Κανένα πρόβλημα αδερφέ!
Πάντως να ξέρεις ότι στο Graspop λιώνεις με όποιον πετύχεις δίπλα σου.
Εγώ πέρυσι τα παιδιά που ήτανε μαζί μου τα έβλεπα το βράδυ στο τέλος των συναυλιών κ το πρωι πριν ξεκινήσουμε.
Σχεδόν όλο το υπόλοιπο διάστημα ο καθένας ήτανε μόνος του όπου ήθελε!
Πέρα του ότι χανόμαστε στο πλήθος ο καθένας γουστάρει κ κάτι διαφορετικό να δει την κάθε στιγμή οπότε καθένας κάνει το δικό του πρόγραμμα…
Για παράδειγμα άλλος θέλει να δει Amorρhis την ίδια ώρα που ο άλλος θέλει να δει Grave Digger, ο τρίτος να πιάσει θέση για Aerosmith (περσινά αυτά) κ ο άλλος να πιει μία μπύρα …οπότε τρέχα γύρευε…
Κάμπιγκ θα μείνεις ή ξενοδοχείο?
Εμείς είμαστε 5, οι άλλοι 4 είναι Γάλλοι. Θα είμαστε στο κάμπιγκ από την πέμπτη το απόγευμα μόλις ανοίξουν οι πύλες.
Α κ που σαι… να πάρεις κ κανα μπουφάν γιατί κάνει κρύο… :cold:
…κ κανα μαγιό γιατί θα βρέχει (στάνταρ πράματα)…
Ναι το γνωριζω πολυ καλα απο τα report του Maiden1979 οτι ο καιρος ειναι αστατος εκει…Θα φροντισω να παρω τα καταλληλα ρουχα…
Εγω λεω να μεινω στο καμπινγκ…Εσεις που θα μεινετε…???
Οσο για το περα δωθε λογικο μου φαινεται οταν παιζουν τοσα πολλα μαζι αλλα μιλαω κυριως για το βραδινο λιωσιμο με μπυρες και παρεα…Αλλωστε σε εχω δει σε μια φωτογραφια με τον Μητσο περισυ οποτε θα σε αναγνωρισω πιστευω ευκολα…Αρκει να συννενοηθουμε σωστα για το πως θα βρεθουμε…
Αντε αντε να αυξησουμε το ελληνικο στοιχειο στην παρεα…
Τους helmet δεν τους έχω ακούσει ακόμη. Σε τι στυλ είναι? Τσεκάρετε οπωσδήποτε throwdown. Γκρουπάρα! Τα σπάνε κανονικά!
…κ μην ξεχνάτε τους Volbeat θα πάθετε μεγάλη πλάκα όταν τους ακούσετε!
Rasp πριν μια βδομάδα πήραμε κ μεις τα εισητήρια μας οπότε μένει πλέον μόνο να έρθουν οι μέρες!8)
Crossover θα τους ελεγα αλλα δεν γενικως δεν μπορεις να τους καταταξεις καπου ευκολα…Παντως επηρρεασαν πολλες μπαντες γενικως,και δυστυχως ειναι οι αφανείς ηρωες του χωρου…
Ωραιος ο μαγκας…Οποτε πλεον αναμενουμε…Καποια στιγμη να αλλαξουμε και τηλεφωνα ή κατι τετοιο ωστε να βρεθουμε την Πεμπτη το απογευμα στο χωρο του φεστιβαλ για να αραξουμε τις σκηνες κοντα…8)
Γεγονος 1ο: Το χαρακτηριστικο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι η μπαντα που κλεινει το φεστιβαλ την Κυριακη 29/6 ειναι οι ACtion in DC οι οποιοι παιζουν μετα και τους Maiden για 1.30 ωρα, πραγμα ασυνηθηστο για μπαντα τετοιου μικρου βεληνεκους…Για οσους δεν ξερουν ειναι tribute band στους θεους AC DC…
Γεγονος 2ο: Περισυ στο ιδιο φεστιβαλ μελος του φορουμ ειχε πει μετα απο συζητηση με ατομο απο τη διοργανωτρια οτι του ειπαν να κανονισει να ερθει και το 2008 γιατι θα επαιζε συγκροτημα που δεν εχει ξαναπαιξει στο φεστιβαλ (Ακουνε στο ονομα KISS)…
Φλασια 1η: Τελευταια μπαντα ενα tribute of AC DC…Γνωση διοργανωτων για τα ονοματα της επομενης χρονιας…Και τι…???..Θα μας πεταγαν ετσι τυχαια ενα For Those About To Rock (We Salute You) για το τελος…Κατι μου μυριζει για το 2009…Κατι μαλλον επιβεβαιωμενο…Κατι με πολλα Volt…
Kalispera apo Kina…Sorry gia ta greeklish alla den exei ellinika edw…
Gia allh mia fora h gademia mou xtypise thn porta kai enw ta exw kanonisei ola gia to festival to boss me krataei eglwvismeno sthn kwlokina…FUCK OFF…
Pane sxedon 500 eyrw pou edwsa kai kata pasa pithanotita paei kyriws kai i kavla tou Graspop…
Otan to afentiko einai malakas ayta pathaineis…Sou leei prwta kleise tickets kai meta se stelnei taxidi adiaforwntas gia oti esy exeis kanonisei…
Kai twra emena mou menei na elpizw sthn 1% pithanotita na prolavw na gyrisw mesa sto agxos…Panemorfa…
Den mporw na kanw tpt para na eyxithw se osous exoun thn tyxh na pane se eyrwpaiko festival fetos na perasoun teleia kai na grapsoun gamata report…Egw katadikastika na meinw edw me tous kitriniarides thn wra pou tha paizoun oi agapimenes mou mpantes sto Velgio…Gamw th douleia mou gamw…
Rantevou mallon gia tou xronou me polla xamena na epanorthwsw…Ax kai pws pernane 12 mhnes…??