Green Day

Ψιλομάπα το νέο τραγουδάκι. Συνεχίζουν απο κει που άφησαν το American Idiot κι αυτο μου φτανει. Δεν προκειται να πεταξω τα λεφτα μου για να παρω το cd.
Οντως πανκ δεν τους ελεγες ποτε, αν ειχες στο μυαλο σου την εικονα των 70ς-80ς. Ηταν ομως μια καλη και αξιοπρπεστατη ‘απομημιση’ του πανκ.
Τωρα είναι απομημιση του ροκ… Για να μην πω ποπ…

Αλλα 2009 εχουμε… Καποια πραγματα πρεπει να τα αφησουμε στην ακρη και να μην ελπιζουμε οτι καποτε θα επανελθουν…

παλίοτερα είχαν βάλει mcr πριν απο slayer και όντως τα αποτελέσματα δεν ήταν και ότι καλύτερο…:stuck_out_tongue:

Ωπ! Πανκ σεηβιορ!

Ναι το ποπ απο το ποπ/πανκ απεχουν μπολικο μεταξυ τους θα’λεγα… ανηγουεη, διαβασε και προηγουμενα ποστ αμα θες, δεν μπορεις να μου βαζεις τους Green Day στο ιδιο τσουβαλι με τον Timberlake ξερω γω, γιατι αυτο ειναι ποπ.

Και τι παει να πει απομιμηση της ροκ? Δεν καταλαβαινω.
Μιμουνται ντιστορντεντ κιθαρες? Ατιτιουντ? Στιχο? Συναυλιες?

μμμ

εμενα το καινουριο τους τραγουδι μου αρεσε πολυ,μπηκα στο myspace τεσσερις φορες για να το ακουσω

Ok, ισως ημουν υπερβολικος, ισως δεν καταλαβες καλα τι εννοω…

Στο πρωτο bold δεν εχω να διαφωνισω σε τιποτα. Εχω ομως να προσθεσω οτι το ροκ απο ποπ/πανκ απεχει εξισου αρκετα…

Σχετικα με το δευτερο bold.
Δες τους Green Day του Dookie και συγκρινε τους με τους Green Day του Know Yοur Enemy και του American Ιdiot. Δεν ειναι να βαρας το κεφαλι στον τοιχο;;;
Αλλα οκ τα μουσικα γουστα καθενος ειναι διαφοετικα, σεβαστο.
Δες ενα βιντεοκλιπ του Dookie, το Longview για παραδειγμα, και συγκρινε το με τον Know Your Enemy. Ποιο θυμιζει ποιο πολυ Timberlake;

Noμιζω καταλαβες τι θελω να πω…

Ναι καταλαβαινω, εννοειται, αλλα και παλι, περιμενεις εσυ το ιδιο αποτελεσμα απο βαρεμενους 19χρονους την εποχη που μεσουρανουν οι Back Street Boys, και απο κοντα 40ρηδες την εποχη που τα πολιτικοικονιμικα του κοσμου (που φαινονται να τους ενδιαφερει αν ξερεις και απο διαφορα αλλα που εχουν κανει και πει) πανε κατα διαολου?

Εγω παντως οχι…

βιντεοκλιπ του Tιμπερλεκι με φωτιες και rock show δεν εχω δει παντως :stuck_out_tongue:

Ναι, αυτο τους το αναγνωριζω.

Βιντεοκλιπ ομως που κανει διαφημιση στο NBA σιγουρα εχεις δει :stuck_out_tongue:

argh!

Well stated :stuck_out_tongue:

Το my defence, δεν ηταν διαφημιση αλλα special :stuck_out_tongue:

Ποιος 8α ετρωγε το 3υλο σε συναυλια manowar - green day δεν 3ερω :stuck_out_tongue:

http://www.youtube.com/watch?v=Ew5cBqdsOgo 8)

δειτε το bullet in a bible ρε , τα παντα ολα …

Ωχχχ αρχίσαμε…

Χαβαλε κανω εγω παντως … :slight_smile:

Το γαματο θα ταν να ανεβαινε ενας απο κατω και να το κανε αυτο στη μαπα του πωστονλεν :smiley:

πολy καλο το know your enemy συνεχιζουν τον ηχο του american idiot (ευτηχως)
μακαρι να σκασουν ελλαδα στο τουρ θα γινει χαμως!!!

Το video του know your enemy http://www.greenday.com/site/news.php :D:D:D

+1 σε αυτό…

:roll:

-1 στην ορθογραφία :stuck_out_tongue:

ωραίο το single, το American Idiot ήταν υπερέπος και αν προσανατολίζονται στο να βγάλουν ένα δίσκο στο ίδιο στυλ δύσκολο να αντέξει στη σύγκριση. Αν είναι αντίστοιχου επιπέδου θα είναι μεγάλο επίτευγμα.

από την άλλη για να γράψεις κάτι σε Dookie πρέπει να είσαι στην αντίστοιχη φάση και ηλικία. δυσκολάκι.

Απο το Warning! και μετα δεν τους ξανα ακουσα χαλασαν το καλο πανκ που πεζαν για τα χρηματα. Κριμα γιατι ειχαν ξεκινισει πολυ δυνατα.

Σίγουρα θα το έχετε αναλύσει προηγουμένως, αλλά χθες το άκουγα ξανά και είπα να ξεθάψω:

To “American Idiot” είναι ένα πραγματικό αριστούργημα. Ποιος θα περίμενε από τους Green Day στον 21ο αιώνα θα έβγαζαν τέτοιο έπος; Μιλάμε ο δίσκος είναι progressive punk ε 8O Τρελές αλλαγές, χωσίματα, εμπνευσμένα ρεφρέν, στίχοι…

ΡΙΣΠΕΚΤ!

Άντε να εξηγήσεις γιατί ο δίσκος είναι στους 10-15 σημαντικότερους στο rock γενικότερα για τη δεκαετία που τελειώνει.

Επιγραμματικά.

α) έχει πραγματικά καλή μουσική
β) έχει μουσική που μπορεί να έχει απήχηση σε μαζικό επίπεδο (γέμισαν στάδια)
γ) έχει σκεπτόμενους στίχους

Μεγαλο αλμπουμ το american idiot. Ενα κι ενα τα κομματια εκει μεσα.
Αλλα επειδη με αυτο εγιναν γνωστοι και το ομοτιτλο εγινε μεγαλο χιτακι, ποτε δεν μου εκατσε παρα πολυ καλα.
Το αγαπημενο μου ισως ειναι το nimrod. Τελευταιο το smoothed out slappy hours και το insomniac. Το ενα δεν το εχω λιωσει οσο εχω λιωσει τα αλλα, και στο insomniac περα απο 3-4 κομματια δεν βρηκα τιποτα το φοβερο.
Και το kerplunk εχει πλακα. Σκατα παραγωγη και Μπιλι Τζο μικρουλης.