Οι Gotthard live στην Αθήνα!

βρε παιδια οταν λεω για το κοσμο δεν μιλαω για τους ηδη οπαδους της φασης αυτοι στηριζουν και το να μην ερθουν σε ενα live καποια στιγμη ειναι λογικο.αλλα μη ξεχνατε οτι αυτη η μπαντα δεν ειναι ακριβως αυτο που εσεις λετε poser. δηλαδη καποιος που ακουει πιο κλασσικο ροκ η και heavy δεν ειναι κοινο για ενα τετοιο live? αλλα πως να ερθει οταν δεν ξερει. και πως θα μαθει αν δεν ενημερωθει περι τινος προκειται απο εκει που ενημερωνεται συνηθως? και για να μη παρξηγηθω παλι, σαν live υποστηριχθηκε απο πολλα μεσα και ανθρωπους των media, αλλα απλα δεν φτανει το να υποστηριζεις ενα live μια φορα οταν αυτο ειναι να συμβει. Για να ανεβει ενα μουσικο κινημα χρειαζεται συνεχη “υποστηριξη” και αυτο ελαχιστοι το κανουν και ειναι και αυτοι μελη της παρεας μας εδω. αρα καταληγουμε να ειμαστε παλι εμεις και εμεις, οικογενειακα. τεσπα

σου διαφευγει το γεγονος οτι η συναυλια της Αθηνας ηταν Παρασκευη ,ενω της Θεσαλονικης Σαββατο,και παιζουν παντα και συγκυριες ρολο .Θα σου θυμισω την συναυλια των Bonfire -Tyketo ,παλαιοτερα,που απο εγκυρες πηγες η πλειοψηφια του κοινου ηταν απο την Αθηνα .[/quote]
ναι αυτο ειναι αληθεια. μα δεν εννοω οτι υπαρχει καποια κοντρα αθηνας-θεσ/νικης. απλα πληθυσμιακα και ποσοστικα αν το δεις δεν ειναι λογικο αυτο που εγινε αυτη τη φορα. και το live tykketo εγινε πριν απο καποια χρονια, δεν θα επρεπε σιγα σιγα να μεγαλωσει καπως αυτο το κοινο? και δε μιλαμε για μια μπαντα που εκανε τη καριερα της πριν απο 10 χρονια.

Αθήνα - Παρασκευή - 35 Ε
Θεσ/κη - Σάββατο - 25 Ε

κάτι λάθος δεν διακρίνεται εδώ?

[quote=“bitch”]

δεν εχω ιδεα και ουτε με νοιαζει. Το παρον για μενα ειναι οι Gotthard. Και ποιος μιλησε για λεφτα? αυτο νομιζεις οτι ειναι το προβλημα μου? αν περιμενα να βγαλω λεφτα απο αυτη τη δουλεια θα αλλαζα χωρα. και δεν θα πηγαινα μακρια. Η Σόφια ειναι 5 ωρες δρομο…πιο κοντα απο την Αθηνα…και πιο μακρια απο τις κλικες σας.[/quote]

bitch ,που αν καταλαβα απο τα συμφραζομενα εισαι στη διοργανωση τετοιου ειδους συναυλιων ,ποιο ειναι το προβλημα σου ? οτι το συνειδητοποιημενο κοινο του μελλ hard rock ,στην Ελλαδα ειναι 500 ατομα ? Τι να κανουμε αυτη ειναι η πραγματικοτητα , αφου τα εχουμε πει σε αλλο τοπικ .Οταν μεσουρανουσαν
οι JOURNEY και οι ΤΟΤΟ , στα ροκ περιοδικα τρωγαμε στο κεφαλι ‘death to false
metal’ και joy division , οποτε το κοινο δεν γνωρισε αυτη την μουσικη , δεν απεκτησε ‘υποδομη’ . Βεβαια υπαρχει ενα ευρυτερο κοινο που ακουει κλασικο hard rock ,το οποιο δεν πολυενδιαφερεται ομως για συναυλιες ,απλα αυτη την μουσικη
ακουει .
Επισης πολλοι απο εδω μεσα ειναι το κοινο που παει στις συναυλιες αυτες , αρα εμεις ειμαστε οι παροντες , δεν μπορουμε να σου απαντησουμε για ολους τους αποντες .Αν θες την γνωμη μου ,το κοινο ειναι ουτως η αλλως λιγο αλλα η πληροφορια παντως δεν φτανει παντου . Εχω γνωστους που μειναν εκλπηκτοι οταν τους ειπα οτι εχουν ερθει οι house of lords στην Ελλαδα .Δεν το εμαθαν απο πουθενα,γιατι δεν παρακολουθουν ολοι περιοδικα και sites .Αρα κατι φταιει και εκει . Δεν θα πηγαιναμε απο τα 300 στα 600 βεβαια .
Υπαρχει και ενας γενικος λογος , οτι το ευρυ κοινο πλεον ,δεν ειναι πεινασμενο
για συναυλιες , ειδε πλεον αρκετα , οποτε παει σε πολυ κλασσικα ονοματα .
(π.χ απροσδοκητη επιτυχιας φετινης συναυλιας deep purple ).
Επισης ,το αν θα φερετε η οχι αλλα τετοια ονοματα , δεν θα σβησει την αγαπη του
πυρηνα αυτου για την μουσικη .Αλλωστε αρκετοι παμε και εξω και βλεπουμε
οσα τουλαχιστον μπορουμε .
Ως αναφορα την συναυλια τωρα , οι Gotthard , ειναι απο τα group που εχει
κατανοησει πολυ καλα ολες τις συνταγες του rock .Tα κομματια τους ειναι πληρως
ισοροπημενα ,οσο εμπορικα και οσο σκληρα πρεπει ,ολα αυτα με μια πολυ καλη
σκηνικη παρουσια .Mε εναν frontman ,μεταξυ Tayler και Coverdale σε κερδιζουν
αναγκαστικα , και επισης δεν αναλωνονται σε ανουσια solo ,δινουν το βαρος στα κομματια , πολλα απο τα οποια ειναι καθαρα συναυλιακα . Μια πολυ καλη συναυλια.

Αθήνα έκανε 30.

φιλε aor ισως να εχεις δικιο τελικα. και ισως να τσατιστικα λιγο παραπανω γιατι η επιθεση του dazmaniak ηταν προσωπικη και μαλλον κατω απο τη “ζωνη”. αλλα δε παυει να με στεναχωρει το γεγονος οτι απο εποχης Journey μεχρι τωρα αυτη η ιστορια μενει underground ενω πραγματικα το αξιζει

Αθήνα έκανε 30.[/quote]

και 5 ευρω να ειναι η διαφορα ,για ποιο λογο υπαρχει ?

Αθήνα έκανε 30.[/quote]

τεσπα, δεν αλλάζει κάτι…

Αθήνα έκανε 30.[/quote]

και 5 ευρω να ειναι η διαφορα ,για ποιο λογο υπαρχει ?[/quote]
Αυτό, σαφέστατα και δεν μπορώ να το γνωρίζω!

εβιτα μην ασχολεισαι με τον καθε ασχετο .ξερουμε οτι αν δεν φερνατε εσεις αυτα τα Group μσλλον δεν θα τα εφερνε κανεις.απλα ελπιζω τουλαχιστον να μην μπαινετε μεσα …

συμφωνώ, γιατί ρε παιδιά επίθεση προς τη bitch?

καλημερα και σε ευχαριστω. ομως εκτος απο εμας ειναι και η highvoltage, η black rose, το evolution και η kazan db που εχουν φερει κατα καιρους τετοιες μπαντες κσι νομιζω οτι ολοι μας τουλαχιστον προσπαθουμε.

συμφωνώ, γιατί ρε παιδιά επίθεση προς τη bitch?[/quote]
καλημερα και σε σενα θειο. διαβασε μερικα post πριν να δεις. πειραζει τελικα να λες αυτο που πιστευεις πραγματικα? δηλαδη ειναι καλυτερα να τα κανουμε ολα γαργαρα? :lol: :lol:

καλημερα και σε σενα θειο. διαβασε μερικα post πριν να δεις. πειραζει τελικα να λες αυτο που πιστευεις πραγματικα? δηλαδη ειναι καλυτερα να τα κανουμε ολα γαργαρα? :lol: :lol:[/quote]

γειά σου ανιψούδι μ’…

Δε πειράζει να λες αυτό που πιστεύεις, αρκεί να ξέρεις που, σε ποιούς, πως και πότε να το πείς…

:wink:

καλημερα και σε σενα θειο. διαβασε μερικα post πριν να δεις. πειραζει τελικα να λες αυτο που πιστευεις πραγματικα? δηλαδη ειναι καλυτερα να τα κανουμε ολα γαργαρα? :lol: :lol:[/quote]

γειά σου ανιψούδι μ’…

Δε πειράζει να λες αυτό που πιστεύεις, αρκεί να ξέρεις που, σε ποιούς, πως και πότε να το πείς…

:wink:[/quote]
ρε συ ξερεις γιατι τσατιστικα με το συγκεκριμενο ατομο (αρχικα δεν ειχα καταλαβει και ποιος ειναι anyway) γιατι εκανε συγκριση με το προμοτιον που εγινε στα Γιαννενα. ειναι δυνατον να συγκρινεις το μπατζετ μιας τετοιας διοργανωσης. και εσεις ειστε απο εκεινους που προσφερθηκαν να βοηθησουν για τη φαση. και το αστειο ειναι οτι αυτοι που ειναι του χωρου βοηθησαν ολοι αφιλοκερδος, αλλα παντα υπαρχουν και μερικοι που ζητανε. Οσο για τη προσωπικη δουλεια εκει, επρεπε να εισαι απο καμια μερια να με δεις να τρεχω.

και οσο για το firefest (γιατι μετα καταλαβα οτι απο εκει ξεκινησε η ιστορια) ξερεις καλα οτι υπηρξαν καποιες συγκυριες που τα εφεραν αναποδα, και με το δικο σας τευχος που καθυστερησε να βγει και διοργανωτικα με προβληματα της τελευταιας στιγμης που δυσκολευτηκα να λυσω. και συ και το φιλαρακι σου δεν κανατε λιγες διαδρομες αλλα δεν μου ειπες ποτε οτι εγω καθομουν και εβαλα εσας να τρεχετε.
και σε τελικη αναλυση αν ηθελες να πεις κατι θα το ελεγες σε μενα οχι σε ενα φορουμ με υποννοουμενα οπου ο καθενας μπορει να υποθεσει οτι θελει. ακου τρωω τα λεφτα απο τις μπαντες… ξερεις εσυ καμια μπαντα να ανεβαινει στη σκηνη αν δεν πληρωθει αυτα που εχουν συμφωνηθει??? :roll:

και για να τελειωσει γιατι παρατραβηξε μαλλον και ειμαστε εντελως οφ τοπικ εσυ εγω και πολλοι αλλοι εδω μεσα εχουμε το θαρος να λεμε τις αποψεις μας με το ονομα μας. και με το “ρισκο” να παρεξηγηθουμε και να “ζημιωθουμε” σε αλλο επιπεδο. αυτο ειναι που κανει τη διαφορα :!:

γειά σου ανιψούδι μ’…

:wink:[/quote]
ρε συ ξερεις γιατι τσατιστικα με το συγκεκριμενο ατομο (αρχικα δεν ειχα καταλαβει και ποιος ειναι anyway) γιατι εκανε συγκριση με το προμοτιον που εγινε στα Γιαννενα. ειναι δυνατον να συγκρινεις το μπατζετ μιας τετοιας διοργανωσης. και εσεις ειστε απο εκεινους που προσφερθηκαν να βοηθησουν για τη φαση. και το αστειο ειναι οτι αυτοι που ειναι του χωρου βοηθησαν ολοι αφιλοκερδος, αλλα παντα υπαρχουν και μερικοι που ζητανε. Οσο για τη προσωπικη δουλεια εκει, επρεπε να εισαι απο καμια μερια να με δεις να τρεχω.

και οσο για το firefest (γιατι μετα καταλαβα οτι απο εκει ξεκινησε η ιστορια) ξερεις καλα οτι υπηρξαν καποιες συγκυριες που τα εφεραν αναποδα, και με το δικο σας τευχος που καθυστερησε να βγει και διοργανωτικα με προβληματα της τελευταιας στιγμης που δυσκολευτηκα να λυσω. και συ και το φιλαρακι σου δεν κανατε λιγες διαδρομες αλλα δεν μου ειπες ποτε οτι εγω καθομουν και εβαλα εσας να τρεχετε.
και σε τελικη αναλυση αν ηθελες να πεις κατι θα το ελεγες σε μενα οχι σε ενα φορουμ με υποννοουμενα οπου ο καθενας μπορει να υποθεσει οτι θελει. ακου τρωω τα λεφτα απο τις μπαντες… ξερεις εσυ καμια μπαντα να ανεβαινει στη σκηνη αν δεν πληρωθει αυτα που εχουν συμφωνηθει??? :roll:[/quote]

φυσικά και δεν υπάρχει τέτοια μπάντα και πολύ καλά κάνει. Απλά ξέρεις ότι όλοι εδώ περνάνε από καλή ή κακή κριτική και όσοι θέλουν να κάνουν τους καμπόσους, είναι το πιο εύκολο να μπουν και να γράψουν δέκα βλακείες, απλά και μόνο γιατί έτσι γουστάρουν και να δείχνονται ότι και καλά είναι …μούρες!
Όσοι σε ξέρουν και ξέρουν τη καψούρα σου με τον μελωδικό ήχο και το τι έχεις τραβήξει για να φέρεις δέκα μπάντες, ν’ ανοίξεις το συναυλιακό χώρο αυτό στην Ελλάδα, σε σέβονται και σ’ εκτιμούν.

το καλυτερο αυτο παντως ειναι , να λες τις αποψεις σου ελευθερα .
Η συναυλια αυτη ηταν απο τις καλυτερες φετος , και δες και μια θετικη πλευρα .
Αν εισαι απο την εταιρεια αυτη της β.ελλαδος ,reptile αν δεν κανω λαθος ,τοτε ηδη εχετε αποκτησει καποια φημη , που μπορει να εξαργυρωνεται στον χωρο με τα cd κτλ .Η φημη ειναι επισης σημαντικο πραγμα . . Απο την πλευρα μου εγω υποστηριζω μονο το κοινο γιατι ειμαι ενας απο αυτους που δεν λειπει ποτε απο τις συναυλιες σας, δεν γνωριζω τα αλλα θεματα που αναφερθηκαν ουτε και με ενδιαφερουν .

εννοείται πως όποιος μπαίνει σε διαδικασία και μόνο είναι ακιέπαινος.

Αλλά ως εκεί. Ως διοργανωτής δεν μπορείς να κράζεις αυτούς που δεν ήρθαν. Όπως και ο διοργανωτής έχει αναποδιές έτσι και ο πελάτης μπορεί να έχει (έλλιψη χρημάτων, κακή διάθεση, έλλειψη χρόνου ή οτιδήποτε).

Το αν βγαίνει μια συναυλία το ρώτησα πληροφοριακά γιατί θα μπορούσα να βοηθήσω στο να γίνει ένα event στην πόλη που είμαι (και θα έπρεπε να ήταν ο τρίτος προορισμός). Αλλά δεν θα το έκανα γιατί δεν υπάρχει κόσμος. Αν το έκανα και αποτύγχανα δεν θα τα έβαζα με αυτούς που δεν με στήριξαν.

Μπραβο BITCH και σένα, αλλά και στον Νίκο που φέρνετε τέτοια γκρουπ!!!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τα κονομάτε από τέτοια live. Καταλαβαίνω την πικρία σου για την προσέλευση του κόσμου, αλλά δυστυχώς το κοινό που ακούμε μελωδικό Hard Rock δεν είμαστε πολλοι και μην περιμένεις να βελτιωθεί η κατάσταση και ξαφνικά να αρχίσουν να ακούνε νέα άτομα την μουσική αυτή. Λίγα άτομα αρχίζουν εν ετη 2006 να ακούνε μελωδικό ροκ. Σίγουρα η προσέλευση του κόσμου και ειδικά Winger (μιλάω για Θεσσαλονίκη) ήταν απογοητευτική. Ξέρω πολλά παιδιά που δεν βρεθήκανε ούτε Bonfire, ούτε Winger και πραγματικά και εγώ απόρησα, αφού τέτοιου είδους Live δύσκολα γίνονται.
Τεσπα δεν χρειάζεται να τα βάζεις με τον κόσμο γιατί βγαίνεις εσύ η “κακιά” στο τέλος.
Καλή συνέχεια , φέρτε και άλλα τέτοια γκρουπ, ευχαριστούμε πολύ ρεεε!!! :smiley:
Πέρισυ το Firefest δεν είχε διαφημιστει καθόλου. Πολλά άτομα δεν ξέρανε καν για το Live. Καλό θα είναι να το προσέξετε λίγο συτό.