Green Day

δεν τους ακουω αλλα μιας και ειναι post -grunge απ οοτι ειδα μαλλον θα αρχισω να ακουω

το dookie ειναι μεγαλη δισκαρα το american idiot επισης.ειτε αρεσει ειτε οχι σε μερικους οι greenday ειναι μια απο τις μεγαλυτερες μπαντες της σημερινης εποχης.α,και το bullet in a bible ειναι γαμω τα dvd

μεγαλη γκρουπαρα …αμα εισαι 18

και εγω στα 18 μου το dookie το ειχα λιωσει

αλλα εχουν περασει σχεδον 15 χρονια απο τοτε

πλακα ειχαν/εχουν

και σιγουρα καλυτεροι απο πολλα αλλα ‘rock’ κατασκευασματα

οσον αφορα τα περι punk…2 λεξεις

bad religion.

το ξερω! αλλα δεν μπορουμε να ισχυριστουμε οτι το american idiot εχει μεγαλη σχεση με το kerplunk, πχ.

Πολυ καλη επισης ειναι και η διασκευη τους στο working class hero του john lennon.Εχω ολο το trbute και μπορω να πω οτι ξεχωριζει ανετα απο τις υπολοιπες.

Ω ναι πολύ καλή αυτή η διασκευή :slight_smile: :slight_smile:

http://www.youtube.com/watch?v=o7NjQDjVe-M :slight_smile:

http://www.youtube.com/watch?v=_TOVkiBE2r4&feature=related :slight_smile:

http://www.youtube.com/watch?v=VZYGxHVyCwI :slight_smile:

Producer Butch Vig has reportedly signed on to produce the next album from Green Day. Vig, a veteran producer, has worked on notable albums like Nirvana’s “Nevermind”, Jimmy Eat World’s “Chase This Light” and Against Me!'s “New Wave” as well as frontman Tom Gabel’s solo album, “Heart Burns”.

The news comes via Green Day Authority who produced a clip of Vig’s Garbage bandmate discussing the job on Carson Daly (watch here).

Very little is known about the highly anticipated new Green Day album, though the band’s label let slip that the record is due in 2009. Their last album, “American Idiot”, was a massive critical and commercial success and the band followed up the album with the “side project” Foxboro Hot Tubs who released “Stop Drop and Roll!!!” earlier this year.

Χμμ…δεν νοιαζει και πολλους… οποτε το απευθυνω στον Nodi :stuck_out_tongue:

Aντε να δουμεε

Εγω εχω ακουσει μονο το american idiot και μου αρεσουν πολυ.Τωρα για το αν ειναι punk ή οχι εσεις οι μεγαλυτεροι θα ξερετε καλυτερα.Παντως πιστευω οτι πρεπει να θεωρουνται pop-punk.Oσο για το αν ειναι true ή fake μονο οι ιδιοι μπορουν να γνωριζουν καθως οι οι επαναστατικοι στιχοι τους δεν σημαινει οτι ντε και καλα ειναι εμπορικο τρικ για να προσελκυσουν τα αργισμενα νιατα της αμερικης και οχι μονο.

ναι +φωνω !! σεξ πιστολς γ παντααααααααα =Ρ
αλλα δν ειναι τ μονο πανκ καλο συγκροτημα…

τεσπα οπως κ ν χει πιστευω οτι οι green day δν μπορεουν ν θεωρηθουν πανκ.
ειναι απλα κατι τυποι,τους βρηκε μια εταιρια,τους λεει καντε ταδε ταδε ταδε που πουλαει,και εμεισ θ τ προωθησουμε ως πανκ κ θ γινετε διασημοι κ δν συμαζευεται… πφφφ

Οχι κ punk οι Green Day … 8O

πιστευω πανκ ειναι οι γκριν ντευ.τλχ στα παλια τους…
με το ιδιο σκεπτικο που συγκρινουμε με τους DK θα πρεπε να λεμε οτι δεν ειναι πανκ ουτε οι οφσπρινκ.

Σιγά το punk που παίξανε οι Offspring στα τελευταία τους albums… (αν και τους λατρεύω…)

Και σιγά την ευρύτητα που έχει το punk σαν είδος για να μην μπορούμε να ξέρουμε ποιος ανήκει πού…

+φονω

αλλο τι ειδος παιξανε στα τελευταια τους οι οφφσπρινγκ και αλλο αν ειναι πανκ η κατι αλλο.αν με ρωτησεις εμενα θα σου πω ειναι πανκ.τελος.
απο την αλλη δεν μπορω να ακουω οτι οι γκριν ντευ ειναι nu metal!

χαχα ναι, σου θιξαμε το genre. Ουυυυ ρε

Νταξει, σιγουρα δεν ειναι nu metal, ουτε ειναι πανκ με την εννοια DK και τα ρέστα.
Οops, deja vu?

Ανηγουεη, οπως πολλα συγκροτηματα που βγηκαν την μετα-νιρβανα εποχη, τους θεωρω “ποπ-πανκ”, ναι μεν ηταν ενα αλτερνατιβ ακουσμα μπας και ξεφυγουμε απο Spice Girls και λοιπα, αλλα σιγουρα στην ροκ κοινοτητα ηταν οσο mainstream δεν παει.

Οπως και να’χει, ειναι απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα, μιας που ηταν απο τα πρωτα που με μυησαν στον χωρο, και περιμενω σαν τρελος τη νεα τους δουλεια μεσα στο 2009 :smiley:

δεν περιμενα να το πω αυτο για σενα ποτε αλλα…ειναι το καλυτερο κομμεντ που εχω διαβασει και απο τα 115 μεχρι τωρα.σωστα τα λες μαν!

και ναι,μου εθιξες το τζενρε!:stuck_out_tongue:

Ελα μωρε με τους φλορους 8α ασχολουμαστε ???

:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Οποιος εχει ορε3η ας το δει http://www.youtube.com/watch?v=qcQBCvKzDMk :smiley:

Εχεις δει τα βιντεακια τα καινουργια απο το στουντιο?

:yes::yes::yes::yes: εδω και καιρο :smiley:
και κα8ε μερα μπαινω στο greenday.net μπας και πουν κανα νεο για το cd “για το οποιο και τι δεν εχω ακουσεi” το μονο σιγουρο οτι 8α ειναι 2πλο και 8α εχουν διαφορετικο στυλ το ενα απο το αλλο cd… περιμενομε…:slight_smile: