Green Lung

Ρε δεν υπάρχει τόπικ για τις πουλενάρες;;; Διορθώνω αυτή την αστοχία και το εγκαινιάζω με μια χειμαρρώδη συνέντευξη του Tom, με αφορμή τις επερχόμενες συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε καμιά 40αριά μέρες από τώρα (κάπου στο τριήμερο της 25ης Μαρτίου)

10 Likes

The place to be tonight :sunglasses:

6 Likes

Η τίμια τιμή στο εισιτήριο, έχει μείνει απ’ το 2020 να φανταστώ;

Ψαχτε τον δευτερο για φετος…!

8 Likes

Φανταστικό λάιβ , ηχαρα και απόδοση μπάντας από το πάνω ράφι

6 Likes

Απίθανοι.οποιος δεν ηρθε εχασε μεγαλη εμφανιση

8 Likes

Highlight μάλλον η νεκρική σιγή στη διάρκεια του Song of the Stones κ το χειροκρότημα στο τέλος αυτού.

Εμφάνιση κι απόδοση 10/10 και η κουβέντα μαζί τους στο τέλος, στα χασομερια με υπογραφές κλπ, ανέβασαν ακόμα τον δείκτη του σκορ. Μπράβο στα παιδιά.

7 Likes

Στο Song of the Stones (που δεν περίμενα με τίποτα να ακούσω) υπήρξε όντως απόλυτη σιωπή και σκεφτόμουν πως είναι ίσως η πρώτη φορά που δεν ακούω σε “ατμοσφαιρικό” κομμάτι έστω έναν ψίθυρο.

Μεγάλη μπάλα χθες. Και φοβερός ήχος, καμπάνα.

6 Likes

Τι liveαρα ήταν αυτή!

Σε έναν δίκαιο κόσμο την επόμενη φορά θα πρέπει να έχουν υπερδιπλάσιο κοινό.

8 Likes

Τελικά είχε τόπικ :sunglasses:

2 Likes

Περίμενα κι εγώ περισσότερο κόσμο είναι η αλήθεια, όχι μόνο γιατί η μπάντα διανύει την “συμβαίνει τώρα” εποχή της αλλά και γιατί αν θελήσει κάποιος να πάει να δει 5-6 συναυλίες (με αδιάφορα / άκυρα support σε αρκετές περιπτώσεις) θα πρέπει να δώσει μισό μηνιάτικο στην καλύτερη πλέον, οπότε το 20ρικακι φάνταζε -και τελικά ήταν- υπερτίμιο.
Όλα έχουν ήδη ειπωθεί από τους συμφορουμίτες, μπαντάρα, ηχάρα, τρελή απόδοση και υποψήφιο live της χρονιάς, θα ήθελα απλά να προσθέσω πως κάποιες στιγμές η φωνή του Tom Templar μου έδινε την εντύπωση πως ήταν ακόμα καλύτερη και από τις studio ηχογραφήσεις!
Μακάρι να μας ξανάρθουν όπως είπαν και οι ίδιοι!

11 Likes

Αποψε προσκυναμε στο βωμο της κατσικας.

9 Likes

Εμεις μεθαυριο :sunglasses:

1 Like

Βιέννη έχουμε ακόμα 2 βδομάδες.
Πακετάρα πάντως με Unto Others.
Να περάσετε καλά.

1 Like

τι φαση αυτοι οι Unto Others - στιχουργικα δεν καταλαβαινω αν κανουν χαβαλε ή αν σοβαρολογουν.

Απεχω καπου τριακοσια μιλια απο τη γκοθοσκηνη αυτη οποτε δεν ξερω αν η φαση ειναι οντως ετσι

Νταξεί στιχουργικά δεν ξέρω σε ποιά αναφέρεσαι αλλά έχουν λίγο από όλα.
Μουσικά 50% gothic και 50% heavy metal.
Δεν νομίζω να βαρεθείς και σε αυτούς.
Να μας πεις εντυπώσεις.

ρε παιδιμ, για παραδειγμα στο Momma Likes The Door Closed εχουν ολοκληρο κουπλε σε spoken word με το εξης

“What dude? That’s ridiculous
Your mom is not a servant of the devil
Just give me a sec, I’m gonna go check it out
It’ll be fine dude, trust me”
What?
What?
What?
Oh no!
Thank you

εχω κι αλλα παραδειγματα αλλα μου πηρε 4 λεπτα να βρω το quote οποτε σταταματαω. Τελοσπαντων εμενα μου κανει οτι ειναι λιγο ντεμισοβαροι, ντεμιχαβαλεδες. Πλακα ειχαν. Κιθαριστας δυνατος, αλλα θαρρω παιζαν καποια προηχογραφημενα σημεια (δευτερες κιθαρες). Η διασκευη Ramones τους παει γαντι ομως.

Satan’s Satyrs επιεικως αδιαφοροι.

Γενικως εξαιρετικο σοου απο GL - επαγγελματιαρες, τελειος ηχος στο μπαλκονακι μου (γιατι στα γεραματα δεν θα στοιβαχτω με ιδρωμενους μεταλλαδες εγω). Δε μου παιξανε το Leaders of the Blind που ειναι το αγαπημενο μου αλλα τι να κανεις.

Η live αποδοση του Song of Stones ειναι καραεπικ.

20 λεπτα αναμονη στο merch 30 λεπτα μετα τις πορτες. Αυτα γινεται οταν εχεις μπλουζαρες.

6 Likes

Ποσο εκαναν; Και ποσες ειχαν; Εχω δει τρεις απο την περιοδεια και εχω εναν παλαβο που θα παει σε γκιγκ και ισως ζητησω να μου αγορασει.

Θενκς

Ειχαν 3 του exclusive που μπορεις να δεις στο ινσταγραμ τους

Μετα 2 μακρυμανικες, μια με το artwork του woodland rites (που τσιμπησα σε XL δυστυχως γιατι δεν παιζανε L στις μακρυμανικες) και μια αλλη με τον Green Man (φατσα γεματη φυλλα).

Νομιζα ειχαν και το κλασσικο λογκο σε μπλουζακι

Τιμες στα μπλουζακια δεν προσεξα, ηξερα οτι ηθελα τη μακρυμανικη.

Αυτη και το ποστερακι της περιοδειας (που ειναι Α4, νομιζα θαταν μεγαλυτερη) μου πηγαν £45

εδιτ:

Βλεποντας ονλαην, η ιδια η μακρυμανικη εχει £40, αλλα δε πιστευω η αφισα να ειχε μονο £5 (ειναι χοντρο χαρτονακι), οποτε παιζει ενα discount

1 Like

Εισαι σουπερ. Ειδα τις τρεις της περιοδειας, απο αυτες θα ψωνισω. Η μια καλυτερη απο την αλλη. Ειναι πιθανο να παιζει εκπτωση στο venue, τα ιδια ηταν και στην Ελλαδα. 20 ευρω στο merch, 35 ευρω στο σαιτ. Το ιδιο πραγμα. Οποτε, γαμω τις τιμες, ευχαριστωωωωω

1 Like