Χτύπησα χτες ένα τορεντάκι με το 21 century αλλα ήταν μούφα…
Nαι, εχουν βαλει λυτους και δεμενους για να αποφυγουν ληκς.
Ναι εντάξει…
Γιατί ο τραγουδιστής τους έχει γίνει τόσο emo??? Τεσπα, ποπ παίζουν τα παλικάρια με κιθάρες, ακόμα και το Dookie, που είναι αξιοπρεπέστατος δίσκος, δεν το λες ακριβώς πανκ.
το καινούργιο κομμάτακι αν και πολύ ανάλαφρο ακούγεται πολύ ευχάριστα.
Μαδονα , Γεωργιος Μιχαηλ και Πρασινη Μερα τα μεγαλυτερα ποπ ειδωλα …
oταν εχουν στιχους οπως when masturbation lost its fun you’re fucking breaking… i went to a whore …i smell like shit…some say quit or i will go blind δεν τους λες ποπ.Νταξει δεν ειναι πανκια σαν τους μισφιτς ή δεν ξερω και γω τι αλλο αλλα ποπ ειδωλο δεν τους λες με καμια δυναμη
Μαλλον δεν επρεπε να κανεις σε εμενα το quote αντε μερικες σελιδες πισω και 8α καταλαβεις
Πως σου φανηκαν αγαπητε τα 90 sec?
Προσωπικα μου φαινεται γαματο, συνεχιζουν απο κει που το αφησαν στο Αμερικαν Ιντιοτ και αυτο μου φτανει. Το κλιπακι στο μαησπεης εχει αλλα κομματια απο αυτο που εδειξαν στο μπασκετ, αλλα νταξει . Σπερνει
Kαλα κ πανκ δεν τους λες παλι…
πραγματι εχεις δικιο φιλε#-o
τωρα απο το καινουριο τους δεν εχω ακουσει ακομα τιποτα παρα μονο οτι το λενε 21century breakdown και οτι εχει επιρροες απο The who,beatles,clash κλπ.Εχει ανακοινωθει κανα επισημο release date;Ειδα στην wiki οτι ειναι 15 μαιου αλλα συνηθως αυτα αλλαζουν επομενως οποιος γνωριζει τιποτα παραπανω ας βοηθησει.
Αρφ, θα πω και γω τη γνωμη μου πανω σε αυτο το θεμα μιας που ειμαι σιγουρος πως και στις υπολοιπες 20 σελιδες το ιδιο λεγεται…
Λεπον. αρχες ενενηντα, λιγο ενδιαφερον για αυτο που θα λεγαμε mainstream rock. κατι ο θανατος κομπεην, κατι σπαης γκερλζ κλπ… Ε βγηκαν συγκροτηματακια που πατησαν πανως στο γκαντζ και στο πανκ και βγηκε αυτο. Ποπ-πανκ ονομαστηκε ξερω γω, με κυριως ταργκετ γκρουπ μυστηριους εφηβους… ε σε αυτο το υφος κινουνταν οι γκρην ντεη, επιτυχως αρχικα, και μετα λε πουλ. Ομορφα τραγουδια υπηρχαν διασπαρτα δω και κει , αλλα παραπερα δεν πηγαινε…
Ε και μετα ηρθε η στροφη στη μουσικη, οσο και στο στυλ τους. Απο τα εφηβικοτραγουδα περασαν σε πιο ωριμους/πολιτικοποιημενους/σοβαρους γενικα στιχους και σε ενα πιο stadium rock χαρακτηρα μπαντας (νταξει για το αηλαηνερ τι να πω…ημο παντως δεν ειναι :p). E το American Idiot τους καθιερωσε σαν ενα απο τα μεγαλυτερα ροκ συγκροτηματα αυτης της γενιας, συγκρισιμοι μονο με τους Foo Fighters so far (ετσι το βλεπω γω δηλαδη), ε και ετσι οπως το βλεπω το σιντι μονο ψηλοτερα θα πανε…
Για το χαηπ, τους φαν της στιγμης και λοιπα βαριεμαι να μιλησω
Edit: 15 μαιου ειναι το επισημο αποτι ξερουμε, μπες στο μαησπεης να ακουσεις δειγμα τραγουδιου αμα γουστερνεις, και εχει διαρρευσει ενα ντεμο ενας τραγουδιου εξισου ομορφο με το δειγμα (το ομωνυμο)
ευχαριστω φιλε θα το ακουσω.Η δικια μου αποψη ειναι οτι εφοσον τους γουσταρετε τι σας νοιαζει αν τους λενε ποπ πανκ,ιμο,αλτερνατιβ ροκ ή ο’τι αλλο εχουν πει για αυτους;To θεμα ειναι τα καλα τραγουδια και απο κει και περα οι ταμπελες ειναι για να βοηθανε τον κοσμο οχι για να μας κανουν να τσακωνομαστε στα φορουμ.
Ουαου έχω μείνει άφωνος από αυτό το επιχείρημα! Μεγάλε με έσβησες!
lol…όχι δεν μου αρέσουν…στο ελάχιστο…
μόλις μου ήρθε μια νοσηρή ιδέα… οφφ τοπικ…
περιοδεία:γκριν γκει με μάνογουορ…#-o:lol:
ΞΎΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Παίζει να μαι το μόνο άτομο που θα πήγαινε για να δει και τους δύο:p
Οταν ακουω να λες τους green day ποπ δεν μπορω να μην απαντησω σε τετοιο υφος και επιπεδο… 8)
Γιατί χαλιέσαι με τον όρο “ποπ” ? Αφού ποπ παίζουν! ποπ/πανκ σου κάνει καλύτερα?? Συγγνώμη αλλά κομμάτια σαν το Boulevard of broken dreams θα μπορούσε να το έλεγε και η Avril Lavigne(δεν ξέρω αν γράφεται έτσι).
Όχι δεν είσαι, και εγώ θα τους έβλεπα ευχάριστα και τους 2, οπότε καλύτερα με ένα εισητήριο. Πάντως θα είχαμε νεκρούς, ουτε στις πολιτισμένες και αναπτυγμενες χώρες δεν παίζει αυτό…
και εγω θα πηγαινα ευχαριστως να τους δω και τους δυο αλλα μολις οι manowar εβλεπαν τον armstrong με eyeliner θα σκοτωναν τους green day ή θα αυτοκτωνουσαν μην αντεχωντας να μοιραστουν την σκηνη με μια false metal(sic) μπαντα οπωτε ακυρο