Green Day

Το ελληνοφωνο punk ομως εξaκολουθει νa υφιστaτaι, ετσι?

Λογικο ειναι…εχουμε παρελθον παρον και απ οτι φαινεται μελλον σε καθε ειδους “διαμαρτυρια” πραγμα που δεν ειναι και απαραιτητα κακο.Παντως εχουν βγει(κυριως παλιοτερα)αρκετα καλα σχηματα του ειδους στην ελλαδα.Οι Εκτος Ελεγχου,Γκροβερ,Πισσα και Πουπουλα,Ναυτια κ.α.

Προσωπικα χαιρομαι που ψοφησε το συγκεκριμμενο ειδος να πω την αληθεια.Και οντας οπαδος του Prog rock εχω και εναν λογο ακομα. :twisted:

Μονο Punk δεν ειναι οι GreenDay…τους λες new metal αλλα punk με καμια παναγια… :roll:

](*,)

mods θέλετε να φτιάξετε ένα ξεχωριστό section “rock και metal για γυμνάσιο και λύκειο?”

:lol:

Θα ελεγα οτι εχουν και στοιχεια απο συμφωνικο μεταλ στα μελωδικα τους στοιχεια και απο black στην ταχυτητα

σαν τους gathering δηλαδη

Oχι σαν τους Pagratian forest :lol:

Αν οι Green Day είναι punk τότε οι Dead Kennedys παίζουν Τσάμικο με gothic επιρροές… :lol:

Ρε λιγα για τα γυμνασια…
Μια χαρα μουσικη ακουμε, οι green day ειναι για νηπεια… :lol: :lol: :lol:

τώρα εγώ πρέπει να υπερασπιστώ τα λύκεια??

μαλλον :razz:

οχι, και τα λυκεια γτπ ειναι…

θα προσπαθήσω να μην το πάρω προσωπικά…

μην το παρεις, κι εγω ετσι κι αλλιως λυκειο παω, γενικα μιλαω.

Δεν εχω ακουσει πολλα κομματια τους.Αλλα απο αυτα που ακουσα μου αρεσαν.Συγκεκριμενα με το jesus of suburbia εφαγα ενα κολλημα με το video clip.To εχω δει 500.000 φορες!

dookie dookie dookie!!!
Τρελός δίσκος, τώρα όσον αφορά την φήμη τους και το popularity θα πω τα γνωστά που είπαν και προηγούμενοι, οπότε ας μην επαναλαμβάνω τα ίδια.

το ντουκι μου αρεσει πολυ,αλλα προτιμο το αμερικαν ιντιοτ…αλλωστε η διαφορα τους φαινεται στο οτι παλιοτερα ηταν σχεδον αγνωστοι,ενω τωρα τους ξερει κι η κουτση μαρια!!!

Λοιπον ακουστε και εναν αντικειμενικο για αυτο το συγκροτημα lol :stuck_out_tongue: :lol: Περα απο την πλακα, επειδη εχω απιστευτο κολλημα με τους gd και εχω ακουσει ολα τους τα cd τους μεχρι σημερα παρα πολλες φορες, το idiot ειναι οτι καλυτερο εχουν βγαλει διοτι ακουγονται ολα τα τραγουδια του και επειδη εχει καποια songs που 8α μεινουν και 8α ακουγονται υστερα απο χρονια. Τωρα το να εισαι εμπορικος δεν σημαινει πως δεν εισαι κ καλος , απλα καποια τραγουδια τους ειναι τοσο ευκολα στο ακουσμα απο ολους. Για το αν ειναι punk αυτο που εχω να πω ειναι οτι ειναι punk-rock “πια” και το αποδικνηουν και μεσα απο τα τραγουδια τους αλλα και on και out of stage…

http://youtube.com/watch?v=h275pulfwHE old green day…
Υ.Γ. Στα live ειναι απυστευτοι οποιος εχει δει το bullet in a bible 8α 3ερει.
Υ.Γ.2 Ο καινουργιος τους δισκος απο οτι φενεται 8α ειναι πολυ διαφορετικος http://www.myspace.com/foxborohottubs

ειναι θεοι! ας πουμε ομως αν και το warning δε πηρε καλες κριτικες, θεωρω οτι εχει μεσα κομματαρες. minoity, waiting, warning…καλα το american idiot ειναι επησεις απο τα καλυτερα αλμπουμ τους, αυτη τη φορα ομως με ποιο σαβαρους στιχους. η μουσικη τους μπορει να μην ειναι πια πανκ, αλλα οτι παραμενουν τα συμβολα αυτου, ειναι σιγουρο. respect, green day!

8O #-o

Nαι βρε, ολοι οι πανκαδες green day ακουνε, ειναι τα ινδαλματα τους… :lol: :lol: :lol: