Grand Magus - The Hunt

λογικά αύριο που κυκλοφορεί και επίσημα, τα τραγούδια όλως τυχαίως θα ακούγονται ολόκληρα :wink:

Δε θα μπω στο κόπο γιατί θα αγοραστεί σίγουρα!!!8)

είπα μήπως βιάζεσαι :stuck_out_tongue:

πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν έχει αναφερθέι κάποιος στο Son Of The Last Breath…μακράν το επικότερο άσμα του δίσκου…απίστευτη ατμοσφαιρα

μαρινερ, στους ρωσσοι ειναι ολοκληρο.

LAST BREATH επος.

Το παράδοξο με το Last Breath είναι ότι όσο είχα το κουτσουρεμένο ήταν και μένα αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση. Όταν το άκουσα ολόκληρο από την μέση και μετά δεν μου φάνηκε αντάξιο της ατμόσφαιρας που χτίζει μέχρι εκεί. Πάντως είναι πολύ ωραίο! Και μένα όλα μου αρέσουν εκτός του Starlight slaughter…

το last breath ανετα τραγουδιοταν σε καποια αυλη των βικινγκς.

παίδες μιλάμε για μεγάλο δίσκο :slight_smile:

Επειδή δίνω μεγάλη σημασία ακόμα και στη σειρά των τραγουδιών ενός άλμπουμ, όταν άκουσα το Starlight Slaughter πάγωσα. Υποτίθεται ότι το πρώτο κομμάτι σε κάθε άλμπουμ είναι δυνατό, γρήγορο,με περίεργες εισαγωγές κλπ. Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι εντελώς υποτονικό με αποτέλεσμα να φάω ξενέρα τρελή. Η συνέχεια ευτυχώς ήταν εντελώς διαφορετική.

Πάντως θα περιμένω να το ακούσω ολοκληρωμένα σε βινύλιο.

Τι έχει το “Starlight Slaughter” ρε αμπλαούμπληδες; Αλλά εδώ υπήρχε κόσμος στο φόρουμ που έκραζε το “Lord Of Lies” από το προηγούμενο, τι να λέμενς!

Το μόνο κομμάτι που θα μπορούσε να λείπει είναι το “Storm King”.

Κατά τ’ άλλα, τα σπάω με “Silver Moon”. Απλό, κατανοητό, γαμηστερό ΧΙΕΒΥ ΜΕΤΑΛ.

Συγνώμη, μιλάμε για grand magus, για χεβυ μέταλ και εσύ λες ότι το κομμάτι που θα έπρεπε να λείπει είναι το storm king και ότι το starlight slaughter είναι οκ???

Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθοπιτα αλλά, μου φαίνεται λίγο κουλό!!!

το storm king ειναι το αγαπημενο μου :stuck_out_tongue:

Άργησα λίγο να ακούσω το δίσκο και τώρα νομίζω πως κόλλησα! Όλα τα τραγούδια θεωρώ ότι είναι από υπέρτατα έως και ευχάριστα στο άκουσμα με ιδιαίτερη προτίμηση στα Valhalla rising, son of the last breath & the hunt. Θα μπορούσα να πω ότι όταν ακούω το δίσκο διακατέχομαι από ένα δυνατό βόρειο επικό συναίσθημα. :walkman:

Μεγάλο άλμπουμ. 4-5 ακροάσεις ως τώρα, σίγουρα καλύτερο από το καλό hammer of the north. Μου άρεσε αυτό που έγραψε ο manos πριν.

Απλό, κατανοητό, γαμηστερό ΧΙΕΒΥ ΜΕΤΑΛ.

Αυτό ισχύει πιστεύω για ολόκληρο το άλμπουμ. Στο τέλος της χρονιάς θα μπορώ να πω αν θα μπει δίπλα στην υπέρτατη δισκάρα iron will.

…άκουσα κάποια κομμάτια στο Offtherecord στον Πειραιά, και φαίνεται να είναι πολύ καλός δίσκος…στάνταρ αγορά:):!:

Το μεγαλείο αυτού του δίσκου κρύβεται στην απλότητα του νομίζω.
Και βγάζει συναίσθημα!

Ξεπέρασε τις προσδοκίες μου!

Αυτό :!:

εκτος συγκλονιστικου απροοπτου θα ειναι στα top5 της χρονιας…

Γαμάνε τα demo![SIZE=“1”](παίζει να’ναι και καλύτερα βασικά)[/SIZE]

ντάξει καλός δίσκος…σίγουρα καλύτερος από το Hammer νομίζω, θα φανεί. τώρα κάτι συγκρίσεις με Iron Will κτλ είναι τουλάχιστον άτοπες ε, σοβαρευτείτε. Silver Moon απίστευτο χιεβιμαιταλ χιτάκι! με την καλή έννοια

Βασικά έσκασε και σε περίοδο που γίνετε της πόπης στο game of thrones και έδεσε το γλυκό. Συγκρίσεις με iron will δεν υπάρχουν. Ένα best of hammer/the hunt μπορεί να συγκριθεί όμως

Από χτες το παλεύω να γράψω κάνα σχόλιο αλλά δε μου βγαίνει. Απλά ο δίσκος γαμεί ρε! Και μη συγκρίνετε με Iron Will και μαλακίες. Πείτε απλά ότι οι Magus σκίζουν κώλους σε ό,τι έχουν βγάλει, να τελειώνουμε. 8) :stuck_out_tongue: