μην ανησυχείς. Οι κρίσεις του μεγάλου διαλείμματος είναι συνήθως. Να μειώσεις τις τυρόπιτες. Είναι άτιμη φάρα οι κυλικειάρχες.
Αν και αυτό το “έσπασα το cd της μπάντας που κάποτε με είχε πορώσει” ακουγεται αρκούντως ποιητικό και συγκινητικό, ειδικά αν είσαι στην τρυφερή ηλικία των 16.
Kingdom, kindergarden, born late will I graduate? :lol:
vasika ap ayto to album mono to boulevard of broken dreams elege…
ola t alla htan epieikws metria!
wstoso tha prepei n a anagnwrisume stus g.day th syneisfora tus sthn pozerikh ( k kala punk) skhnh :lol: :lol: :lol: :lol:
dhmiurgun reyma poser-punk
meta tus lordi (poser-hard rock) k panw ap ola tus 3 doors down (poser-ballads)
xaxaxaxaxaxa
Οι Pink Floyd, μικρέ και άμπαλε Σαλονικιέ, έναν ψυχεδελικό δίσκο έβγαλαν, και ήταν τόσο κορυφαίος που ο δημιουργός του τρελάθηκε!!! Και μόνο αυτόν να έβγαζαν, πάλι στο πάνθεον θα ήταν!!!
Για το ποπ? Μαγκιά τους!! Ήταν αυθεντικοί (αυτό μετράει) και αγαπήθηκαν τόσο πολύ από το κοινό που έγιναν pop(ular). Και σκέψου ότι δεν ξεκίνησαν ποτέ ως boyband όπως κάποιοι άλλοι που επίσης ήταν πολύ pop(ular) στα 70’s… :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:
Deep Purple= το μεγαλύτερο hard rock συγκρότημα ever!!!
(Το έγραψα για να μου συγχωρήσει ο Cozy το ότι επέστρεψα στην προηγούμενη συζήτηση!!!)
Για τους Greenday τα έχω σίγουρα ξαναπεί, δεν έχω αλλάξει άποψη από τότε…
sygkrothma me 1 kalo disko pu meta erikse kata poly to epipedo, alla thewrei pws anelix8hke k phre k brabeio ap to mtv= flwrogroup me kalo manatzer pu eixe KAPOTE bgalei ENA kalo disko…
sygkrothma me 1 kalo disko pu meta erikse kata poly to epipedo, alla thewrei pws anelix8hke k phre k brabeio ap to mtv= flwrogroup me kalo manatzer pu eixe KAPOTE bgalei ENA kalo disko…[/quote]
Κοίτα, υπάρχουν τόσα και τόσα συγκροτήματα που συμπαθώ για έναν και μόνο δίσκο τους. Γιατί να κάνω εξαίρεση με τους Greenday? Επείδή πουλάνε? Το τι ακούνε οι υπόλοιποι δεν πρόκειται ποτέ να επηρεάσει (ελπίζω) τα δικά μου ακούσματα.
Εξάλλου για το CD player τους θέλω, όχι για παρέα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Όσο για το αν έριξαν το επίπεδο στο American idiot, δεν είμαι ο κατάλληλος να πω γιατί δε τον έχω τον δίσκο. Αυτά που έχω ακούσει όμως από άτομα που εμπιστεύομαι την κρίση τους, μόνο αποθαρρυντικά δεν είναι…
sygkrothma me 1 kalo disko pu meta erikse kata poly to epipedo, alla thewrei pws anelix8hke k phre k brabeio ap to mtv= flwrogroup me kalo manatzer pu eixe KAPOTE bgalei ENA kalo disko…[/quote]
Κοίτα, υπάρχουν τόσα και τόσα συγκροτήματα που συμπαθώ για έναν και μόνο δίσκο τους. Γιατί να κάνω εξαίρεση με τους Greenday? Επείδή πουλάνε? Το τι ακούνε οι υπόλοιποι δεν πρόκειται ποτέ να επηρεάσει (ελπίζω) τα δικά μου ακούσματα.
Εξάλλου για το CD player τους θέλω, όχι για παρέα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Όσο για το αν έριξαν το επίπεδο στο American idiot, δεν είμαι ο κατάλληλος να πω γιατί δε τον έχω τον δίσκο. Αυτά που έχω ακούσει όμως από άτομα που εμπιστεύομαι την κρίση τους, μόνο αποθαρρυντικά δεν είναι…[/quote]
ax…egw to exw(dystyxws)…na sta steilw g na mporeis na exeis oloklhrwmenh apopsh!
k to epipedo enos group exei megalh shmasia (mporei na mhn tus kaneis k parea, alla ANTIKATOPTRIZETAI STH MUSIKH TUS…!
Vasika dn akouw punk mousiki alla oi green day me ekanan na agapisw thn punk(gia na pw thn ali8eia modern rock akouw). Tespa , auto pou grafw einai an oi green day einai pragmatika punk h karagiozhdes pou gurnane apo thn mia akpobh tou mtv sthn allh kai malakes pou exoun eboremautopih8ei opos lene poloi opadoi tis punk mousikis.Einai ali8eia pws h mousiki tous exei alla3ei apo punk (mikra kofta 2lepta kommatia se 9lepta kai 7lepta pop/punk tragoudia san to homecoming k to jesus of suburbia k pws borei na xaraktiristei akoma kai emo logo twn adie3oustikwn kai adipolemikwn munhmatwn tous) alla as skeftoume an oi green day prin ton teleutaio tous disko (to american idiot oxi to live to bullet in a bible) evgenan toso suxna sto mtv. Logiko einai na vgenoun toso suxna twra pws alliws 8a poun auta pou exoun na poun (holiday) logiko einai na boun sthn maza k na mhn einai pia sto peri8orio pios 8a tous akouge e3alou monoi tous 8a klegodousan me tous apominades opadous ths punk. Telos , an dn einai autoi oi rebeloi punkia pioi einai tote, pios 8a tolmouse na vgalei disko sthn ameriki thn wra pou skotonode tosoi stratiotes stous polemous ths me onoma american idiot.Einai punkia k exoun megala @@ 8a elega.
Y.G. Billie Joe keep rocking eisai 8eos…
σοβαρα τωρα, τα περισσότερα γκρουπ που “βαφτιζουν” ta media ή οι εταιριες ή οι ίδιοι οι εαυτοι τους ως punk, καθε άλλο παρα punk ειναι. μπορει να έχουν στοιχεια απο το ειδος, αλλα σίγουρα δεν ανηκουν σε αυτο.
και ειλικρινα, το punk όντως εχει πεθανει πιο πολυ απο κάθε άλλο ειδος πιστευω. 5 χρόνια ήταν το μπαμ στην αγγλια και μετα επεφτε σιγα σιγα. προσωπική μου άποψη βέβαια. δεν ειναι τυχαιο πιστευω που τα γκρουπ που έγιναν γνωστα στο ευρυ κοινο ήταν οι πρωτεργάτες που κι αυτοι ειναι μετρημενοι στα δακτυλα του ενος ή δυο χεριων.
προσωπικα έχω ακουσει τα κλασσικα punk groups. δε με ενδιεφερε ποτε να ψαξω το ειδος. υπαρχουν ακομα μπαντες που παιζουν αυτην την μουσικη, αλλα απλα αναμασουν και ειναι κρυμμενοι στο underground.
με λίγα λόγια, οχι μόνο οι green day δεν ειναι punk, αλλα δε νομίζω να έχουν μεινει και πολλά αληθινά punk σημερα…απο γνωστα τουλαχιστον…
Angmar +fwnw mazi sou pws pragmatika punk sigrotimata einai elaxista alla gnwmh mou einai pws kati apo auto to ligo ths punk pou exei meinei to exoun oi green day(tespa egw dn akouw green day gia to idos ths mousikhs tous alla giati mou aresoun)
I beg to dream and differ from the hollow lies
This is the dawning of the rest of our lives
On holiday
αλλο να εχουν την ιδεολογια του punk όμως σε καποια κομματια και άλλο να παιζουν punk. το ειδος του punk ήταν κυρίως κίνημα πιο πολυ και όχι μονο μουσικη. αλλα απο τη στιγμη, που και σαν κινημα ειναι κάπως νεκρο, και απο τη μουσική εχουν απομεινει μόνο απομεινάρια, δε μπορουμε πραγματικα να θεωρουμε τυς green day punk.
το αν ειναι καλοι ειναι ενα τελειως άλλο θεμα συζητησης. ειναι οντως πολυ καλυτεροι απο τα περισσότερα γκρουπ αυτης της φάσης. δικαιωμα σου ειναι να ακους οτι θες,και να μη σε επηρρεαζει ποτε η γνωμη των άλλων σε αυτα που σου αρέσουν για το αν ειναι καλα. παντως στην ερωτηση για το αν ειναι punk, νομιζω απαντησα οσο πιο κατατοπιστικα μπορουσα