Συμφωνώ 1.000%, ειδικά στο σημείο για τον Πούσ(τ)ιο και τους Twisted! :twisted:
νομιζω δεν χρεαιζεται να κρινουμε οσους δεν πανε στις συναυλιες , γιατι ειναι δικαιωμα τους .Οι λογοι που οι συναυλιες πλεον δεν τραβανε τοσο κοσμο ειναι
αρκετοι .Βεβαια τα ‘κλασσικα’ ονοματα θα εχουν ακομα κοσμο , αλλα οι εποχες
αλλαξαν .Οι Gotthard μπορει να ειναι απο καλυτερα συγχρονα group,και σε καποιες χωρες της Ευρωπης δημοφιλεις , αλλα στην Ελλαδα δεν ‘περασαν’ ιδιατερα, παρολο που εχουν κομματια καταλληλα .
Δεν νομιζω δηλαδη οτι ηταν τοσο μεγαλη εκπληξη ο κοσμος που μαζευτηκε ,με την σημειωση παντα οτι ειχαμε 3 συναυλιες ‘συγκενικες’(Bonfire-winger-gotthard) σε πολυ κοντινο διαστημα .
Έγω πάντως πήγα και στις τρεις συναυλίες μου αναφέρει ο aor (Bonfire-winger-gotthard) παρόλου που είμαι από επαρχία και κατέληξα στα εξής:
ΜΟΝΟ SCORPIONS κάθε χρόνο για να γεμίζουμε καραϊσκακι και καυτατζόγλιο και ετσι και οι διοργανωτές θα τα κονομάνε και εμεις δεν θα γκρινιάζουμε για την προσέλευση του κόσμου!
Λέτε?
Poly swsta-gia Scorpions psinontai oloi na pane kai na tous doun kai ekatosti fora kanena provlima kai den pa na xei to eisitirio kai 50 evra,gi aftous O.K…
Gia Bonfire,Winger Gotthard allazei to pragma-den dinei o allos ta leftakia tou gia tous poserades,thelei sovara pragmata-opote ALICE,poly wraia i protasi sou,MONO Scorpions kathe xrono kai na leme kai efxaristw…
Για Scorpions συμφωνώ,μιας και είναι και οι αγαπημένοι μου και θα θελα να τους βλέπω κάθε χρόνο! :lol:
Πήγα και Bonfire, αλλά ήταν πολύ κρίμα που δεν είχε κόσμο! Ήταν από τις καλύτερές μου συναυλίες φέτος, και λυπήθηκα γι’αυτό… Πιστεύω ότι δεν τους άξιζε κάτι τέτοιο. Άσε που δεν κόλλαγαν με τίποτα τα προηγούμενα συγκροτήματα! Τα ήξερα και τα 3 bands, είναι αξιόλογα και παίζουν ωραία, αλλά ουδεμία σχέση έχουν με Bonfire! Μεγάλο λάθος το να θες να “τραβήξεις” κόσμο από διάφορες σκηνές της ροκ και μέταλ, σε μια συναυλία! Ας καλούσαν΄Bonfire και μια άλλη καλή μπάντα, όπως είχε γίνει Θεσ/κη με Bonfire και Tyketto και μάζεψε αρκετό κόσμο
Tous exasa kai tous Bonfire KAI tous Winger
apozimiwthika omws me tous Gotthard