Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Same here. Επαιξαν ολο το τελευταιο και περιπου απο μισο απο τα δυο πρωτα. Ωραια θα ηταν να επαιζαν δυο τραγουδια ακομα, αλλα ναι, δεν ειχες την αισθηση του “λιγο”.

1 Like

Συνεχιζουμε να νιωθουμε γεματοι οπως με βρουτους

Maiden πότε ομως?

1 Like

Η σχολή Brutus έχει μπολικους τελειόφοιτους

Βέβαια σε σύγκριση με Messa , επαιξαν χαλαρά 15 λεπτά παραπάνω :rofl:

Εγώ χτες τίμησα ελληνικό ροκ και πήγα ν’ ακούσω Λευκή Συμφωνία. Είχα χρόνια να τους ακούσω, καθώς ήμουν φαν και ακολουθούσα πολλά λάιβ τους από το 2017 που επανήλθαν στις συναυλίες, και πέρασα πολύ όμορφα. Ο περισσότερος κόσμος που τους ξέρει είναι μεγαλύτερης ηλικίας και τους ήξερε από παλιά, όπως φάνηκε, ελάχιστοι ήμασταν οι νεότεροι.
Είχαν πολύ καλό ήχο, έπαιξαν παλιές και νέες συνθέσεις τους, απόλυτα ταιριαστές στο dark wave στυλ με το οποίο καθιερώθηκαν, ενώ δεν έλειπαν και τα πιο χορευτικά κομμάτια, όπως το “κοιτάζοντας πίσω” και το “άγγιξε τη φωτιά.” Ο τραγουδιστής Θοδωρής Δημητρίου είναι εξαιρετικός, η φωνή του είναι σχεδόν ίδια όπως τότε που ηχογράφησαν τους “Μυστικούς Κήπους”. Η μπάντα αυτή πάντα αξίζει, έχει γράψει τη δική της ιστορία στο ελληνικό ροκ και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μπάντες του εξωτερικού. Χαίρομαι που έχουν κάνει αυτό το reunion και τους απολαμβάνουμε κι εμείς οι νεότεροι.

8 Likes

Τώρα βρήκα χρόνο, liveαρα χθες. Θα ήθελα δύο τραγουδάκια ακόμη, το είπα και σε Ντέλο, Ρέμπελο που διασκεδάσαμε μαζί, αλλά κλάιν γιατί έβγαλαν σούπερ ενέργεια και τρομερό ήχο. Μοναδικό αστεράκι σε αυτό ήταν η φωνή, κάπου κάπου χανόταν και δεν ξέρω αν ήταν επειδή τραγουδούσε μακριά από το μικρόφωνο (όπως είπε ο @pantelis79, αλλά έχω την εντύπωση ότι γινόταν και σε άλλες “νορμάλ” στιγμές) ή ήταν θέμα ηχολήπτη στα ψιλά της φωνής.

Εντυπωσιάστηκα με τα πλήκτρα, όχι απλώς δεν ήταν συμπληρωματικά αλλά έδωσαν άλλο όγκο σε κάθε τραγούδι. Ωραίο μερτς με ένα 20άρικο, ωραία συναυλία με άλλο ένα 20άρικο, δεν υπάρχουν πολλά άλλα να ζητήσεις*… @Rebel σήμερα παρήγγειλα τη “λευκή” :rofl:

Πρόλαβα περίπου το μισό σετ του support. Ωραίος ήχος, ωραία μουσική, αλλά η κοπελιά στα φωνητικά -παρότι είχε πολύ καθαρή και ωραία φωνή- μου φάνηκε σαν να είχε μόνο έναν τόνο. Εντελώς φλατ, αλλά ίσως δεν πρέπει να κρίνω καθώς δεν είμαι και κανένας ειδικός.

@Sh_Wo_f δεν αφορά εσένα αυτό το review :rofl:

*Εκτός από τους 2-3 μλκς με πατέντα δίπλα μου που δεν έβαλαν γλώσσα μέσα τους και δεν έσβησαν τα γαμωτσιγάρα τους.

8 Likes

Το γνωστό πάρτι με τους Vodka juniors χθες στο Gagarin.

Converge :heavy_check_mark:

The Dillinger Escape Plan :heavy_check_mark:

.

.

.

.

Botch :heavy_check_mark:

:face_holding_back_tears:

6 Likes

Δεν ειμαι καθολου της μαθκορ φασης αλλα ειπα μιας και τους γνωριζω ως ονομα πανω απο 20 χρονια και επειδη θα ηταν το τελευταιο τους λαιβ σε ευρωπαικο εδαφος να μη τους χασω! Ενα εχω να πω μονο…ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΙ!!

8 Likes

ΠΟΠΑ ήταν

7 Likes

Εξαιρετικοι πραγματικα. Τρομερη ενεργεια και ορεξη - συγκινηση.
Απο τους καλυτερους ηχους που εχω πετυχει στο gagarin επισης.

5 Likes

Από ένα σημείο και μετά, ναι. Γιατί στην αρχή ήταν λίγο βαβούρα.

Αλλά οι αστερίσκοι τελειώνουν κάπου εκεί.

Τι είδαμε ρε μαλάκες

4 Likes

Αδιανόητο live.
Οκ, πανω-κατω το περιμεναμε αλλά και πάλι σοκ.

1 Like

τα ίδια τικ κ για μένα! Αδιανόητα καλοί! Πολύ τυχεροί που το ζήσαμε.

3 Likes

ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ευχάριστα νέα. αν και χωρίς τον Pete Shelley πλέον…
το Arch τι λέει σαν χώρος; γιατί βλέπω γίνονται πολλά πλέον εκεί

Αν είναι αυτό στο Γκάζι πολύ κοντά στο rainbow είναι άνετος χώρος, είχα δει Acid Mammoth και διάφορες άλλες εγχώριες μπάντες και είχα σκάσει από τη ζέστη ( Νοέμβριος ή Δεκέμβριος ) και ο ήχος απλά οκ

1 Like

Είναι οι παλιές Γραμμές. Δεν έχω πάει ακόμα.

1 Like

Όντως είναι άνετος και ωραίος χώρος, επιβεβαιώνω κι εγώ!

Απο Νοεμβριο/Δεκεμβριο εχει αλλαξει ο χωρος παντως, να ξερετε, εχει μεταφερθει. Τοτε ηταν στην παλια Αρχιτεκτονικη που οντως ηταν σχετικα μεγαλος και ανετος χωρος.

στην παλιά Αρχιτεκτονική που νομίζω έγινε ξανά Αρχιτεκτονική ήταν ωραία, άνετος χώρος, δίπατο σε ύψος και αρκετά τίμιος ήχος. το νέο το φοβάμαι λίγο… αυτές οι παλιές εντεχνο-λαϊκές σκηνές αν δεν κάνεις δουλειά, δε βγαίνει σε καλό στα ροκ λάηβ