Xα, τέλειο! (αν και παίζει αυτό που λέτε με το mute :P)
Πολύ άνετος ήταν δαυτος, εμενανε θα μου είχανε κοπεί τα ποδια ξερωγω
Tελικα δεν ειναι Mute, αμα δεις στο 6:00 παιζει πραγματικα οτι ναναι, και ερχεται ο δευτερος κιθαριστας (Jason White) και του δειχνει, και συνεχιζει μετα απο κει.
Βεβαια δεν τον αφηνει να το παιξει ολο, τον σταματαει και του λεει να κανει stage dive του αταλαντου.
Ι δοντ αππροβε.
Ετοιμαζω ηδη σχεδιο δρασης
Θα δώσεις και συ γλωσσόφιλο στον μπιλάκο?:roll:
ρηπορτ ποστ, που ησουν 2 λεπτα μακρια απτο να κανεις φελεησιο στον σεκιουριτα στους σλιπνοτ.
ότι και να λές φίλος μια εικόνα ίσούται με χίλιες λέξεις!
εντίτ: προσοχή ανοίξτε με δική σας ευθύνη γιατί δεν έχουν όλοι φαντάζομαι τα ίδια όνειρα με τον γιάσονα
Tζαμπα το προμοσιον που κανω γαμημενε.
Σε μισω.
σιχαμα…
bumpαρω ομορφα κι ωραια γιατι αφησα αρκετα καιρο να κανει σινκ ιν το αλμπουμ βρωμερα τσουτσεκια και δεν εχω παμπολλες αποψεις. Μιληστε.
Παρτε και ενα βιντ με μενα σε 49 μερες
Γαμάτο το σκηνικό και η όλη φάση.
Ενταξει, οποιος ανεβαίνει στη σκηνή σίγουρα θα το θυμάται για μια ζωή!
Ελα ρε ΜπιλυΤζο θεούλη :!:
Γιασονας, αν σε διαλέξει σε χάνουμε ε \:D/
Ακόμη κι αν αυτο το γρουπ έχει ξεπουληθεί μέχρι αηδίας -αν και βγάζει ορισμένα ποιοτικά τραγούδια- δεν μπορούμε να αρνηθούμε πως είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει σε σύγχρονο ροκ σήμερα.
Μια περιήγηση στο youtube για το πρόσφατο τουρ τους και όλοι θα καταλάβουν. Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας άλλος που να προσφέρει τετοιο θέαμα…
λωλ, σοβαρά σου κατεβάζω λίστα
ακούω
Αναφερομαι παντα σε ιδιου βεληνεκους ονοματα (ειτε σαρεσει ειτε οχι) και κυριως ιδιας σκηνης, γιατι αν μου ανεβοκατεβασεις γκοτζιρα θα σε φασκελωσω
εχοντας ξαναφαει κολλημα αυτες τις μερες με το αλμπουμ,μπορω να πω την ιεροσυλια ισως οτι ειναι καλυτερο απο το american idiot.ισως ειναι ετσι για εμενα γιατι το εχω βιωσει στην ανοδο του και το συνδεω με το γαματο καλοκαιρι που περασα.
μπα εγω θα διαφωνησω, αρκετα κατωτερο του ηλιθιου πιστευω, του οποίου και τα 13 τραγουδια ηταν σε πολυ υψηλα επιπεδα. Το breakdown το μειωνει και οτι ειχε 5 χρονια στην πλατη του μεχρι να βγει "περιμενα κατι καλυτερο " ειχαν βγαλει βεβαια και το stop drop and roll λιγο καιρο πιο πριν αλλα anyway. Και το stop drop and roll το θεωρω καλυτερο απο το breakdown παντως.
μεγεθη ασυγκριτα το στοπντροπνρολλ με οτιδηποτε εχουν βγαλει οι γρην δεη. Σα να μου συγκρινεις Αρκτικ Μανκης με Φοο Φαητερς. Γιου καντ
FAIL
το οτι ειναι διαφορετικο στυλ τα υπολοιπα απο το στοπντροπενρολ δεν σημαινει πως δεν μπορω να τα συγκρινω, ειναι ιδια μπαντα και ετσι μπορω να συγκρινω την δουλεια τους.
offtopic: οι μανκιζ οντως δεν συγκρινονται με κανεναν ρε φιλε
:har:
Υ.Γ. θα συγκρινω οτι θελω, αιντε μπραβο.
Πραγματικα σπουδαιος δισκος γενικα περα απο συγκρισεις με παλιοτερους, πιστευω ειναι μεσα στα 5 καλυτερα της χρονιας.
Τραγουδια οπως τα Restless Heart Syndrome, Last Night on Earth, East Jesus Nowhere δεν σιγουρα τυχαια.
Επισης οταν εγραφαν το Horseshoes and Handgrenades πρεπει να ακουγαν Beatles.:p:D
Best Fuckin Show on Earth, οταν αλλες “σοβαρες” μπαντες τους κράζουν, αυτοι παιζουν λιγο κατω απο τρεις ωρες.
To μαλλι του Billie fail… ας τους δουμε βεβαια και εδω και ας το εχει βαμμενο και ροζ. Μπαντα με α…α σαν καρπουζια
Ποιος τους κραζει??? :lightsabre: 3 ωρες??? 8O