Green Day - 21st Century Breakdown

Hands down viva la gloria (little girl) το καλυτερο του δισκου :smiley:

Γαματος δισκος,γιατι κυριως εχει αρκετη ποικιλια σε ηχους. Και οπως προαναφερθηκε φερνει ωρες ωρες σε queen:p

http://www.triplem.com.au/sydney/music/news//blog/green-days-21-guns-video/20090619-4gt5.html

Το νεο βιντεοκλιπ

Δωσαμε και μια φυσικη υποσταση στους 2 ηρωες λοιπον.

Αγαπω τη Γκλορια, την αγαπω

Εδιτ: Ειχανε που ειχανε μισο σολο, το κοψανε κι αυτο :expressionless:

ψιτ μιστερ,
επειδή είδα το sig σου.
λίγα με τον Κορνέλιο ε.
ό,τι και να κάνει δεν αναιρεί το πόσο τιτανοτεράστιος έχει υπάρξει.

στα του τόπικ
in case you care, τσίμπησε και 9ράκι από το CR. που μετράει.

επίσης, το 21 Guns συμπαθητικό τραγούδι, αλλά όχι για 2ο single, video κλπ. Υπάρχουν σαφώς καλύτερα.

τέλος, ο δίσκος είναι πολύ καλός αλλά δεν φτάνει το American Idiot.

ο,τι και να βγαλουν δε φτανει το american idiot

edit: Λωλ ποτε προλαβε καποιος να χωθει, ατ αουτσαηντ

χαχαχα ειναι τα credits που δινω στο τιτανοτεραστιο θρεντ Marilyn Manson: Great Beast ή Kαλος Επιχειρηματιας, οπως το “Απαραδεκτη Κινηση απο τον Τζεημς Χετφιηλντ”

Αγαπαμε Κορνελ, κι ας σκοτωσε το μαιταλ :expressionless:

:oops:

Συμφωνώ. Ξεχνάς όμως ότι το 21 Guns είναι κομμάτι που ‘πουλάει’ :wink:

Εντάξει. μην τον θεοποιούμε τον δισκο…

Για το βίντεο τώρα… Πατάτα το θεωρώ. Βαρετό, ανιαρό, χωρίς θέμα… Οι χαρακτήρες ναι μεν μοιάζουν με το εξώφυλλο, αλλά αποδείδονται τελείως λάθος. Η Gloria είναι σας ροκ μπάρμπι και ο Christian σαν ψωνιο βουτυρομπεμπες… Έλεος.

Ωραίο το γκομενάκι δεν μπορώ να πω. Όσο για το τραγούδι…σαν τα μαλλιά του Armstrong, χάλια! :stuck_out_tongue:

ε τίποτα ιδιαίτερο το βιδεο -κλιπ αλλά δεν είναι κακό :stuck_out_tongue:
Το 21 guns ωραίο τραγούδι, αλλά προτιμούσα να προωθησουν πρώτα το Viva la Gloria ή το Peacemaker (αλλά θα γίνει κι αυτό φαντάζομαι, απλά θα περιμένουμε παραπάνω)
Τα μαλλιά του Armstrong είναι μια χαρά και δε δέχομαι αντιρρησεις :smiley:

δεν το βλεπω ντιμι, τα επομενα σινγκλ θαρρω πως ειναι το East Jesus Nowhere (με το οποιο θα γινει θρησκευτικος ντορος, μελετηστε στιχους) και το Restless Heart Syndrome

Προσωπικά τα θεωρώ πιο αδύναμα αυτά τα 2, αλλά μπορεί να θέλουν να τα προωθήσουν ακριβώς γι’αυτό το λόγο, για ν’ακουστουν περισσότερο. Με τη λογική ότι τα δυνατά κομμάτια ακουγονται έτσι κι αλλιώς. Αν είναι τα επομενα σινγκλ αυτα δλδ.

μια χαρα το βιντεο κλιπ, η επιλογη του21 guns προφανως εγινε ωστε να ακουστει πολυ σε ραδιοφωνα, δεν ειναι ασχημο κομματι παντως, το βιντεο κλιπ με τισ σφαιρες ειναι αντιγραφει απο billy talent surender :stuck_out_tongue:

επομενα σινγκλ πιστευω east jesus nowhere ωστε να προκαλεσουν, ενα απο τα viva la gloria, 21st century ή american eulogy

Bumpάκι.

Λοιπον, χτες ηταν το πρωτο επισημο λαηβ στα πλαισια του 21st Century Breakdown tour, και νταξει, το σετλιστ λιγακι μιζερο, αλλα θα δουμε πως θα παει το πραμα (μα κανενα γκλορια? Πησμεηκερ?) Ανηγουεη…θελω να μου πειτε ποια αλλη μπαντα, μπροστα απο 30.000 κοσμο, κανει αυτα?

(τραγουδαει αυτη, απλα ειναι κακο βιντ)

to akousa prosfata kai dn m arese katholou!!! dn boresa kan na ftasw sto telos… kineitai sto stil american idiot alla akoma pio aparadekto ap to prwigoumeno…

α.οχι μονο κακο το αλμπουμ,αλλα και το american idiot απαραδεκτο:lol:#-o
εισαι καπως υπερβολικος.εμενα παλι οσο το ακουω τοσο πιο πολυ μου αρεσει.

Αντε τυχερε θα σε σηκωσει στην σκηνη να παιξεις το Going to Pasalacqua και μετα θα σου ζητησει και γυμνες φοτο σου :wink:

Πουλαω και το νεφρο μου να το ζησω αυτο.

Θα σου βαλουν στο mute την κιθαρα και θα παιζει ο Jason White και για τους 2 :stuck_out_tongue:

καλα ναι ετσι παιζει ναναι ετσι κι αλλιως. Αλλο μονο και μονο για το φηλινγκ. πωωωωωωωω σβηνω

ine gousta gia mena oi green day pethanan meta to warning!!!:lol:

Γαματο το videaki.εντωμεταξυ αυτο το jesus of suburbia ενω απο την πρωτη στιγμη που το ακουσα μου φνηκε πολυ ωραιο κομματι με catchy tune,ειχα την εντυπωση οτι δεν αρεσε και σε πολλους αλλα εδω στο ροκινγκ βλεπω οτι πολλοι συμφωνουν οτι ειναι κομματαρα.glad to hear.
οντοπικ ο billie joe σε τρελα κεφια μου φαινεται,κινητικος οπως παντα και πολυ τα γραφω στα @δια μου ολα ανεβαζοντας στην σκηνη ατομο απο το κοινο.(περισσοτερο ετσι για να κα@λωσει και ο ιδιος ο θεατης και να δειξει οτι ειναι ενα μουσικο πανηγυρι.).αυτα.