Οι Gotthard live στην Αθήνα!

Σύμφωνα με την διοργανώτρια εταιρεία οι Eλβετοί, διάδοχοι κατά πολλούς των Whitesnake, Gotthard θα δώσουν 1 και μόνο live στην χώρα μας στις 20 Σεπτέμβρη στην Αθήνα σε γνωστό club! Leo σε περιμένουμε … !!!

ΟΛΕ!!! Επιτελους θα δουμε μια πολυ καλη μπαντα για πρωτη φορα, ποια εταιρεια τους φερνει? η Didi? Ποσο θα’ναι το εισητηριο?

Mέσα σε διάστημα ενός μηνός θα δούμε τα 2 καλύτερα συγκροτήματα του μελωδικού hard rock των 90’s. (Gotthard & Talisman) Aυτά κι αν είναι ωραία πράγματα!

Erxontai k oi Talisman?
Ma kala p zw?

Παιδιά μην τρελένεστε κιόλας! Οι Talisman ακύρωσαν διότι ο J.S.Soto αδυνατεί λόγω εμφανίσεων με τους Journey, στην θέση του S.Augeri που έχει ένα μικρό προβληματάκι υγείας! Οι Gotthard δεν θα έρθουν με καμμιά Didi … Σιγά μην ασχοληθεί η Didi και οι λοιπές “μεγάλες” εταιρείες με τέτοια ασήμαντα γκρουπς…Ειρωνικά το λέω!!! Ακόμη είναι λίγο unofficial το θέμα. Όταν επισημοποιηθεί περισσότερο σας ενημερώνω για τα υπόλοιπα (χώρος, τιμή εισητηρίου, support κτλ.).

Για τους Talisman το ήξερα πώς ακύρωσαν τη περιοδεία, αλλά νόμιζα πώς Ελλάδα θα ερχόντουσαν τελικά. Δλδ ούτε για Gotthard είναι σίγουρο; Τότε μην βιαζόμαστε να ανοίξουμε topics αν κάτι δεν είναι επίσημο…

Μακάρι να τους δούμε! Είχα ακούσει κα γω από κάποιες “πηγές” οτι θα ερχόντουσαν κάποια στιγμή φέτος.΄Οπως έχω ακούσει και για άλλα συγκροτήματα του ίδιου στυλ, τα οποία δε θα ήθελα να αναφέρω μιας και οι πληροφορίες αυτές είναι ακόμα unofficial, άρα όχι σίγουρες…

ακόμα τπτ επίσημο??? Οι gotthard είναι πολύ γματοι για να θεωρούνται συνέχεια των whitesnake (καμιά ιεροσυλία, απλά να μην ψάχνουμε “νέους παλιούς” συνέχεια :wink: )

βαλε και TEN νασαι μεσα

Κάποιο καλό (“βρώμικο” βασικά…) παιδί μου είπε πως 22/11 θα’ναι εδώ… :smiley:

Βρε τον Dirty… Δεν κρατάει το στόμα του κλειστό…
Αλλά επειδή για τους συγκεκριμμένους το έχω ξανακούσει από αρχή του χρόνου άλλες δύο φορές και τελικά δεν ήρθαν, κρατάω μια επιφύλαξη.
Ελπίζω να μην τριτώσει…

Στο site παντος δεν γραφει τιποτα :frowning:
Η ημερομηνια παντος 22/11 ειναι ανοιχτη.

Ναι! Οι ελβετοί hard rock - άδες θα παίξουν επιτέλους στην χώρα μας στις 22 Νοεμβρίου! Έκλεισε!!!

YEAHHHHHHHHHHHH!!!
MADE IN GREECE! :smiley:

ΟΛΕΕΕ!!! ΘΑ Ειμαι εκει, θα γινει πανικος!!!

Τα λες που τα λες όλα, πες και που θα παίξουν…

Άντε να το πω εγώ… Gagarin…

ΕΤΣΙ!!! :twisted:

Τα λες που τα λες όλα, πες και που θα παίξουν…

Άντε να το πω εγώ… Gagarin…[/quote]
Gagarin… :? Το κόβω δύσκολο να μαζευτούν παραπάνω από 200, το πολύ 250 άτομα… Σε μικρότερο χώρο θα ήταν καλύτερα να το κάνουν (μη γίνει και καμιά ακύρωση πού δεν θα μαζευτεί πολύς κόσμος…)

Τα λες που τα λες όλα, πες και που θα παίξουν…

Άντε να το πω εγώ… Gagarin…[/quote]
Gagarin… :? Το κόβω δύσκολο να μαζευτούν παραπάνω από 200, το πολύ 250 άτομα… Σε μικρότερο χώρο θα ήταν καλύτερα να το κάνουν (μη γίνει και καμιά ακύρωση πού δεν θα μαζευτεί πολύς κόσμος…)[/quote]
Σωστά το σκέφτεσαι, αλλά οι Gotthard μιας είναι σε μια ανοδική πορεία έχουν κάποιες απαιτήσεις παραπάνω από τις συνήθεις. Από αυτά που έχω ακούσει μάλλον δεν θα συμβιβάζονταν να παίξουν σε κάτι λιγότερο από το Gagarin. Συν του ότι 400-500 άτομα μπορούν να μαζευτούν. Να γεμίσει δεν πρόκειτε, αλλά επειδή τους έχω δει live, είναι πολύ καλοί και θα είναι πολύ καλά όσοι και να μαζευτούμε. Μακάρι να πάνε όλα καλά.

poulhsane poly perissotera apo 200 lipservices.