Green Lung

Ρε δεν υπάρχει τόπικ για τις πουλενάρες;;; Διορθώνω αυτή την αστοχία και το εγκαινιάζω με μια χειμαρρώδη συνέντευξη του Tom, με αφορμή τις επερχόμενες συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε καμιά 40αριά μέρες από τώρα (κάπου στο τριήμερο της 25ης Μαρτίου)

10 Likes

The place to be tonight :sunglasses:

5 Likes

Η τίμια τιμή στο εισιτήριο, έχει μείνει απ’ το 2020 να φανταστώ;

Ψαχτε τον δευτερο για φετος…!

8 Likes

Φανταστικό λάιβ , ηχαρα και απόδοση μπάντας από το πάνω ράφι

6 Likes

Απίθανοι.οποιος δεν ηρθε εχασε μεγαλη εμφανιση

8 Likes

Highlight μάλλον η νεκρική σιγή στη διάρκεια του Song of the Stones κ το χειροκρότημα στο τέλος αυτού.

Εμφάνιση κι απόδοση 10/10 και η κουβέντα μαζί τους στο τέλος, στα χασομερια με υπογραφές κλπ, ανέβασαν ακόμα τον δείκτη του σκορ. Μπράβο στα παιδιά.

7 Likes

Στο Song of the Stones (που δεν περίμενα με τίποτα να ακούσω) υπήρξε όντως απόλυτη σιωπή και σκεφτόμουν πως είναι ίσως η πρώτη φορά που δεν ακούω σε “ατμοσφαιρικό” κομμάτι έστω έναν ψίθυρο.

Μεγάλη μπάλα χθες. Και φοβερός ήχος, καμπάνα.

6 Likes

Τι liveαρα ήταν αυτή!

Σε έναν δίκαιο κόσμο την επόμενη φορά θα πρέπει να έχουν υπερδιπλάσιο κοινό.

8 Likes

Τελικά είχε τόπικ :sunglasses:

2 Likes

Περίμενα κι εγώ περισσότερο κόσμο είναι η αλήθεια, όχι μόνο γιατί η μπάντα διανύει την “συμβαίνει τώρα” εποχή της αλλά και γιατί αν θελήσει κάποιος να πάει να δει 5-6 συναυλίες (με αδιάφορα / άκυρα support σε αρκετές περιπτώσεις) θα πρέπει να δώσει μισό μηνιάτικο στην καλύτερη πλέον, οπότε το 20ρικακι φάνταζε -και τελικά ήταν- υπερτίμιο.
Όλα έχουν ήδη ειπωθεί από τους συμφορουμίτες, μπαντάρα, ηχάρα, τρελή απόδοση και υποψήφιο live της χρονιάς, θα ήθελα απλά να προσθέσω πως κάποιες στιγμές η φωνή του Tom Templar μου έδινε την εντύπωση πως ήταν ακόμα καλύτερη και από τις studio ηχογραφήσεις!
Μακάρι να μας ξανάρθουν όπως είπαν και οι ίδιοι!



11 Likes