Οι Gotthard live στην Αθήνα!

τον μονο που εκραξα ηταν ενα συγκεκριμενο ατομο και αν διαβασεις τα προηγουμενα θα καταλαβεις και το λογο
τεσπα

Ok! Τώρα τι έχουμε για μετά (εκτός από Talisman) ?

σουηδία… και πάλι!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Super οι GOTTHARD, οι KING DRAGON πως σας φάνηκαν;

κατι αλλο , δεν θυμαμαι αν τις 3 συναυλιες ,bonfire ,winger,gothard,τους εφεραν
οι ιδιοι διοργανωτες .Αν ναι , τοτε θελει και λιγο ρεγουλα . Σε ενα δυο μηνες 3
παρομοιες συναυλιες , κανουν καποιους να επιλεξουν , παιζει και αυτο ρολο για ενα κοινο που πλεον ‘δεν πειναει’ .

λογω αδυναμιας και στα 2 γκρουπ που περασε ο Ασπιωτης ,και καποιων δειγματων που ειχα ακουσει , ειχα καλη διαισθηση για το group αυτο .Σε γενικες
γραμμες ηταν καλοι (το οτι ειναι καλοι μουσικοι ειναι γνωστο στους περισσοτερους)και δεμενοι ,αλλα εχω μια μικρη υποψια (γιατι το live καμια φορα σε ξεγελαει) ,οτι
τα κομματια περα απο καποια μερη , δεν ειναι ‘γροθιες’ δηλαδη δεν ειναι τοσο καλα και μεστα . Αλλα επειδη πρωτη φορα τα ακουσα ,και λογω live ,ισως ξεγελιεμαι και μακαρι .Βεβαια και μονο οτι κινουνται στο χωρο αυτο , ειναι πολυ σημαντικο .

Sirjim,
Εσύ “από εβδομάδα” χρωστάς μια πληροφορία από Σουηδική Αραβία μεριά… και μπήκαμε στην εβδομάδα. :roll: :stuck_out_tongue:

Ωραια εμφανιση κανανε με κερδισαν απο το πρωτο τραγουδι, οσο για αυτο που ειπε ο aor συμφωνω, θα περιμενω το δισκο να βγει και θα κρινω, παντως μου αφησαν καλη εντυπωση.

Nai me kritikes zaggogiannh - tha deirw tous gay legs diamond :stuck_out_tongue: polloi tha arxisoun na akoun auth th groupara :stuck_out_tongue: kai rwtw euthaiws POIOS STON WT$TR@#@# einai o zaggogiannhs pou tha grapsei autes tis moufes :stuck_out_tongue:

ta live - auta theloun prowthish ! theloun $$$$$$$$$$$$$$ polla na pesoun theloun diafhmhsh - theloun eishthria 20e kai na einai 2 to mhna. A kai theloun kai to koino na exei mousikh - gnwsh kai paidia - na exei akousei tous diskous autwn twn groups kai na einai energoi akroates, pou na nkoue akoma mousikh kai na phgenoun se gigs !

egw tha pw kai to allo - gnwstos kai akatonomastos radioparagwgos, mas zhthse - kanonika CDs - promos leei den paizei - AUTA POU THELEI AUTOS - na tou ta dwsoume - epeidh exei leei 75000 akroamatikothta… XM…

a) den nomizw oti aparaithta oloi - pou akoun ena stathmo akoun esena.
b) promos - an thes - kai an den thes - ksydi. merik promos erxontai kai san komple kopies - alla epeidh polloi ta POULANE - koboume ta barcodes :stuck_out_tongue:
c) sure - giati oxi - an mnhmoneuieis thn etairia - 3-4 fores thn ora kai protrepeis ton kosmo na ta agorazei - sURE !!! giati oxi…
d)akousa kai ton ekbiasmo na to pw … se periergo tono - i mou ta dineis - i egw tha ta agorasw - alla den tha to paiksw… ok mesie - kalytera na karpothoume emeis, 50e parapanw para esy 10 CD’s pou retialaroun 15e . epishs tha epaize auta pou htele autos - agnoouse omws LX tous GLYDER !!! OREOS ! promotion me ta ola tou…stous akroates tou :stuck_out_tongue: sto idio skotadi me ton DJ… m auton ton tropo dhladh pws tha bohthiseis mia NEA MPANTA RE THEIO ? paizontas to smoke on the water ?!
e)krima eixa ton aknthrwpo se megalyterh ektimish.

to lepon - paw n akousw to doomsday flight :stuck_out_tongue: tou aderfatou :stuck_out_tongue: o zaggogianhs mporei na paiksei tpt dangeons and dragons :stuck_out_tongue: akougwntas blind guardian :stuck_out_tongue:

καλημερα. λοιπον παμε παλι.Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο die hard πυρηνα οπαδων που βρεθηκε στα show των gotthard. Ενα μεγαλο ευχαριστω στους gotthard για δυο καταπληκτικες βραδιες. Επισης στους χορηγους επικοινωνιας, στη high voltage στo local team της nuclear blast, και σε ολους οσους βοηθησαν, ξερετε ποιοι ειστε. (μερικες ωρες υπνου σε βοηθουν να δεις τη συνολικη εικονα και να ξεκολησεις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Ε, δε τη τελειώσαμε κιόλας ρε φίλε… περίμενε λιγουλάκι…

Να! Τόσο δα ακόμα!!
:wink:

οχ.

δεν μιλάω.

αλλά να ξέρεις ότι προσπαθώ πολύ.

:stuck_out_tongue:

κάνω διάφορες σκέψεις τώρα εγώ…

Outshined, sou eipa. Nomizw oti kserw. Mporei kai oxi. Pantws kati phre kata tuxh to auti mou x8es. (auto einai off topic)

(on topic) xwris na 8elw na mplextw sto 8ema. To mono pou kserw einai oti 17-18 xronia pou asxoloumai me auth th mousikh den exw gnwrisei se proswpiko epipedo atoma san ton Niko kai thn Evita. Kanenan. Eilikrina. Auto arkei.

Sorry bitch αλλα ελειπα στην Αμερικη και εκει αφηνω ολη την τεχνολογια και παω για συναυλιες πια σαν ακροατης.
Ομολογω πως αισθανομαι λιγο ασχημα γιατι πρεπει να ειμαι ανωνυμος δεν το συνηθιζω αλλα πρεπει για πολλους λογους.
Οσο μπορω θα συστηθω.Ξεκινησα στη δεκαετια του’80 σαν ραδ.παραγ. εδω και ημουν απο αυτους που εφτιαξαν τη μαγια του κοινου που ακουει αορ και γενικα μελωδ.ροκ.
Το '91 μπουχτησα και εφυγα για Αμερικη και ψαχτηκα πολυ καιρο και βρηκα δουλεια σε ροκ ραδιοφωνο.Για 3 χρονια συνεχισα μια χαρα και καποια στιγμη το '94 ανελαβα συγκροτημα στη πρωτη τουρνε και μετα για 10 χρονια εκανα αυτη τη δουλεια και αλλες εκει και ημουν μια απο τις βδελλες που ανεφερα.Εφτασα σε ενα σημειο που ηθελα να ξαναγυρισω και ειμαι εδω και εναμισυ χρονο πισω εχοντας δωσει τις εταιρειες μου.
Αν το διαβασεις αυτο απλα μαθε οτι δεχομαι καποια ασχημα feedback απο ονοματα που ξερω που αφορουν την Ελλαδα.Εσυ δεν με ξερεις αλλα μαθαινω καποια πραγματα απο Αμερικη και Αγγλια γιατι καποιοι ειναι πολυ φιλοι μου.Το σταματαω εδω.
Συγνωμη για την παρεξηγηση και ελπιζω να καταλαβεις οτι νοιαζομαι πρωτα για τους Ελληνες φανς και θελω να εχουν συναυλιες σαν τα Γιαννινα(αισθανθηκα πολυ περηφανος) και σαν τους Τοτο(μαγικη βραδια για το ειδος).Συγνωμη και απο τα αλλους του φορουμ αλλα ειναι το μικροβιο μεσα μου ακομα(ειμαι πια μονο ακροατης και χαζοαχολουμαι με αυτα).Μια συμβουλη μονο… δεν φταιει ποτε το κοινο αλλα ο promoter.Εγω εκανα την πορεια μου και φχαριστιεμαι την μουσικη και την πατριδα πια. Καλη επιτυχια στα επομενα βηματα σου.

για να ειμαι ειλικρινης σε αλλο προσωπο πηγε το μυαλο μου οποτε ζητω συγνωμη απο αυτο το ατομο γιατι δεν καταλαβα σωστα.

ok συμφωνεις λοιπον οτι στα Γιαννενα καναμε καλη δουλεια και το γεγονος παραμενει οτι δεν εχω εγω προσωπικα το budget για κατι αντιστοιχο οπως επισης και να το διεθετα με ενα live δεν αλλαζει το “ρευμα”. Ομως ειλικρινα θα ηθελα να μαθω ποια μπαντα εκανε παραπονα αν αυτο εννοεις. Αν συμβαινει κατι τετοιο θα ηθελα να το ξερω γιατι εμπλεκονται πολλα ατομα και πολλες φορες αυτα που δινεις σε ατζεντηδες μανατζαρεους κλπ μπορει να μη φτανουν εκει που πρεπει τελικα. Θα ηταν καλο ομως να “ξετρυπωσω” ποιος εκανε τη βρωμοδουλεια. Πιστεψε με θα με βοηθησεις.[/list]

Αυτα θα γινουν μονο ιδιαιτερως . Δεν θα ελεγα κατι που μου εκμυστηρευτηκαν ειδικα σε post και θα συγχωρεσεις τον προτερο εκνευρισμο μου αλλα ισχυει και για αλλες Ελληνικες εταιρειες για συγκροτηματα που κλεισαν και καποια που δεν εκλεισαν τελικα και που δεν ειχαν ολα management ειπαμε γιατι εκει εκνευριζομαι οταν πρεσαρουν τοσο πολυ τα φτωχα συγκροτηματα. Εγω τουλαχιστον σκιστηκα ρουφηξα απο αυτους που δουλεψα ρουφηξαν κι αυτοι απο μενα και ολα καλα. Τους παιρνουν οι δισκογραφικες το 80% τους παιρνει το 15% το downloading μην το ξεσκιζουμε κιολας. Καποιοι αναγκαζονται σε μανατζμεντ του εαυτου τους και σκεφτονται να βγαλουν τα επομενα cd μονο στο ιντερνετ τι να λεμε τωρα. Εγω παντως δουλεψα 90% μοντερνα αμερικανικη σκηνη και ισως γι’αυτο το παιζω πονηρος αφου εκει ειναι καπως πιο ανετα τα πραγματα
Αν θα γινει θα σε πλησιασω εγω σε καποια απο τις επομενες gigs και οσο για το budget υπαρχουν λυσεις. Κοιτα τον ευρυτερο χωρο του μελ.ροκ. Παντως για να τα λεω ολα καπου σταθηκες ατυχη εφετος γιατι οι συγκεκριμενοι που υπονοω θα μαζευαν πολυ λαο τελος παντων δεν χρειαζεται να σου κανω υποδειξεις ετσι κι αλλιως. Φυσικα και δεν τα ξερω ολα οπως κανενας μας. Για παραδειγμα νομιζα οτι εδω οι Pearl Jam θα βαραγαν μυγες αν το λεω καλα.

ok κατανοητο. θα περιμενω να τα πουμε απο κοντα οποτε θελησεις, θα χαρω ιδαιτερα να σε ακουσω, η κριτικη ειναι παντα καλοδεχουμενη αρκει να ειναι με επιχειρηματα και οχι με χαρακτηρισμους. ας το αφησουμε λοιπον εδω και τα λεμε απο κοντα με τη πρωτη ευκαιρια.

Λίγο αργοπορημένα αλλά θα πω και γω την αποψή μου για gotthard έστω και τώρα :stuck_out_tongue:
Τρομερή συναυλία! Πιστεύω ότι όσοι δεν ήρθαν τότε πραγματικά έχασαν! Έπαιξαν υπέροχα, με ωραίο ήχο, κομματάρες, και ακουγοντας τον Lee να τραγουδάει νόμιζες ότι άκουγες το studio album! Τρομερό! Βέβαια τόσες φορές όσες άλλαξε ρούχα, δεν αλλάζει ούτε η Βανδή! Χαχαχα!:lol: Αστειεύομαι, τους λατρεύω τους gotthard και τον Lee :wink:

to gegonos einai oti den pataei kosmos … kai giauto den ftaei i mpanta - ftaei to koino pou xeiragwgeite, apo tis apopseis tou kathe metallopatera - tis plakas, blepe giannhs pousios - oi twisted sister ienai ena kako anekdoto - ti les mwrh orthia k#@%#%@#da- live se xezoun patokorfa ! oi mikroi psarwnoun me tetoies MFWEFWEFWEs - oi megaloi - einai poly mplaze gia na pane- prepei na taizoun gynaikes - na pioun kafedes kai genika …

opoios akouei hard rock kai den phge einai gia karpazes. egw malwsa - gia na ffegw kai na paw egkairws :stuck_out_tongue: kai paraligo na ginei megalo skhniko kai pali tha phgaina !

Etsi mpravo,to swsto na legetai…Kathomoun kai parakalousa den kserw ki egw
posa atoma na pame stous Gotthard-kapooi rwtousan poioi einai oi Gotthard(!!!)
kai oi alloi elegan “den goustaroume poseria kafrous”-egw piga kai perasa mia xaroula,oi alloi mporoun na asxolountai me “poiotita” :evil: