Green Day

Ποτέ δε το έχω ακούσει ολόκληρο, τώρα το βάζω:oops:

Ε, όχι και έγιναν γνωστοί από το “American Idiot”! Το “Basket Case” τους είχε κάνει τεράστιους το '94! Το θυμάμαι να παίζει στα τότε MTV (και στα παιδικά πάρτυ :p) ασταμάτητα.

Και ήταν τρελό χιτάκι και το “Time Of Your Life”!

θα μας ερθουν κ καταδω γμτ???

Ακουστε ναουμ το καινουργιο!

Κωστη ποιος λετε να κανει το ρηβιου, γιατι ξερω που μενετε :expressionless:

:lol: Φαντάζομαι ο Κοτζιάς. Που μένει ακόμα πιο κοντά σε σχέση με μένα :stuck_out_tongue:
(θα το έκανα με ευχαρίστηση, αλλά μπαίνω στρατό ο καημένος, ντεν προλαβαίνω :?)

να πω την αληθεια δε μου αρεσει το ολο ιματζ τους και οτι αρεσουν σε καθε ασχετο με τη ροκ,η οτι καποιοι τους λενε πανκ(που δεν ειναι).αλλα ειλικρινα,ακομα και τα χιτακια τους ειναι ωραια και αυτος ο μπιλυ τζο ξερει να γραφει γαμω τα τραγουδια.οπως ειπε και ο κοζυ το αμερικαν ιντιοτ ειναι δισκαρα.ετσι μου ηρθε να τον ξαναακουσω.επισης τι τεραστιο επος το jesus of suberbia

ΟΙ Green Day ειναι πολλοι καλο συγκροτημα. παιζουν καλα στα live τους και εχουν γραψει κορυφαια τραγουδια.ειναι εμπορικοι ναι το ξερω.

Εξώφυλλο Ποπ και Ροκ:

“GREEN DAY. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΑΙΤΙΑ.”

ΧΑΧΑΧΑΧ

Κατα τ’ άλλα κομπλε δισκάκια έχουν.

bumpp ,γιατι 15 μαρτη οι green day αναμενονται να κυκλοφορησουν ([B]ενα ακομα :?[/B]) live album +dvd ,με τιτλο Αwesome as fuck

βεβαια γι αυτους που μπορει να αναρρωτηθουν γτ βγαζουν παλι τοσο συντομα live album ,να πω οτι το εν λογω live ειναι ηχογραφημενο στο [B]ΤΟΚΥΟ[/B] …:roll:

Αυτό το δίσκος και λαηβ είναι λίγο ντροπή, αλλά στην τελική προβλημα δεν έχω. Αφου δεν έρχονται απο δω να τους δούμε τώρα που βγαζουν δισκαρους, θα τη βγάλουμε με το υποκαταστατο…

Eλα εχουμε νεο σινγκλ λεμε !

Oh love λεγεται ,θυμιζει πολυ 21 guns και boulevard… και ειναι “ναι μεν …αλλα” φαση .

Για να δουμε. [B][I][U]κλικ[/U][/I][/B]

τι πινεις και δε μας δινεις;

ψιλομαπα οπως και ναχει, κριμα.

Βεβαια τρια σιντι τραγουδια εχουμε ακομα, δεν απογοητευομαστε

μετριο μου ακουγεται.
πιστευω οτι θα εχουν καλυτερα τραγουδια στο δισκο

ρε σε στυλ/δομη/τεμπο κομματιου εννοω…

Το νεο σινγκλακι μετα την αηδια που ηταν το oh love, ειναι το kill the dj, το κομματι που ειχε εκεινο το ριφφακι απο το τρεηλερ του δισκου, και εχω πολλες ελπιδες (για το κομματι, γιατι απο το σιντι δεν ελπιζω τιποτα)

βασικα το κομματι πολυ μου αρεσει ,και προφανως δεν ειναι στο στυλακι AI/21st αλλωστε αυτη η εποχη τελειωσε γιαυτους, περναμε πλεον στην τριτη περιοδο της μπαντα (ή τεταρτη) που ειναι απλα “δε μας νοιαζει τιποτε και κανεις, παρτε κεφι”, γιαυτο λοιπον δε περιμενω και γω τιποτα. αλλα ναι.

someone kill the dj, shoot the fucking dj

ποιοι φλώροι ακούνε αυτή την άχρηστη μίζερη και γελοία μπάντα…
μόνο και μόνο απο το όνομα με ξενερώνει
:smiley:

Καινουργιο τραγουδι .Αδιαφορο .Βαρετο.Μιεχ.

[B][I][U]Let Yourself Go[/U][/I][/B]