Grave Digger, Rage [29/4/2011] @ Fuzz Club, Athens

οκ λοιπόν… τα καάφερες (τραβάτε με κι ας κλαίω :p)
να μη κάνουν κανένα λάθος και παίξουν αυτό όμως, θα έχουμε θύματα :metal:

η το Ελλας Ελλας του παπακωνσταντινου:lol:
ποσο κομματαρα ειναι το rebellion:metal:

τι ώρα ανοίγουν οι πόρτες?

Δεν θελω ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ απο ΟΛΟΚΛΗΡΑ τα Tunes of War+The Clans Will Rise!!:D:metal:

Εντάξει δεν τα παίζουν ολόκληρα αλλά βασίζουν το μισό σετλιστ σε αυτούς τους 2 δίσκους, τουλάχιστον έτσι έκαναν στην τελευταία συναυλία. Άντε και μείνανε λίγες ώρες!!!

φοβερα θα περασουμε…και οι Grave digger εχουν ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ στο setlist τους και οι Rage!!!θελω [B]EMPTY HOLLOW[/B] απο rage…πρεπει να το παιξουν αυτο το κομματι!!!

ξέρουμε πρπ τι ώρα θα βγουν οι digger???

Εγω δυστυχως οπως ειχα πει δεν θα παω. Καλα να περασετε οσοι πατε και χτυπηθειτε και για εμας…

εγώ θα είμαι κατά τισ 8+ εκεί λόγω δουλειας, ελπίζω να μη γίνει καμια στραβή :?

Αυτό:wink: :slight_smile: :!:

γαμάτα ήταν, οι ντιγκερ παίξαν και το Ελλάς :smiley:

χέστηκε κανένας άλλος με την εισαγωγή των rage? :stuck_out_tongue:

η γυναικα μου…ελιωσα στο γελιο…:lol:

Γυρισα σπιτι κι εβαλα να παιζει Knights of the Cross.

Λοιπον τη φαση με τους Digger την εχω ξεπερασει τον τελευταιο καιρο, δε με συγκινουν οπως παλαιοτερα, αλλα αποψε μου δωσαν την αισθηση πως νοιωθουν ακομα αυτο που κανουν κι απο μια μπαντα που μετρα 31 χρονια στη πλατη αυτο ειναι μεγαλο επιτευγμα ε. Το Ελλας το περιμενα και το συζητουσα μαλιστα λιγο πριν το παιξουν, καθαρα επειδη εχουν να ρθουν μια δεκαετια κοντα και δεν ηταν και τοσο απιθανο απο τη στιγμη που ουτως ή αλλως θα προβαραν υλικο για φουλ σετ. Οι πραγματικοι headliners της βραδιας, εν ολιγοις.

Rage… οκ. Θα μεινω με τη καλη αναμνηση του 2002. Ο Peavy ειναι μεγαλος φροντμαν, το χει ακομα στο να ξεσηκωνει το κοινο, ο Ρωσσος παιζει τα οπισθια του, αλλα γενικα δε με κερδισαν περαν απο συγκεκριμενες στιγμες της εμφανισης. Black in mind παιγμενο στη μιση ταχυτητα και drummer για αμεση απολυση, σε φασεις επαιζε τα μισα πραγματα, ενω σε αλλες ηταν τοσο ανευρος που με ξενερωνε πληρως. Δεν περιμενω και παπατζιλικια τυπου Τερρανα ε, αλλα τουλαχιστον να παιζει σωστα αυτα που παιζει. Και για κλεισιμο, διασκευη στο Highway to Hell, ενω δεν επαιξαν τιποτα απο το Missing Link!! δε περιμενα και κανα Supersonic Hydromatic, αυτα τα λεμε μεταξυ μας για να γελαμε, αλλα δε παιζεις Firestorm, Nevermore, Refuge για να παιξεις το Highway to Hell;; τουλαχιστον παιξανε Solitary Man στο medley κι αυτο μ εκανε να χαμογελασω λιγο.

GRAVE DIGGER .-

συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ …DIGGER, DIGGER, DIGGER :metal:

Οι silent rage πως σας φάνηκαν? εμένα μου άρεσαν αρκετά, έχουν ωραία τραγουδάκια όπως το wings of tragedy

Οι Silent Rage προσπάθησαν, αλλά με τέτοιο ήχο δεν πας πουθενά ρε γαμώτο…πάλι τα ίδια. Είχε ξενερώσει και ο ένας τους κιθαρίστας από τον ήχο, το είπε μετά. Διασκευή πάντως all the money flowers!!!

GRAVE DIGGER. ΤΕΛΟΣ!!! ΘΕΟΙ!!! Αυτή η κωλόγρια ο Chris δεν παίζεται με την καμία! Καταπληκτικό συγκρότημα, αλλά για να τους χορτάσεις θες ένα 3ωράκι χαλαρά!

Όσο για τους Rage, αν και δεν έχω επαφή με τη μουσική τους, καραγούσταρα (παρά τον κακό ήχο) και θα αρχίσω να τους τσεκάρω…

Γενικά πάντως ήταν ένα γαμάτο live και τώρα πάμε για τους έτερους γερμαναράδες, τους Guardian!

Ανημερα κατι βασιλικων καραγκιοζιλικιων στο Λονδινο (ενταξει, γελανε και τα κατσικια μου στα Highlands) η ΕΛΛΑΣ (τι θα γινει τελικα με μας?) απεδωσε τις δικες τις τιμες και υπεκλιθη στη Σκωτικη Μαγεια μιας απιστευτα γαμιστερης μπαντας!:D:metal:

Δεν θελω να γραψω πολλα, δεν τους ειχα ξαναδει και ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ αποθυμενο, ακομα να παιζανε θα ηθελα κι αλλο. Τρελα γουστα σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το σετ τους, στη Μπαλαντα για τη δικη ΜΑΣ Βασιλισσα πηγα να κλαψω, στο Rebellion εγινε πραγματικα ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ αλλα και η συνεχεια, μετα το περας του Σκωτικης θεματολογιας σετ, ηταν εξισου καυλ… εεε φανταστικη!:stuck_out_tongue: Templar Nights και μυστικιστικες δυναμεις του Σκοτους πηραν δικαιοτατα το μεριδιο που τους αναλογουσε και που αξιζαν. Που να χωρεσουν τοσα διαμαντια σε 1,5 μολις ωρα?:-k

Δεν ειχα δει σετ πριν, ηθελα να μου ερθουν ολα με τη μια στο κεφαλι. Μοναχα να ειχαν και εναν Piper και να μπορουσαμε να ακουσουμε και αυτο ΠΟΣΟ θα γαμουσε…

http://www.youtube.com/watch?v=MARRVk31_3k

DIGGER εξαιρετικοί τι να λεμε…
RAGE δεν ειχα ψαξει κ τοσο. Στην αρχη τους βαρεθηκα λιγο, δε με εψησαν τοσο αλλα απο το 7-8 τραγουδι κ μετα μεχρι κ το τελος ηταν καλυτερα.

αμα βρειτε τα setlists χωστε τα

υ.γ. το μπλουζακι με το τουρ των digger δε μ αρεσε καθολου…λες κ το βγαλαν επιτοπου

Οι Grave Digger απλά γάμησαν! Φοβερό σετλιστ και ο Chris εξαιρετικός φροντμαν, συνέχεια με ένα χαμόγελο, έπαιρνε και πόζες για να τον βγάλει φωτο ο κόσμος! Μας τρέλαναν με το Ballad Of Mary αλλά και με το Ελλάς(που το συζητάγαμε απέξω για χαβαλέ αλλά να που έγινε και αυτό). Γούσταρα που έπαιξαν 3 κομμάτια από το γαμάτο Excalibur και τίμησαν και έστω και σε medley τα Circle of Witches και Grave Dancer από το Heart Of Darkness! Απόλυτα ΤΙΜΙΟΙ!
Από την άλλη οι Rage είχαν εκ των πραγμάτων δύσκολο έργο μετά από αυτή την εμφάνιση των Digger, για να κερδίσουν απόλυτα τον κόσμο θα έπρεπε να παίξουν μόνο από το Trapped μέχρι και το End Of All Days, κάτι που φυσικά δεν έγινε. Ο Peavy φαίνεται να εκτιμά αφάνταστα τον Smolski και το υλικό που έχει φέρει στους Rage(και καλά κάνει) αλλά εμείς μεγαλώσαμε με τα παλιά που να πάρει.
Ο ήχος σε γενικές γραμμές ήταν μέτριος και ειδικά στους Rage μπούκωνε αρκετά. Τέλος παίζει μετά τους Digger να έφυγε αρκετός κόσμος καθώς ήταν η πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που βγήκα από το club τόσο άνετα. Γενικά πάντως δεν είχε και πολύ κόσμο…

να κάνω και το δικό μοθ ρεπορτάζ :stuck_out_tongue:
τους the silent rage δε τους πρόλαβα λόγω δουλείας οπότε δεν έχω άποψη.
grave digger τι να λέμε τώρα… άμα πάρεις το κιλτ του chris και το στίψεις θα βγάλει 100 κιλά τιμιότητα. σκίσανε πάνω στη σκηνή,απλα. το σετλιστ καλό (δε λέω οτί θα ήθελα κι άλλο tunes of war, γιατί θα μου πέι κάποιος χαίρω πολύ) ευχάριστη έκπληξη το the ballad of mary και το rebellion live για μένα ένα dream come true :smiley: (το έβαλε και στο revenge μετά και κοπανιόμουν κι εκί, χο χο)
για τους rage τώρα, η αλήθεια είναι οτί δεν πολύακούω, κι όταν ακούω βάζω παλιατζούρες τους.ωραίοι ήταν, ο ήχος ήταν κάπως περίεργος αλλα οκ, ο peavy still got it σαν frontman και γενικά μια καλή εμφάνιση που δε με τρέλανε εμένα αλλά σίγουρα θα γουσταραν οι οπαδοί τους.

και του χρόνου8)