Grand Magus - The Hunt

:metal::metal::metal:

O δισκος ειναι οντως καλος. Μεχρι στιγμης εχω ξεχωρισει και τραγουδαω τα silver moon, the hunt, sword of the ocean, Valhalla rising & son of the last breath. To τελευαιο παιζει να εχει και την πιο επικη στιγμη του δισκου εκει που μετραει αναποδα τις μερες.

Εννοειται ομως πως θα σκασω: προς το παρον μαλλον κατωτερο του Hammer , ή τελοσπαντων στα ιδια επιπεδα, καμια συγκριση με το ζενιθ ομως, Iron Will.

Τελικα οι magus δεν εχουν βγαλει παπαρια, αν και δεν εχω ακουσει το πρωτο καθολου καθως στο monument την παλεψα στα 5/7 κομματια και εχω την εντυπωση πως το ντεμπουτο ειναι ακομη πιο doom.

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ 8)

Μόνο εγώ το βρίσκω καλύτερο από το hammer? :-s

put me in the list.

και εγω μεσα…
καλα μιλαμε για ΜΕΓΑΛΟ δισκο ετσι?
Silver moon και αντε γεια…

χα και εγω!son of the last breath ρε αιδοια!

Καλός δίσκος, αλλά όχι για κάτι παραπάνω. Εννοείται με τίποτε κλασικός όπως το [U]Iron Will[/U], αλλά δεν έχει την κομματάρα τύπου [I]Ravens Guide Our Way[/I] που είχε στον προκάτοχο.

Με εντυπωσιαζει το γεγονος οτι ο καραφλας μπορει και γραφει κομματια τυπου Βαλχαλα Ραισιν και Σιλβερ Μουν(δηλαδη οσο catchy παει μεν ποιοτικο δε χεβι μεταλ)τοσο ευκολα.To μονο που δεν ακουω οσο τα υπολοιπα κομματια ειναι το Storm King που χωρις να ναι κακο μου μοιαζει για κομματι τυπου High Roller(η ριφφαρα να τραβαει το κουπι και ψιλοτραβηγμενο απ τα μαλλια).Σκουρτζε δηλαδη αν το Sons(του οποιου η αρχη οταν το πρωτοακουσα μου εφερε στο μυαλο Blackthorne απο Solstice) ηταν στο Hammer δε θα ηταν το καλυτερο κομματι του;Μονο το Black Sails το κοντραρει(νταξει και το Ravens κομματαρα δε λεω).

Thank you!

Λογικό και αυτό που λες για Solstice, είδες που στη συνέντευξη τους έβαλε δίπλα σε Bathory Manowar Candlemass ο τζεημπης.

Επίσης να πω κι εγώ την άποψή μου σε αυτήν την άτυπη κόντρα/σύγκριση ότι και τα τρία τα θεωρώ εντελώς ισάξια, αν και διαφορετικά μεταξύ τους (ειδικά τα Iron Will/Hammer Of The North γιατί το The Hunt έχει στοιχεία και από τα δύο). Ωστόσο σε καμία περίπτωση δε βλέπω σαφέστατη ποιοτική ανωτερότητα του Iron Will απέναντι στα άλλα, όπως όλοι στο θρεντ αφήνετε να εννοηθεί ως αυτονόητη. Για μένα κάνανε το 3 στα 3 (ή 5 στα 5, προτίμησα να αναφερθώ στα τρία τελευταία για λόγους συνοχής). Ενηγουέη, να το ξαναπώ, 3 στα 3, end of discussion.

2 μερες τωρα το ακουω ΟΛΗ μερα το αλμπουμ εχω τρελαθει…ειναι ο κυριος υπευθυνος που σμρ πατωσα στην εξεταστικη αλλα GRAND MAGUS ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Εγω ακομα και τωρα Iron και Hammer το ιδιο βαζω να τα ακουσω παντως.Βεβαια το like the oar παραμενει το αγαπημενο μου χεβιμεταλικο Magus κομματι.Να πω κι οτι τα κουπλε τoυ Draksadd ειναι τιγκα Λειντι Ιβολ.

οκ εγω μαγκες εχω φαει μεγαλο σκαλωμα το ακουω καθε μερα ασταματητα…!!!

Εμένα πάντως συνεχίζουν να μου λείπουν τα ντουμ στοιχεία και το αγαπημένο μου τραγούδι τους παραμένει το Chooser of the Slain(Valfader) από το Monument. Πάντως έχουν αναπτύξει φοβερή ικανότητα στο να γράφουν πιασάρικα ωραία ηρωικά μέταλοτράγουδα. Κάθε δίσκος έχει 2-3 τέτοια στο χαλαρό

Το πίστευα αυτό για πολύ καιρό μέχρι που υπερίσχυσε ο τίμιος επικομέταλλος μέσα μου, αλλά διάολε ένα ωραίο χεβυεπικοντουμ come back δεν θα με χάλαγε καθόλου. Και όντως το Chooser Of The Slain όπως και το Baptised In Fire είναι μεγάλα ντουμ κομμάτια.

μην ξεχναμε αυτη την [B]ΑΛΜΠΟΥΜΑΡΑ[/B]!!!
σιγουρα στο τοπ 5 της χρονιας…!!!

it is not forgotten … :metal:

Πολύ χωμένος στους Grand Magus δεν είμαι (ξεκαθαρίζω τη θέση μου). Ξέρω ότι ίσως φάω ξύλο, αλλά το The Hunt μου φαίνεται ΜΑΚΡΑΑΑΑΑΝ το καλύτερό τους. Κάνει το Iron Will να φαίνεται Plastic Will.

Τέλος πάντων, το The Hunt είναι το πρώτο άλμπουμ των Grand Magus που έψαξα εις βάθος και ίσως αυτό να μη με κάνει αντικειμενικό όταν συγκρίνω τις τελευταίες 3 κυκλοφορίες τους. (τα πρώτα τους άλμπουμ δεν τα έχω ακούσει). Δισκάρα όπως και να 'χει!!!

Φαντάζομαι αναφέρεσαι στην παραγωγή του άλμπουμ όταν λες plastic. Αν αυτό ισχύει δεν μπορώ καν να περιγράψω πόσο παράλογο μου φαίνεται αν και πλέον δεν μου κάνει εντύπωση. Πραγματικά όσες φορές ανοίξει κουβέντα σε κάποια thread άλμπουμ για πλαστικές παραγωγές στο metal, συμπέρασμα δεν θα βγει ποτέ.

Εννοώ κυρίως συνθετικά.