δεν εχω ιδεα και ουτε με νοιαζει. Το παρον για μενα ειναι οι Gotthard. Και ποιος μιλησε για λεφτα? αυτο νομιζεις οτι ειναι το προβλημα μου? αν περιμενα να βγαλω λεφτα απο αυτη τη δουλεια θα αλλαζα χωρα. και δεν θα πηγαινα μακρια. Η Σόφια ειναι 5 ωρες δρομο…πιο κοντα απο την Αθηνα…και πιο μακρια απο τις κλικες σας.
Ναι αυτό γίνεται κατανοητό. Πιστεύω όμως ότι πλέον πρέπει να το πάρετε απόφαση κι εσείς οι διοργανωτές αλλά κι εμείς οι 300-400 πού πηγαίνουμε σε αυτές τις συναυλίες (γιατί οι ιδιοι είμαστε κάθε φορά!) ότι τέτοια live ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ξεπεράσουν τον παραπάνω αριθμό στην προσέλευση του κοινού!
Ναι αυτό γίνεται κατανοητό. Πιστεύω όμως ότι πλέον πρέπει να το πάρετε απόφαση κι εσείς οι διοργανωτές αλλά κι εμείς οι 300-400 πού πηγαίνουμε σε αυτές τις συναυλίες (γιατί οι ιδιοι είμαστε κάθε φορά!) ότι τέτοια live ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ξεπεράσουν τον παραπάνω αριθμό στην προσέλευση του κοινού![/quote]
Ναι αυτό γίνεται κατανοητό. Πιστεύω όμως ότι πλέον πρέπει να το πάρετε απόφαση κι εσείς οι διοργανωτές αλλά κι εμείς οι 300-400 πού πηγαίνουμε σε αυτές τις συναυλίες (γιατί οι ιδιοι είμαστε κάθε φορά!) ότι τέτοια live ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ξεπεράσουν τον παραπάνω αριθμό στην προσέλευση του κοινού![/quote]
οχι αυτο που πρεπει να παρουμε αποφαση ειναι οτι πεντε - εξι που εχουν συμφερον να κρατανε τον κοσμο σε μαυρα μουσικα σκοταδια, το εχουν καταφερει!!! συγχαρητηρια λοιπον.
και σε απαντηση ενος φιλου μερικα post πριν, που αναρωτιεται ποσο καλη promoter ειμαι, αυτο που εγραψα παραπανω ειναι τρανη αποδειξη οτι φυσικα και δεν ειμαι, αλλιως θα ειχα ειδικευτει στο γλυψιμο.
Δε μου κανει κόπο, ίσα ισα, χαρά μου να διαβάζω και να απαντώ στα γραφόμενά σου, bitch. Εσφαλμένα κατάλαβα ότι μιλούσες για τη Θεσσαλονίκη, οπότε άσχετα αυτά που έγραψα, αγνόησέ τα.
Μια φιλική συμβουλή : κατανοώ την πικρία σου, αλλά σε συμφέρει να δίνεις τόπο στην οργή, τουλάχιστον δημοσίως. Λέγεται “ανωτερότητα”
Σπανιως κανω αυτο που με “συμφερει”. Συνηθως κανω αυτο που γουσταρω. Λεγεται “rock 'n roll” :lol: :lol: :lol: :lol:
από πραγματική περιέργεια.
Μπήκε μέσα η συναυλία ή απλά δεν βγήκαν ικανποιητικά λεφτά για το τρέξιμο?
Για την Αθηνα πρεπει να ρωτησεις αλλον, για τη Θεσ/νικη βγηκε ισα ισα.
Παλι το ξαναλεω η Θεσ/νικη ηταν αξιοπρεπεστατη
Και σημειωτεον οτι ο μονος λογος που δεν μιλησα το ιδιο για bonfire & winger ηταν γιατι περιμενα να δω και το gotthard κανωντας μια συνολικη αποτιμηση. ολα τα παραπανω ισχυουν και για τα 3 live.
To μαθαμε κι αυτο οτι η bitch το κανει για τη φαση και οχι για τα φραγκα…
Απλα επειδη ειδα οτι ησουν παρουσα και στα Γιαννινα και υπεγραφες και στο βιβλιαρακι του φεστιβαλ φανταστηκα οτι κατι αρπαξες και απο promoting αλλα και αυθεντικη ροκ διοργανωση(ενα παραδειγμα αναφερω απο ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΜΕΝΗ φαση -και οχι περιμενω φραγκα χωρις να κανω τιποτα).
Γιατι δεν μεταφερεις σε μικρογραφια αυτο το rock feeling και στα δικα σου ?Εγω θα ειμαι ο πρωτος που σε χειροκροτησει αλλα μεχρι τοτε…
Για να σου λυθει η απορια για τα Γιαννενα ρωτα καποιον που ξερει να σου πει αν δουλεψα εκει και ποσα πολλα φραγκα πηρα απο τα πολλα φραγκα που εβγαλε η διοργανωση…
Εγω ξερω περισσοτερα απο οσα νομιζεις και ολοι μαθαμε τωρα απο τα λεγομενα σου οτι προτιμας να κανεις το “κεφι σου” .
Τοτε γιατι κοπτεσαι για το ποζεραδικο κοινο και τι σε πειραξε ακριβως?
Δουλεψε και θα λαβεις εγω ετσι ξερω και ολα τα υπολοιπα πουλα τα αλλου σε αυτους που δεν σε ξερουν καλα.
Τωρα οσο για τις βδελλες αυτες ειναι αυτες που ρουφανε την αμοιβη των συγκροτηματων που σε τελικη αναλυση αυτοι κανουν την μουσικη και ΕΤΣΙ βγαινει στα ισα μια συναυλια με 300 εισιτηρια με ΜΗΔΕΝ προσωπικη εργασια και οργανωση.
Στους μη μυημενους απλα βαλτε τα νουμερα κατω και δειτε τι πληρωνουν την groupara που μας ειπε με στομφο η εν λογω κυρια και αυτο ειναι γιατι ειναι ανικανη να μαζεψει ουτε εναν παραπανω απο 300 ατομα.
- αυτο που με πειραξε με το κοινο ειναι οτι δυστυχως παραμενει 500 ατομα και ουτε ενας παραπανω και μιλαω για ολη την Ελλαδα.
- ο μονος τροπος να βγει ενα τετοιο live με 300 εισητηρια ειναι να μη πληρωσεις την μπαντα το κασε που εχει σε ολη την Ευρωπη. αυτο δεν σημαινει οτι δεν την πληρωσες ομως, ουτε οτι τους εφαγες λεφτα. το management τους ειναι μαλακες για να τους φαω εγω λεφτα?? πλακα μας κανεις? και τα μονα εξοδα δεν ειναι η αμοιβη της μπαντας. anyway δεν ξερω τι προβλημα μπορει να εχεις με μενα. και ομολογω οτι δε καταλαβαινω πολλα απο αυτα που λες ειδικα για το μηδεν προσωπικη εργασια…
- αφου με ξερεις τοσο καλα θα ηθελα πολυ να μου τα πεις ανοιχτα αυτα που υποννοεις.
Κοίταξε Εβίτα, κατ’εμέ εσύ κι ο Νίκος κάνατε πολλούς οπαδούς χαρούμενους με τα διάφορα συγκροτήματα που έχετε φέρει, όπου πάντα, στο θέμα διοργάνωσης, δίνετε ρέστα. Στο συγκεκριμένο live στη Θεσσαλονίκη όμως δε θέλησα να έρθω, όπως και διάφοροι γνωστοί για συγκεκριμένους λόγους. Βασικός λόγος ήταν η τιμή, σημειώνοντας πως δε φταίτε εσείς γι’αυτό, γιατί ξέρω πως τα συγκροτήματα τα φέρνετε με τσίμα-τσίμα κέρδος για εσάς (τουλάχιστον έτσι φαίνεται και πιστεύω πως ισχύει). Αλλά το να έρχεται συγκρότημα, που, κακά τα ψέμματα, δεν είναι κάποιο συγκρότημα που να πεις πως τα άξιζε σε τέτοιο σημείο, απλώς έβγαλαν ένα δίσκο που ήταν αρκετά καλός και θέλησαν να τον προμοτάρουν, βρίσκω λίγο άκυρη τη τιμή του εισιτηρίου. Σημειώνω πως τους έχω ακούσει και τους βρίσκω μια απ’τα ίδια, αλλά θα μου πείς περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. :lol: Όταν όμως διοργανώνεις Firefest 3 συγκροτημάτων με 30 Euro, φέρνεις Winger με 25 Euro, Wig Wam (που τους κατατάσσω στην ίδα φάση με τους Gotthard πάνω-κάτω) με 20 Euro και άλλα συγκροτήματα σε τέτοιες τιμές μου φαίνεται υπερβολικό να δώσω 30 Euro για ένα συγκρότημα σαν τους προαναφερόμενους. Κατά τη γνώμη μου λοιπόν ήταν λάθος η επιλογή να τους φέρετε για live. Πέραν τούτου καλό θα ήταν να φέρετε κάτι πιο sleaze ή κάτι πιο βαρύ, βάσει των παλιών προτύπων εννοείται! Όσον αφορά το θέμα σκοταδισμού δεν έχεις άδικο, στην πόλη και γενικώς στον ελλαδικό χώρο κυριαρχεί το κλαψομ**νικο συγκρότημα, ασχέτως του τι γίνεται τα τελευταία χρόνια όσον αφορά το ραδιόφωνο και τα “poser” parties. Έτσι έμαθε ο λαός, έτσι και θα προχωρήσει! Αυτά για να μην πλατιάζω!
Δεκτον! Ειναι λογικο καποιοι απο τους ηδη οπαδους να μην μπορουν-θελουν να ερθουν. Αυτο που μου τη δινει ειναι γιατι δεν ερχετε εστω και ενας καινουργιος? Γιατι δεν βρισκεται εστω και ενας που δεν ξερει τη μπαντα αλλα ακουσε καπου, διαβασε καπου, ειδε καπου ποσο αξιολογη ειναι αυτη η μπαντα για να δοκιμασει να τη δει. Ξερεις γιατι? γιατι πεφτει σνομπαρισμα και οχι απο τον κοσμο.
1.Ειτε το πιστευεις ειτε οχι δεν εχουν ολα τα ονοματα μανατζμεντ και συζητας κατευθειαν με τους μουσικους.
2.Στα Γιαννινα ηταν ΤΟ promotion και οχι “σωστο” οπως το αποκαλεσες κομπλεξικα και σιγουρα δεν ειχε ΜΗΔΕΝ εργασια.
3.Τα εχω με ολους τους Ελληνες “promoters” που νομιζουν οτι κανουν κατι.
4.Δεν ειμαστε 500 και σιγουρα αυτο συμφερει εσενα και το Μητσο για να μας κοντρολαρετε.Ακου τα εχεις με τους 200 που δεν ηρθαν…Ελεος.
Ειδικα το τελευταιο σε κρινει ως επαγγελματια και δειχνει πολλα σε πολυ κοσμο.
τελος λοιπον στην παραπανω κουβεντα εκτος και αν μου πεις με pm ποιος εισαι. δεν με ενδιαφερει να ξερουν οι αλλοι. εγω θελω να ξερω με ποιον μιλαω. περιμενω.
akyro
Σνομπαρία από οπαδούς, τουλάχιστον με όσους μίλησα εγώ, δεν υπήρξε. Όσοι δεν ακούνε αυτού του είδους τη μουσική απλά δεν ήρθαν, το οποίο το θεωρώ πολύ λογικό, όπως κι εγώ δεν έχω θέση σε ένα black metal live καθώς δεν είμαι “παμφάγος”. Άρα, σκέψου, αν η τιμή είναι 30 Euro πόσο δύσκολο είναι ένας άσχετος οπαδός, πόσο μάλλον εμείς που είμαστε ήδη, να έρθει στο live! Ξανατονίζω πως δε φταις εσύ στην τιμή, απλώς ο υπερβολικός ενθουσιασμός σου σε έκανε να κλείσεις το συγκρότημα. Όλοι κάνουν λάθη, δε ξέρω βέβαια πως το βλέπεις εσύ, αν έκανες λάθος ή αν φταίει ο κόσμος δηλαδή, απλά εφόσον εκπροσωπώ τρόπον τινά το κοινό που παρακολουθεί τέτοιες συναυλίες εκφράζω την άποψη μου. Εξάλλου πρέπει να σκεφτείς πως οι συναυλίες που κάνεις αφορούν κι ένα μικρό “ψεύτικο” κοινό που διατηρεί και εξωτερικεύει την άποψη “ναι, πήγα στη poser συναυλία”. Ελπίζω να με πιάνεις…
σου διαφευγει το γεγονος οτι η συναυλια της Αθηνας ηταν Παρασκευη ,ενω της Θεσαλονικης Σαββατο,και παιζουν παντα και συγκυριες ρολο .Θα σου θυμισω την συναυλια των Bonfire -Tyketo ,παλαιοτερα,που απο εγκυρες πηγες η πλειοψηφια του κοινου ηταν απο την Αθηνα .
Ρε παιδιά το εισητήριο Θεσ/νίκη είχε 25 Ευρώ. Τιμή πολύ ικανοποιητική για ένα συγκρότημα που είναι από τα καλύτερα - άν όχι το καλύτερο- στο είδος του και αποσυνδέσεις το γεγονός από συναυλίες του εξωτερικού.
Και στο φινάλε τ’ άξιζαν τα λεφτά τους και με το παραπάνω. Ήταν φανταστικοί. Πολύ ενθουσιώδεις, ευγενικοί , άψογοι στην εκτέλεση και εξαιρετικό σετλιστ.
Όσο για τον κόσμο εκτός του ότι είχε παλμό και συμμετείχε ενεργά , σε σχέση με Bonfire, Winger, φυσιογνωμικά τουλάχιστον είχε πολλά καινούργια πρόσωπα .Συνήθως βλέπεις τις ίδιες φάτσες. Απλά το νούμερο προσέλευσης ήταν το ίδιο όπως πάντα.