Green Day - 21st Century Breakdown

Γουστάρω τρελά να τους δω live. Πέρα από την τρέλλα μου με τα πρώτα τους τραγουδια και πέρα από το αν το τελευταίο τους άλμπουμ είναι αριστούργημα ή πατάτα, έχουν βελτιωθεί απείρως στις συναυλίες τους. Ακόμη κι αν δεν σε πολυενδιαφέρει η μπάντα, δύσκολα δεν θα παεράσεις καλά σε ένα λάιβ τους…

Πριν κάτι μέρες βγήκε και το κλιπ του 21st Century Breakdown, το οποίο τα σπάει

για τον μουτου που αγαπα

http://www.rocking.gr/article6568.php

Eχει αντιγραψει τον Κiedis περιοδου 1999-2000 οταν κυκλοφορησε το Californication.:wink:

Βillie Joe 1994, live in Chicago

για να μη λεμε οτι ναναι :wink:

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Oups μου διεφυγε.:stuck_out_tongue:

Βαλε καμια φωτο με το λεοπαρνταλ εσωρουχο και την αδαμιαια περιβολη, εκει σιγουρα δεν ειναι δικη του εμπνευση.:roll:

Εκπληκτικό. Σου κόβει την ανάσα μόνο που το διαβάζεις και φέρνεις στο μυαλό σου τις σκηνές. Μεγάλες στιγμές για τον κωλόφαρδο που παρακολούθισε αυτό το λάιβ… Kαι τα -πόσα ακριβώς;- χιλιάδες που βρισκόταν εκεί…

Πάντως βλέπω, αν και ελαφρώς, ανανεωμένο setlist. Με Murder City, Give Me Novacaine… Όμως και πάλι καμία Gloria ούτε το καταπληκτικό stadium-rock See The Lihgt…

Μπράβο για το ριβιου γιάσονα!Εκπληκτικές και οι φωτογραφίες!
Ωραίο σετλιστ, και τζισους, και τζιμης και waiting (να λεει ο Μπιλης ‘And screaming’ και να τραγουδάει το κοινό απο κάτω σα χορωδία το ‘Are we we are, are we we are the waiting’ ε. πσσσ:D) και και και…
Όλα καλά και όλα ωραια. ΑΛΛΑ. Πείτε και το Πησμεηκα μωρέ, τι σας είναι. =(

με σκλαβωνετε δεσποινις.

Η αληθεια ειναι πως με το σετλιστ τους γενικα εχω 1-2 ενστασεις. Κυριως απο το καινουργιο άλμπουμ.

ειχα τη τυχη να τους δω 2 φορες. Και ειχανε και Before The Lobotomy και East Jesus Nowhere (ατυχεστατο σινγκλ οταν εχεις τα Glorias που πανε απατα) στο προηγουμενο. Και ειναι λιγακι καπως.

Το Murder City (που μαλλον τειναι να γινει το αγαπημενο) απο σποντα παιχτηκε. Απλα επειδη, αποτι καταλαβα, θαναι το νεο σινγκλ, επρεπε να το γυρισουν βιντεο οποτε μας το προλογισε ο Μπιλης: “does anyone mind if we record a video real quick?” Οποτε καλα μας εκατσε. Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι δεν το παιζουν.

Θα μου πεις, ΠΟΣΑ να παιξουν επιτελους. Δεν γινεται να παραμελησουν και τα παλαιοτερα κλασσικα τους (που βλεποντας τα λαηβ τα εκτιμησα πολυ περισσοτερο). πχ το At the Library το παιξανε πρωτη φορα στο τουρ τους (νταξει, αλλη μια στην Αμερικη), και στο αλλο λαηβ που ειδα παιξανε το Going To Pasalaqcua, που επισης μια φορα τοχανε ξαναπαιξει.

Γενικα οπως ειπα, το σετλιστ αλλαζει διαρκως (μικρες αλλαγες, αλλα αλλαζει) και πραγματικα δινουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ στη σκηνη. Μουσκεμα βγαινουν ολοι.

υγ. Απολαυση το 15λεπτο King For A Day, Με τον σαξοφονιστα ντυμενο Μακλιτζακσο να κανει μουνγουολκ.

Παρτε και κατι βιντεακια που βγαλαμε με τον κσ9, ετσι ναχετε.

Το ακουστικο ενκορ. Last Night On Earth (μπλιεεε αισχος τραγουδι, αλλοι κωλοφαρδοι ακουσανε το Macys Day Parade) Wake Me Up (γενικα ειναι αισχος, αλλα με ακουστικη ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ) και Good Riddance

She

Murder City, επος

Boulevard of broken dreams, ανατριχιλες στα σινγκαλονγκς

Ενα μερος του κινγκ φορ α ντεη, με τις μικρες διασκευουλες

τρου στορι.

Το Murder City είναι από τα καλύτερα τραγούδια του άλμπουμ. Γκουντ του νοου οτι θα είναι το επόμενο σινγκλ. =D

Ενηγουεη, διαφημιστικό διάλειμμα για να παρακολουθήσω τα βιντεκια και σύντομα πάλι κοντά σας.

στο video του Boulevard στο 0 52 εμφανιζέται και ο μικρός γιάσονας σε στιγμή πόρωσης:roll:

για τη συναυλία τα είπε στο ριβιού του ο άλλος. εγω αν και δεν είμαι ο πιο τρελός φανμπόης τους μπορώ να πω ότι είδα ένα απο τα καλύτερα λαιβ της ζωής μου. Τους παραδέχομαι γιατί παίξαν τρείς ώρες και γιατί είχαν απίστευτη ενέργεια ,ειδικά ο μπίλης! To μόνο τραγούδι που έμεινε απέξω ήταν το Welcome to paradise αλλά αποζημιώθηκα με το When i come around που δεν το παίζουν πάντα και ήθελα πολύ να το ακούσω. Αν ερθουν μην τους χάσετε με τίποτα =)

^ χεχ. Και κοντινό πλάνο κιολας!
Και νομίζω στο 0.39 ο Μπιλης κοιταει την κάμερα.

Ποιος απο τους δύο σας πήρε πένα? ακούγεται στο πρώτο βίντεο ;p
Επισης, γαμάτο το σκηνικό με τους φωτισμένους ουρανοξύστες, είναι σαν να παίζουν σε ταράτσα στη Νεα Υορκη! (L) (και το μιντλεη που ο Μπιλης ηταν ξάπλα -εχμ, καθαρά συναυλιακά μιλάω, τίποτις το πονηρό- .)

Εννοείται, αν έρθουν κατα δω θα ετοιμαστούμε για την ‘επιχειρηση κάγκελο’ :roll:

και οι 2 εχουμε πενες =Δ

και στο τελος του good ridance ακούγομαι εγώ να βρίζω τον tre που δεν πέταξε κοντά μας μπαγκέτα:p

απο πένες δεν έχουμε παράπονο και ο μπίλης κοίταξε αρκετές φορές κατά τη μεριά μας, ανεμίζαμε και τη σημαία είμασταν και στο μισό μέτρο οπότε λογικό (η μόνη στιγμή που έπρεπε να κοιταξει δεν κοιτάξε όμως, μπας και ανέβαινε ο γιάσονας στη σκηνή και ολοκληρωνόταν σαν άνθρωπος :p)

Το peacemaker θα το παιξουν ποτε Live? Κριμα γτ ειναι το καλυτερο του cd …

Δεν είμαι φίλος του είδους. Αλλά το άλμπουμ σπέρνει! Με 2 ακροάσεις μόνο…

Φωτιά και τσεκούρι. :stuck_out_tongue:

Δεν το παίζουν ε? όντως είναι το καλύτερο και μάλλον είναι και το μόνο που ακούω ακόμα πολύ, απο τα υπόλοιπα του cd τα σινγκλάκια όταν τα παίζει στο ράδιο…

Ανοιξαν τα EMA χθες http://www.youtube.com/watch?v=8a5j-1l145Y και ειπαν και minority 8O αυτα ειναι :smiley: και στην συνεχεια πηραν το best rock act :slight_smile:

Best Cock Αct βασικα ειπε ο Μπιλης

Ναι και γενικα δεν εδειχνε να εχει και πολυ ορεξη στην συνεχεια.