λεει τπτ το καινουργιο ? δεν ειμαι σουπερ φαν των green day, αλλα το american idiot μου αρεσε
αα. Εδιτ. Αλλο βιδεο ήθελα να βάλω αλλά το βγάλανε =(
Θα βάλω άλλο λοιπόν.
Know your enemy live

Έψαχνα εψές στο γιουτιουμπ να βρω και το Peacemaker live, αλλά ατυχησα. Όσα βρήκα ήταν κακής ποιότητας (ερασιτεχνικά γαρ)
Peacemaker Peacemaker Peacemaker Peacemaker Peacemaker Peacemaker Peacemaker Peacemaker Peacemaker Peacemaker Peacemaker Peacemaker
:vibrate::vibrate::vibrate::vibrate::vibrate:
Ας κάνω κι έγω ένα μίνι review… Χωρίζω τα τραγούδια του δίσκου βάση τις προτιμήσεις μου.
Κορυφαία: Song of the Century/21st Century Breakdown, ¡Viva la Gloria!, Before the Lobotomy, East Jesus Nowhere, Murder City, ¿Viva la Gloria? (Little Girl), 21 Guns, American Eulogy, See the Light
Kαλά: Know Your Enemy, Christian’s Inferno, Peacemaker, Horseshoes and Handgrenades, The Static Age
Αδιάφορα: Last Night on Earth, Last of the American Girls, Restless Heart Syndrome
Με άλλη μια γρήγορη σύγκριση που έκανα με το American Idiot (δεν μπαίνω στο κόπο να το συγκρίνω με κανένα από τα προηγούμενα άλπουμς, γιατί αν και ξέρω πως μουσικά υπερτερεί δεν πιάνει μία μπροστά τους) διαπύστωσα ότι του λείπει η φρεσκάδα και η τρέλα του Idiot. Αυτό είναι πιο σοβαρό, πιο απαισιόδοξο θα 'λεγα…
σημερα μου ηρθε κ μενα το limited,θα το λιωσω κ θα σας πω.
διαβασα κριτικες για το αλμπουμ που λενε οτι κουιν-ιζει.περα απο αυτο ακουσα πως ειναι πολυ καλο οποτε μαλλον την αλλη βδομαδα θα το παρω
Το πηρα και εγω αν και με ετσουξε λιγο η τιμη (19.50 ευρω).Mετα απο λιγες ακροασεις ξεχωρισα τα know your enemy,viva la gloria!,american eulogy που ηθελα να εχει 2-3 ακομα κεφαλαια,και το peacemaker για το ολο λατιν vibe που το διακατεχει.Στην τελικη το american idiot μου αρεσε περισσοτερο αλλα δεν εχω δωσει ακομα τον καταλληλο ρονο στον δισκο για να τον αφομοιωσω.Μαλιστα τον 1ο χρονο που ακουσα το american idiot δεν πολυμου αρεσε αλλα μετα που το ακουσα προσεκτικοτερα το λατρεψα.
Το τσίμπησα και περιμένουμε τέλη του μηνός
Ναι όντως πολύ καλό. Διάβασα και άλλο ένα στο http://www.mic.gr/cds.asp?id=17676 που “φημίζεται” για όποιον το παρακολουθεί για το τρελό θάψιμο του σε καλούς δίσκους γνωστών ονομάτων που πουλάμε πάνω 3-4 αντίτυπα, άντε 5 αν μιλάμε για 5μελείς μπάντες…
Ωραιο το ριβιου. Μπράβο Γιάννις.
το peacmaker θεωρειται ska-punk ε :-s
Μου φαινεται ότι πρέπει να ψάξω το είδος!
ρε να σας πω…
Σας θυμιζει τιποτα?
:lol3:
Eυχαριστω για τα καλα σας λογια:)
το peacemaker δεν θεωρειται ska-punk με ολη την εννοια του ορου για να ειμαι πιο ακριβης. Εχει τον ρυθμο για ska κομματι σιγουρα αλλα του λειπουν τα τρομπονια:p. Πολυ ωραιο κομματι παντως
Edit: ουτε 5% δλδ οι Green Day? Πως θα ερθουν για live με τετοια ποσοστα?:-k)
Δεν ξέρω τι είναι, τι θεωρείται ή τι θα θέλαμε να είναι, πάντως τελικά είναι μάλλον το καλύτερο του άλμπουμ και απο τα κορυφαία της δισκογραφίας τους…
:lol3::lol3::lol3:#-o#-o#-o
Όντως πολύ καλό το review Γιάννη… Κάπου πήρε το μάτι μου ότι θα 'χουμε βίντεοκλιπ του 21 Guns μες στον Ιουλη.
Iσχυει
Θα την πω την αμαρτία μου … το Stop Drop and Roll!!! μου αρέσει πιο πολυ απο το καινούργιο cd . Και το περίμενα και χρόνια ρε γμτ το breakdown … δεν μπορώ να πω μ’αρέσει αρκετά αλλά περίμενα παραπάνω…
Ένας απαιτητικός fanboys…
πάρα πολύ καλό το άλμπουμ… νομίζω αρκετά καλύτερο από το american idiot (αν και δεν έχει κομματάρες όπως το holiday και το jesus of suburbia)…
ξεχωρίζω τα
peacemaker
viva la gloria (little girl)
horseshoes and handgrenades
21st century breakdown
21 guns
το peacemaker θυμίζει λίγο gogol bordello ή μου φαίνεται?
ποτε θα ερθουν στην ελλαδα ρε γαμωτο???ποτε???