Aν δεν αλλάξει κάτι στο Gods of Metal, με βλέπω χαλαρά φέτος στο Βέλγιο…Λίγο που θα χάσω τους Slayer με ξενίζει, αλλά τί να κάνουμε ?
maiden…priest…lepz…θα τους δουμε ελλαντα…αλλα…χωριστα και με συνολικο εισητηριο που ισως να ξεπερνα τα εξοδα για το φεστ στο Βελγιο…και χωρις αλλα 50-60 συγκροτηματα επιπλεον που θα εχει το graspop…νταξ…
Προσθέστε επίσης:
Immortal
Iced Earth
Helmet
Bring Me The Horizon
Arch Enemy
Symphony X
Black Stone Cherry
Novembers Doom
Primordial
Throwdown
Bleeding Through
Φτάνουμε έτσι τις 46 συγκροτηματάρες κ περιμένουμε κι άλλα!:yahoo:
μονο οι meshugghah μενουν να ανακοινωθουν και εφυγα τρεχοντας!!
Σημειώστε επίσης:
Rose Tattoo
Agent Steel
Lauren Harris
Tesla
και …[SIZE=“7”]KISS[/SIZE]:yahoo:
Graspop και τα μυαλά στα κάγκελα!
Έδωσαν ρέστα οι διοργανωτές πάλι φέτος!=D> :thumbup:
Έχεις το καλύτερο avatar (μετά το δικό μου)
Thanks!
Μια μεγάλη μορφή σε μία θεϊκή πόζα!
Τι μορφή αγόρι μου? Αυτός έχει ορίσει πολλά πράγματα στη μουσική.
…
8O 8O 8O
Παιδια εχω ενα προβλημα με τη δουλεια αλλα θελω να παω στο φεστιβαλακι αυτο…Και θελω βοηθεια…
Θελω να μου πειτε ποιοι θα πατε σιγουρα και ποιοι θα κλεισετε εισητηρια κλπ κατα το τελος Απριλη…
Αν ειναι ευκολο πειτε μου για να προτεινω…
Και εδω θελω να ρωτησω και καποιον που εχει παει…Τελη Απριλη - αρχες Μαη βρισκεις ή τον πουλο…??
Paidia pantws egw kata 90% 8a paw … Phga sto persino kai apla TA ESPAGE ASXHMA !!! Poio Rockwave kai p****es mple ? Me ta idia lefta pou 8a deis (leme twra oso mporei na yfistantai to “deis” sto Ellada) to 1/4 twn onomatwn tou Graspop , se vgazoun gia eisithrio festival kai metaforika … Osoi endiaferontai h ean yparxei hdh kati organwmeno gia ekei as mou steiloun pm …
Εγω πέρυσι είχα πάρει το εισιτήριό μου στις 25 Μαΐου και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Νομίζω μάλιστα ότι είχε και άτομα που το αγόραζαν στην είσοδο αλλά δεν πολυείμαι σίγουρος γι’αυτό. Να μην σε πάρω και στον λαιμό μου.
Εγώ θα ανέβω σίγουρα, λέω να πάρω εισιτήριο σε κανά 2 βδομάδες.
Θα ξεκινήσω από Γαλλία όμως οπότε δεν νομίζω να σε βοηθάω και πολύ.
Υπάρχει περίπτωση να ανέβουν από Ελλάδα κάτι φιλαράκια αλλά δεν υπάρχει κάτι σίγουρο.
Καλως φιλε Dalas ευχαριστω παντως…Ελπιζω να βρω εισητηριο αλλα και εισητηρια για αεροπλανα κλπ…
Παντως αν κανεις εχει απαντηση πιο βοηθητικη στο παραπανω ποστ μου ας πει…
Φίλε και εγώ θα ανέβω, δεν ξέρω πως και πότε, δηλ. μπορεί να είμαι Βέλγιο από πιο πριν, αλλά σκέφτομαι για το εισιτήριο του festival. Συμφέρει να κάνουμε μαζική παραγγελία, μήπως γλυτώσουμε τπτ έξοδα ?
Θα το κοιταξω φιλε μου και θα σου πω…Το δικο μου προβλημα ειναι οτι μπορει να παρω εισητηριο και να μου πουν οτι εκεινες τις μερες φευγω επαγγελματικο ταξιδι…Αυτη ειναι η πικρα…
Αν μου το που βεβαια θα το ξερω κανα μηνα πριν οποτε ρωταω αν θα παρετε αργα μηπως πουλησω το δικο μου εισητηριο σε τετοια περιπτωση…
Bρίσκεις!
Ο χώρος είναι πολύ μεγάλος και χωράει άνετα πάνω από 50.000 κόσμο από ότι μπορώ να υπολογίσω!
Πέρσι με Aerosmith, Black Sabbath (feat. Ronnie James Dio) , Iron Maiden και Ozzy Osbourne για headliners είχε γύρω στις 30.000 - 35.000 την κάθε μέρα…
Οπότε βγάλε τα συμπεράσματά σου!
Από την άλλη μην πάς και πάρεις τέλη Μαΐου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις… :roll:
Γειά σου ρε Dalas!
Tί λέει; Όλα καλα;
Ε εντάξει, γλιτώνεις ελάχιστα ευρώ από τα ταχυδρομικά μόνο! :-k
Στο περίπου δηλαδή, εκεί που θα πλήρωνες 8 ευρώ (αν θυμάμαι καλά) για να στο στείλουν συστημένο, αν παραγγείλετε μαζικά θα πάει 8 διά όσοι μαζευτείτε… Σιγά το θέμα δηλαδή!
Όλα τα άλλα, “booking fees”, “service costs” κ.τ.λ. χρεώνονται στον καθένα! :yes:
Μόνο το “Certified mail” και τα “Administration and delivery fees” είναι πάγια για κάθε παραγγελία!
Αν και φέτος, από όσο ξέρω, έχει αποκλειστικά επιλογή e-ticket!
Τσεκάρετέ το!
Και καλά να περάσετε! :drunk:
Γειά σου ρε Dalas!
Tί λέει; Όλα καλα;
Γεία σου Maiden!
Μια χαρά!
Είδα ότι κανόνισες για Ολλανδία φέτος.
Καλή φάση και το arrow! Πολύ μεγάλα ονόματα!!!:thumbup:
Εγώ θα επειμείνω Graspop! Θα γίνει χαμός πάλι φέτος!
Το ωραίο είναι ότι τελειώνω εξετάσεις στις 20 Ιουνίου!
Όλο το πτυχίο θα κριθεί εκεί πέρα οπότε καταλαβαίνεις τι άγχος θα υπάρχει!
Για να εκτονωθεί όλη αυτή η πίεση τι καλύτερο από ένα φεστιβάλ με Kiss,Whitesnake, Iced Earth, Def Leppard κλπ κλπ…!!!
και γω θ ανηφορισω προς βελγιο μερια οπως παν τα πραμματα…
ρε συειδητοποιω οτι ειναι να κλεισουν αλλες 18 μνπαντες αν δεν κανω λαθως…περιμενω τους
hellacopters
ratt
carcas
within temptation
(για να μην παραπονιεμαι που χανω το sweden rock και το…rockwave:p …αλλα και να δω 2 μπαντες πυ δεν θα εχω την ευκαιρια να τις ξαναδω στο μελλον…copterz-ratt)
Οι within temptation ήταν και πέρυσι. Δε νομίζω να τους ξαναφέρουν.
Υπάρχουν βέβαια οι Maiden και οι Volbeat που θα παίξουν 2η φορά συνεχόμενα αλλά οι 1οι παίζουν λόγω του ότι φέτος κάνουν special τουρνέ και οι 2οι γιατί πέρυσι όταν έπαιξαν έγινε χαμός και μισή ώρα στο μικρότερο stage δεν ήταν αρκετό για να απολαύσουμε μία τέτοια γκρουπάρα!:bow2:
Εγώ θα ήθελα να προστεθούν κάποιες από τις μπάντες που έχουνε κλείσει hellfest για να μην στεναχωριέμαι που προτίμησα για 2η φορά graspop!
Πιο συγκεκριμένα, κάποιες εκ των:
Paradise Lost (είμαι περίεργος να δω τι μπορούν να κάνουν σ’ένα φεστιβάλ σήμερα):-k
Red Sparowes (αν και μάλλον θα προτιμούσα να τους δω κάπου αλλού)
Baroness
Porcupine Tree
Anathema (και να τους την δώσει και να παίζουν παλιά κομμάτια:sleepless, a dying wish …τέτοια!!! )
The old dead tree (groupara από γαλλία! δεν ξέρω κατά πόσο είναι δημοφιλείς στην Ελλάδα)
κ Cult of Luna
Ζητάω πολλά? [-o<