέπει να αγαπάνε πολύ τους «Αντί»

2 Likes

To finale με ταρακούνησε πάντως, μου φάνηκε υπέροχο γενικά, εθιστικό.

Είναι φανερό πιστεύω, και εγώ το σκεφτόμουν, αν και σε μια στιγμή νόμιζα πως θα ακουστεί κανά “Οδός 55!!”

1 Like

To Hekàtē‘ είναι ιδιαίτερα εθιστικό έτσι;

Αλλά επειδή φέτος προσωπικά μιλώντας, ο εθισμός σε αυτούς τους ήχους είχε συγκεκριμένο όνομα και λέγεται Rope Sect, δεν έφτανε η δισκάρα (σπαμμάρω εκ νέου λινκ για ριβιού :stuck_out_tongue: ) έχουν και συνέχεια:

Απλά να πω επίσης πως μια το “Eleutheria” μια το “Odisseia”, κάπως δένουν αυτοί οι τίτλοι (και οι αλληγορίες τους) με την ατμόσφαιρα.

4 Likes

Επιστρέφω για να αφήσω μια γνώμη για τον δίσκο:

αλλά κυρίως την δική τους γνώμη για πολλά πράγματα:

4 Likes

Τιζεράκι από νέο σινγκλ και σιγά σιγά ετοιμάζουν την νέα δισκάρα τους :stuck_out_tongue_winking_eye:

6 Likes

Φωτιά μας έβαλες βραδιάτικα. Ναι ρε γαμωτο.

3 Likes

Είχες πάει να τους δεις όταν ήρθαν; Αν ναι για πες και για πείτε όσοι/ες τους είδατε γενικότερα.

Εκεί να μου πάρεις τη χαρά αμέσως :stuck_out_tongue:

3 Likes

Έπρεπε να ισορροπήσω την κατάσταση :joy:

Και εγώ δεν τους είδα δυστυχώς.

2 Likes

Γιαννεναρα φωτια .δεν θυμάμαι τίποτα απ’ το λάιβ χαχα .ένα διαρκές περα δώθε ,μια ξανθιά κόμη ένα ξερατο.τι μας έκανες οντως

4 Likes

Γιαννενα τους ειδα και εγω πριν λιγα χρονια, γαμησαν, και ειχε αρκετο κοσμο και γουσταραμε. Αλλα δεν επαιξαν το nie, που ισως ειναι το αγαπημενο μου κομματι τους, με στεναχωρησαν λιγο.

Η θεα με σπασμενο ποδι επαιξε απ’οσο θυμαμαι, κουτσαινε η κακομοιρα και τραγουδουσε με το ποδι λυγισμενο και σηκωμενο λες και ηταν σε τιμωρια.

Επαιξαν σαπορτ και οι ερα οφ φιαρ, αλλα δυστυχως πολυ λιγο γιατι κατι επαθε ο μπασιστας ξαφνικα και δεν μπορουσε να συνεχισει. Αλλους δεν θυμαμαι. Ισως dirty wombs? H τους θυμαμαι απο αλλο λαιβ?

ειναι λιγο θολη η συγκεκριμενη περιοδος για πολλες λεπτομερειες :stuck_out_tongue:

4 Likes

Μωρε ολοι στα Γιάννενα τους είδατε??? Ερα οφ φιαρ νομιζω δεν παίξανε καθόλου λόγω παρενεργειων τσίπουρου. Dirty wombs και skomma αν θυμάμαι καλά. Οι dirty wombs ανεβασαν και μια φωτο από το λαιβ αυτη τη βδομάδα κιόλας όπου φαίνομαι να τα σπάω. Γενικά πάρα πολύ πιωμα εκείνη τη μέρα. Σπουδαζατε όλοι εσείς εδώ?

1 Like

εγώ όχι ,από θεσσαλονίκη ήρθαμε και πίναμε από το μεσημέρι οπότε δεν θυμάμαι ούτε το σπασμένο πόδι ούτε era of fear ,skomma.η αφίσα living under drones είχε πάντως.
ναι οι dirty wombs έπαιξαν. την είχα δει την φωτό χαχαχ είμαι και γω μέσα κάπου.

Εχεις δίκιο δεν είχε σκομμα. Τους άλλους είχε ναι

Ουτε εγω, αρτα αλλα πηγαινα συχνα για μουσικη και φιλους. Γενικα Δομπολη επαιζαν καλα λαιβ.

Και για dirty wombs που δεν ειπαμε τιποτα, κλασικα πολυ καλοι, ολο ενεργεια. Στις φωτο δεν ειμαι γιατι τους ειδα απ’τις σκαλες.

1 Like

Σε άλλα νέα, οι Actors έβγαλαν νέο φοβερό single χτες αλλά με πήρε και με σήκωσε το teaser των Belgrado, τις προσδοκίες μου τις έχω πάντως αν αποφασίσουν να κυκλοφορήσουν κανονικό LP:

2 Likes

BELGRADO is super close to finishing their new album. :grinning:

Edit : Εκτός και εάν εννοούσες για LP των Actors…όπως και να έχει έρχεται νέο Belgrado :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

Πωωωω, τι αναμνήσεις ρε με τους Belgrado… Νομίζω όλη η Θεσσαλονίκη κατεβήκαμε τότε Γιάννενα (καλά, εγώ είμαι κι από ‘κεί), στις φωτογραφίες οι μισοί είναι απ’ τη Σαλονίκη, χεχε. Όπως τα είπανε παραπάνω, Living Under Drones πρώτοι, μετά Era of Fear που δεν την πάλεψε ο μπασίστας τελικά (full ξενέρα), μετά Belgrado που έγινε Ο πανικός μέχρι και τις σκάλες πάνω, και τελευταίοι οι Dirty Wombs. Πω-πω, εποχές με εκκενωμένη Αντιβίωση, πώς περνάνε έτσι τα χρόνια.

Μπήκα μετά στο FB των Dirty Wombs και είδα τις φωτογραφίες και συγκινήθηκα λίγο. Πότε θα ξαναπάμε ένα Βιολογικό, ρε γαμώτο, πότε θα ξαναγίνουν τέτοια live, και άραγε θα είναι όλα όπως παλιά; Τελικά πράγματα που θεωρούσαμε τόσο δεδομένα, τα εκτιμάς τόσο πολύ τώρα, πραγματικά μου έλειψε.

3 Likes

Ναι, θα έχουμε καινούριο, για να δούμε.

Κατά τα άλλα,