Graspop Metal Meeting 27-29 June 2008

Ως τώρα έχουμε:

IRON MAIDEN
JUDAS PRIEST
WHITESNAKE
MINISTRY
SONATA ARCTICA
BULLET FOR MY VALENTINE
VOLBEAT
MY DYING BRIDE
AT THE GATES
FORBIDDEN
HOLLENTHON
DEATHSTARS
CONVERGE
COMEBACK KID

Καθολου ασχημα…τον maiden τον βλεπω απο τωρα εκει…!!Και ψηνομαι αρκετα…

Φαντάζομαι ότι την μία μέρα θα είναι priest και την άλλη maiden headliners ???

Νομίζω υπάρχει και άλλο thread but anyway …

Τιμές ξερει κανείς ???

Αντε αντε να αρχισουν να ανακονωνονται και στα υπολοιπα φεστιβαλ για να αποφασιζουμε προορισμο…Πολυ ωραια ονοματα και στο Βελγιο αν και σχεδον ιδια με τα αλλα…Maiden & Priest παιζουν στα πιο πολλα φεστιβαλ και απο οτι βλεπω το μεγαλο ονομα που θα ανακοινωθει και δεν θα ειναι σε ολα τα φεστιβαλ θα κανει τη διαφορα και θα ορισει προορισμο…
Υ.Γ. Sonata Arctica & Deathstars με τραβανε αρκετα…

Α!..Βαλτε και Saxon στο billing…Δεν εχει ανακοινωθει επισημα αλλα το δηλωσε μελος του συγκροτηματος σε συνεντευξη…
Επισης περιμενω αποψη του Maiden1979 για το billing…

Χμ. Πολυ καλο σαν πρωτη εντυπωση, μετριο ομως γι αυτα που θελω να δω φετος. Σιγουρα οι Maiden και οι Priest δεν ειναι λογος για να πας. Περαν αυτων, εκτος απο τους Converge (αργκ) δεν εχει τιποτα αλλο που να με ψηνει τρελα και να μη μπορω να το δω αλλου… :-k

Σα ξεκινημα παντως καναν καλες ανακοινωσεις. Εχει ψωμι ακομα…

Εχει Ministry -----> ειναι καλο…

Αρκετά δυνατό ροστερ…

Αντε καμια καινουρια ανακοινωση ονοματος…Βαρεθηκα…

Μια μικρη ερευνα που εκανα μου εδειξε τα εξης:

Το φεστιβαλ γινεται 27-29/6 του 2008…
Στις 29 παιζουν οι Maiden…
Στις 28 δεν ξερουμε ακριβως…
Και το καλυτερο: Στις 27 παιζουν , την ιδια μερα παρακαλω , Judas Priest , Whitesnake , Def Leppard

Τα συμπερασματα δικα σας…

είναι και εδώ πιθανή μια φήμη που είναι έντονη για το Ιταλικό Gods Of Metal…σε 3ήμερο headlines Iron Maiden, Metallica, Judas Priest…

εδώ θα τα δούμε δε λέω (τα 2είναι κλεισμένα). Αλλά ως συνήθως…κάποιοι τσάμπα και οι υπόλοιποι πληρώνοντας μια περιουσία.

Τι εννοεις τα 2 ειναι κλεισμενα??Εκλεισαν και οι priest?η μηπως εκλεισαν οι αλλοι να τα ξανασπασουμε φετος!!!:papas: :papas:

Έκλεισαν οι Maiden και οι Priest είναι σίγουροι…

Η αλήθεια είναι ότι προς το παρόν δε λέει κ πολλά πράματα αλλά τα καλύτερα έρχονται! :smiley:
Εγώ πάντως με μία παρέα γαλλάκια είμαστε σίγουροι.
Όπως κ να χει η οργανωτές έχουν δείξει πως ξέρουν τι κάνουν κ δεν πρόκειτε να μας απογοητεύσουν!
Δεν νομίζω πάντως ότι τους Priest τους προορίζουν για headliners. … θα δείξει…

Xμ…ισως δεν θα ναι χεντλαιν ακτ οι πριστ…στο σαιτ τους εχει με μικροτερα γραμματα αν θυμαμαι καλα σε σχεση με μεηντεν…αλλωστε και περσυ οι χεβεν εντ χελλ δεν ηταν χεντλαινερς…αλλα φυσικο αφου ειχε εροσμιθ, οζυ, μαηντεν…

1ο συμπέρασμα:
Oι Maiden είναι τόσο large μπάντα, που θέλει απέναντί της και τους Priest και τους Snake και τους Leppard για να κοντραριστεί στα ίσα! 8)

2ο συμπέρασμα:
Στις 27 / 06 / 2007 το βελγικό έδαφος θα ζήσει μεγαλειώδεις στιγμές με αυτές τις 3 μεγαμπάντες! :metal:

Γενικά, σαν festival δεν έχω προς το παρόν κανένα λόγο να ξαναπάω! :roll:
Maiden, Priest, Leppard θα δω και εδώ, οπότε περιμένω τον τρίτο headliner μήπως και αλλάξω γνώμη… :-k

Από ότι βλέπω όλη σχεδόν η Ευρώπη έχει κλείσει Maiden και Priest! 8)
Αναγκαστικά, οι (τυχόν) KISS και ο Bon Jovi θα κάνουν τον κόσμο να επιλέξει πού θα πάει και τί να αφήσει… :yes:

Ρε παιδιά, παίζει τπτ για εισιτήρια ? Ξέρουμε τπτ ? Κανονική τιμή και όχι μέσω νετ, γιατί στο νετ βλέπω κάτι τρελές τιμές που άλλες φορές όταν διασταυρώνω με τις τιμές εκεί είναι πολλά ? παραπάνω ! :slight_smile:

Εκτός και αν υπάρχει κανένα site με λογικές τιμές…ενδιαφέρομαι κυρίως για 3ήμερο, αλλά και μονοήμερο να υπάρχει δεν έχω πρόβλημα…

Noμίζω οτι βρήκα ότι το 3ήμερο είχε το '06 108Ε και πέρυσι 125Ε ! Για ΄φετος όμως τπτ ! :frowning:

Ρε παιδιά, κανένα νεό για τους headliners τη 2η μέρα έχουμε ? Τίποτα πιθανό έστω? Ποιά συγκροτήματα έχουν free τη συγκεκριμένη ημερομηνία ?
Eimai anamesa se Gods Of Metal kai Graspop kai h telikh moy epilogh 8a paixtei sth 2 mera toy Graspop και συγκεκριμένα στους headliners μάλλον!

Για Headliners την δεύτερη μέρα δεν ξέρω αλλά ξέρω ότι είχαμε την 2η ανακοίνωση με ονόματα!:smiley:
Cavalera Conspiracy
Def Leppard
In Flames
Apocalyptica
Opeth
Avenged Sevenfold
Saxon
Testament
Morbid Angel
Madball
Yngwie Malmsteen
Obituary