Graspop Metal Meeting 27-29 June 2008

τα περισσοτερα απ οτι ζητας δεν ειναι παραλογες επιθυμιες για ενα φεστ σαν το graspop…

αναμενονται συντομα η ανακοινωσω των τελευταιων 19 συγκροτηματων που θα παιξουν…
αντε τρελανε μας λιγο ακομα ρε graspop…

Αντε αντε να εχουμε ολοκληρωμενο πλανο…

Ηταν να τα πουν την Παρασκευη αλλα αναβληθηκε για να δημιουργηθει καλυτερα το lineup…

ΣΩΣΤΟΣ Ο rasputin!!!ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ KISS!!!8)

Ανακοινώθηκαν κ τα τελυταία 19. Ξενέρωσα λίγο:( .
Δεν ήξερα ότι τα 16 από αυτά προορίζονταν για το metal dome την μικρή σκηνή που παίζει παράλληλα με το main stage. Λίγα πράματα δηλαδή.:-s
Moonspell, Skindred και Disfear για το main stage και από το metal dome ξεχωρίζουν οι Firewind.

Φυσικά δεν αλλάζει τίποτα! 26 Ιουνίου έχουμε στήσει σκηνή στο γρασίδι του Dessel και κατεβάζουμε μπύρες αναμένοντας…:drunk:

Να και το πληρες billing…

36 CRAZYFISTS,ALCHEMIST,APOCALYPTICA,AT THE GATES,AVENGED SEVENFOLD,BEHEMOTH, BLEEDING THROUGH,BRING ME THE HORIZON,BULLET FOR MY VALENTINE,CAVALERA CONSPIRACY, COMEBACK KID,CONVERGE,DEATHSTARS,DEF LEPPARD,DYING FETUS,FORBIDDEN,HELMET, HOLLENTHON,ICED EARTH,IN FLAMES,IRON MAIDEN,JUDAS PRIEST,KORPIKLAANI,MADBALL, MINISTRY,MORBID ANGEL,MY DYING BRIDE,NILE,NOVEMBERS DOOM,OBITUARY,OPETH, PRIMORDIAL,ROTTING CHRIST,ROSE TATTOO,SABATON,SAXON,SOILWORK,SONATA ARCTICA, TESTAMENT,THROWDOWN,VOLBEAT,WHITESNAKE,YNGWIE MALMSTEEN, IMMORTAL,ARCH ENEMY, SYMPHONY X,BLACK STONE CHERRY,AGENT STEEL,LAUREN HARRIS, TESLA,KISS,MOONSPELL, DISFEAR,SKINDRED,FIREWIND,THE LUCIFER PRINCIPLE,DAMN YOUR IDOLS,DIE MANNEQUIN, ALESTORM,DELAIN,AFTER ALL,DEDICTED,THE SEVENTH,WITCHSMELLER PURSUIVANT,SHAI HULUD, ACTION IN DC,VALIENT THORR,HACRIDE,STEAK NUMBER EIGHT,BLACK TIDE

Αρχιζω ηδη τις ετοιμασιες σιγα σιγα…Ε ρε θα γινει χαμος…!!!

ωραια πραμματα…
ρε ρασπ ποτε θα τα κλεισεις περιπου;;;

Εγω περιμενω προς το τελος του μηνα για να μαθω αν θα μου δωσουν αδεια απο τη δουλεια για Παρασκευη 27/6 και Δευτερα 30/6 και κλεινω επιτοπου μολις μαθω…Δηλαδη θα κλεισω περιπου προς τελος Απριλη-αρχες Μαη…

Επισης θα ηθελα καποιος που εχει παει (οπως ο Νταλας) να μου πει αν γινεται να βρεις αεροπορικο την προηγουμενη το απογευμα δηλ. Πεμπτη 26/6…γιατι αν δεν γινεται αυτο πρεπει να δω αν μπορω να παρω αδεια και την Πεμπτη…

Eπειδη δεν εχω και παρεα οσοι ειναι να πατε απο εδω ψηθειτε να το κανονισουμε μαζι να κανουμε ενα rocking trip…

Λοιπον ας κινηθουμε καπως…

Ας κανουμε το εξης…Οποιος απο εδω θα ερθει στανταρ ας μου στειλε pm να κανονισουμε καφε μεσα στο Σαβ/κο για να κανονισουμε πως και τι ωστε να κλεισουμε τελος του μηνα…

Εσυ Rocking Monster που λογικα δεν θα μπορεις να ερθεις στον καφε στειλε μπυ μονο pm…

Για μιλατε γιατι περναει ο καιρος…

Ρε σεις τι παθατε…??..Το μετανιωσατε…??

Αντε να μαζευομαστε για να κανονισουμε…

Εγώ κλέινω εισητήριο στα τέλη του μήνα.
Θα ανέβω οδικός από Γαλλία 2 μέρες πριν. Θα πάμε Άμστερνταμ πρώτα και μετά θα γυρίσουμε Βέλγιο την πέμπτη το απόγευμα για να πιάσουμε καλό μέρος στο κάμπινγκ.
Εισητήριο βρίσκεις και τελευταία στιγμή αλλά το πληρώνεις πανάκριβα εκτός αν είσαι τυχερός και θέλουν να γεμίσουν το αεροπλάνο οπότε το παίρνεις φτηνά. Είναι μεγάλο ρίσκο όμως.
Μέχρι τότε τα ξαναλέμε και κανονίζουμε να βρεθούμε κάπου κάποια στιγμή αν θέλετε μες στο φεστιβάλ.
Άντε και 2,5 μήνες μείνανε!

Οκ ρε μαν…Και εγω τελος του μηνα θα κλεισω οποτε πιστευω να βρω και τα 2 εισητηρια σε αρκετα καλες τιμες…Θα συννενοηθουμε και καποια στιγμη για το πως θα βρεθουμε στο Βελγιο πια…

Λοιπον εγω Παρασκευη ζηταω αδεια και αν μου τη δωσουν κλεινω εισητηρια αεροπλανου και φεστιβαλ αμεσως…Βρηκα εισητηρια αεροπλανου με την Ολυμπιακη και την αντιστοιχη Βελγικη περιπου στα 300 ευρω πηγαινε-ελα…Δεν ξερω αν υπαρχουν πιο φθηνα για οποιον ενδιαφερεται…Οσο για του φεστιβαλ ειναι στα 130 ευρω…Συνολο περιπου 430-450 ευρω αρχικα εξοδα και μετα οτι χαλασεις στο φεστιβαλ…

Οποιος θελει απο εδω να ερθει ας το πει ,σιγουρα ομως, μεχρι την Παρασκευη αν ειναι να κλεισουμε μαζι…Θα περιμενω…

@Dalas…Μεγαλε αν ψηνεσαι στειλε μου pm να βρεθουμε να κλεισουμε μαζι τα εισητηρια του φεστιβαλ εστω για να μου δειξεις πως γινεται καθως δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο κλεισιμο μεσω νετ…

@Rocking_Monster…Στειλε μου και εσυ pm για σιγουρα αν ειναι μεχρι Παρασκευη για να κλεισουμε αεροπλανικο εισητηριο μαζι αν ειναι για παρεα…

Οσο για τους υπολοιπους ισχυει αυτο 3 παραγραφους πιο πανω…Περιμενω απαντησεις γιατι πρεπει να αρχισουμε να κλεινουμε πριν μας πιασουν τον κωλο στις τιμες…

KEEP ROCKING GUYS…!!!

Βασικά εγώ είμαι Γαλλία και τα εισιτήρια θα τα πάρω από το Φνακ.
Μου δίνουν ένα κουπόνι και το ανταλλάζω στην είσοδο του φεστιβάλ με εισιτήριο.
Αυτό είναι καλό γιατί διατηρώ το εισιτήριο μου σε καλή κατάσταση σε περίπτωση που θέλω να το κρατήσω για ενθύμιο…!

Πιστεύω πως είναι αρκετά εύκολη η κράτηση μεσω Ίντερνετ. Δεν το χω κάνει αλλά δεν νομίζω να διαφέρει από τις κλασσικές συναλλαγές μέσω δικτύου. Στο site του φεστιβάλ θα βρεις νομίζω ότι πληροφορία χρειάζεται.
Ρίξε και μία ματιά στο περυσινό τόπικ για το Γκρασποπ.
Εκεί νομίζω θα βρεις και κάποιους χρήστες οι οποίοι ήρθαν πέρυσι στο φεστιβάλ κ ίσως μπορείς να τους ρωτήσεις να σου πουν 5-6 πράγματα…

Ok man θα το ψαξω…Οσο για τους υπολοιπους περιμενω να μου πειτε…

λοιπον ρασπουτιν…νομιζω τα αεροπορικα ειναι λιγακι ακριβα… ειχα μαθει οτι αυτη την περιοδο ολοκληρο το πακετο με εισητ. του φεστ και αεροπορικα πηγαινε ελα δεν βγαινει πανω απο 350 ευρω…δεν ξερω…ισως κανω και λαθος…
παντως για μετα το πασχα θα κλεισω…ετσι λεμε με την παρεα μου γτι καποια πραμματα δεν ειναι ακομα σιγουρα…εξεταστικες για παραδειγμα…

Για τα αεροπορικα εκανα ενα αρκετο ψαχτηρι και τα φθηνοτερα που βρηκα και βολευαν ηταν αυτα…Ηταν και κατι αλλα πιο φθηνα αλλα φτανεις Βελγιο 27/6 πρωι και τοτε αρχιζει το φεστιβαλ…Καλυτερα να μην τρεχουμε…

Βεβαια κανονισε πρωτα με την παρεα να μιλησω και εγω στο αφεντικο την Παρασκευη για αδεια και μιλαμε…Οπως το βλεπω παντως εγω αν ολα πανε καλα την αλλη εβδομαδα κλεινω tickets…

ΑΔΕΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΘΗ για τις μερες απο 26-30 Ιουνιου…

Αρχιζω τα κανονισματα…Οσοι ειστε απο εδω βιαστειτε και πειτε μου…

@Dalas

Ηθελα να σε ρωτησω το εξης:

Επειδη υπαρχει περιπτωση να μην εχω παρεα και να ερθω μονος ποσο εφικτο θα ηταν να συνενοηθουμε να βρεθουμε στο φεστιβαλ και να χωθω στην παρεα σας ωστε να λιωσουμε ολοι μαζι…???

Γιατι Graspop και μονος δεν λεει…