Greetings!

Χαίρεται αγαπητοί συμφορουμίτες/ίτισες!:smiley:

Η αλήθεια είναι ότι ψιλοάργησα να δω το introduce yourself, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, εξάλλου είναι το πρώτο thread (αξία! + post count increase). :stuck_out_tongue:

Στο rocking.gr σερφάρω κανά χρόνο, αλλά πριν κανά τρίμηνο έκανα λογαριασμό, οπότε ετοιμαστείτε να με ανεχτείτε αρκετά από δω και πέρα 8)

Γουέλκομ, εγώ είμαι 2 μέρες εδώ μέσα. :stuck_out_tongue:

Και μια συμβουλή…

Μαλακία αν ακούς κυρίως η μόνο “nu metal”, θα έλεγα δοκίμασε αν θέλεις και άλλα πράγματα. Δεν έχω κάτι με το nu metal, απλά για’μενα το χειρότερο (για τον εαυτό του πάντα ως ακροατή) που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να ανακυκλώνει τα ακούσματα του γύρω από τις ταμπέλες που έχουν βάλει κάποιοι στην μουσική, και αυτό το κάνει πάρα πολύ ο κόσμος. :stuck_out_tongue: Μην μπεις στην λογική πως “έτσι είναι το γούστο σου”, ψάχτο λίγο. Και προσπάθησε να μην είναι μόνο δυτική μουσική η μόνο pop/rock/metal η μουσική που δοκιμάζεις.

Καλώς ήρθες Jcenawl. Keep rocking \m/

Yojimbo μια συμβουλή, επειδή βλέπω το nick και το avatar σου, θα έλεγα δοκίμασε αν θέλεις και άλλα πράγματα. Δεν έχω κάτι με τις ταινίες του Κουροσάβα, απλά για’μενα το χειρότερο (για τον εαυτό του πάντα ως θεατή) που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να ανακυκλώνει τις ταινίες που βλέπει γύρω από ταμπέλες που έχουν βάλει κάποιοι στις ταινίες, και αυτό το κάνει πάρα πολύ ο κόσμος :stuck_out_tongue: Μην μπεις στην λογική πως “έτσι είναι το γούστο σου”, ψάχτο λίγο. Και προσπάθησε να μην είναι μόνο τζαπανέζικος κινηματογράφος ή μόνο καράτε/σαμουράι/δράσης οι ταινίες που δοκιμάζεις.

Δηλαδή δες και κάνα Scary Movie ρε αδερφέ.

wtf, συμπεράσματα από ένα άβαταρ.

welcome jcenawl

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ωραίος ο shaman! 8)

Όχι yojιmbo μην ανησυχείς :p. Θα ήταν αδύνατο να ακούω μόνο nu metal! Απλά είναι η μουσική που με ένταξε στο όλο παιχνίδι και που κάποια περίοδο την έλιωνα. Σε πληροφορώ ότι πλέον την έχω περιθωριοποίησει αρκετά με εξαίρεση μερικών bands.

Ακούμε τα πάντα απο classic rock και hard rock μέχρι epic και power(εδώ κινούμαι και ψάχνομαι αρκετό καιρό τώρα). Τελευταία επίσης κάνω και τα πρώτα μου βήματα στο symphonic που μου άρεσει πάρα πολύ και γι’αυτό είμαι σε σκέψεις μήπως πρέπει να πάω therion χωρίς να τους γνωρίζω τόσο πολύ (δεν έχω και παρέα να πάω γαμώτο :?)

Α και επίσης τρελό respect και λιώσιμο με tool που δεν πιστεύω ότι ανήκουν σε κάποιο είδος μουσικής. Είναι ένα είδος μόνοι τους γι’αυτό τους αναφέρω ξεχωριστά :stuck_out_tongue:

Εdit : Τα ακούσματα μου περιτριγυρίζονται πλέον μόνο γύρω από rock και metal αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν ακούω άλλα είδη μουσικής. Πιο παλιά π.χ. άκουγα πάρα πολύ hip-hop των 80s που ακόμα το γουστάρω μιας και είναι μακράν καλύτερο της τωρινής σαβούρας. Επίσω γουστάρω πολύ funk και reggae, και electronic θα ακούσω άμα έχω mood και τα πάντα εφόσον η μουσική είναι ποιοτική. dont worry δεν είμαστε προσκολημένοι σε ένα είδος ^^ (βασικά είμαστε αλλά δεν απαρνούμαστε τα υπόλοιπα :P)

Είχα άδικο για μια ακόμη φορά, ευχαριστώ Shaman που με έβαλες στην θέση μου, εδώ το παλικάρι ακούει -όπως είπε- τα πάντα, από classic rock και hard rock μέχρι epic και power, οπότε οι συμβουλές μου για μουσικές από όλο τον κόσμο και όχι μόνο pop/rock/metal ήταν εντελώς άκυρες και αδικαιολόγητες. Επίσης, ήταν αυθαίρετο το συμπέρασμα μου πως κάποιος με avatar “nu metal” ανακυκλώνει τα ακούσματα του γύρω από τις ταμπέλες, και απολύτως λογικό το παράδειγμα σου γιατί όλοι ξέρουμε πως αυτοί που βλέπουν Kurosawa δεν έχουν δει ποτέ mainstream ταινίες, απευθείας από το να βλέπουν τα στρουμφάκια είδαν το yojimbo.

Χαχαχα, τουλάχιστον με έκανες να γελάσω σαμάνε.

απλά δε κατάλαβα γιατί άρχισες τις συμβουλές σε έναν άνθρωπο για τον οποίο δε ξέρεις τίποτα, παρά μόνο ότι έχει άβαταρ που γράφει nu metal :expressionless: δηλαδή αν είχε άβαταρ Jazz, τι θα του 'λεγες?

χαίρομαι που γελάς γιοτζίμπε, cheers!

Η απάντηση σε όλα αυτά που γράφεις είναι το “αν” στην αρχή της παραγράφου του αρχικού μηνύματος μου, και ο ευγενικός τρόπος που έγραψα αυτά που ήθελα να πω.

Anyway, αφού είδες πως είχα απόλυτο δίκιο τελικά γιατί τόσο κόλλημα;;; Δεν καταλαβαίνω πραγματικά, γιατί δεν μπορείς να παραδεχτείς πως έκανες λάθος;;; Εκτός και αν δεν συμφωνείς με την συμβουλή που του έδωσα, αν είναι αυτός ο λόγος τότε πάλι λάθος σου που δεν το έγραψες.

Προφανώς (για να λέω τα πράγματα με το όνομα τους) έχεις την ηλίθια αντίληψη πως το έκανα για να το παίξω ψαγμένος, όμως δεν το γράφεις στα ίσια. Είναι εύκολο να κράζουμε όλους αυτούς που φαίνεται πως το παίζουν ψαγμένοι, όμως καλό θα ήταν να προσέχουμε και λίγο σαμάνε γιατί η δικιά σου η ταχτική καίει και τα χλωρά μαζί με τα ξερά.

έλα ρε φίλε εδώ ήρθαμε να καλωσορίσουμε το παλικάρι , σε παρακαλώ .

Το edit το διαβάσαμε η μπαααα?

馬の耳に念仏

γιατί με ελληνικά δεν καταλαβαίνουν μερικοί.

καλά …

καληνύχτα !

ε απόλυτο δίκιο δεν είχες, το παιδί ακούει όπως είπε και funk και reggae και electronic και δε ξέρω τι. Ακόμα κι αν έχεις απόλυτο δίκιο όμως, κανένα κόλλημα, ένα χιουμοριστικό ποστ έκανα, δεν ετελείωσε και ο κόσμος. κατάκαρδα το πήρες γιοτζίμπε :-k

καιρό έχει να με προβληματίσει έτσι επιθετικό ποστ :-s ναι, αυτή την αντίληψη είχα, δε ξέρω αν είναι ακριβώς όπως το λες για_να_το_παίξεις_ψαγμένος, αλλά γενικά μου έκατσε άσχημα το να δίνεις μια παράγραφο με συμβουλές σε νέο μέλος μόνο και μόνο επειδή έχει άβαταρ νου μέταλ :-k δηλαδή οκ, επιμένω σε αυτό που είπα σε προηγούμενο ποστ, αν είχε άβαταρ I <3 Jazz? μπράβο νέε γιούζερ που είσαι ανοιχτόμυαλος και τέτοια? δε ξέρω. είναι απλά ένα άβαταρ. σίγουρα όπως είπες ήσουν ευγενικός και δε πήγες να του πουλήσεις εμπειρία, αλλά και πάλι, κι εγώ δε πήγα να σου πουλήσω τίποτα, χούμορ κάναμε, αν σε ενοχλεί τόσο, απλά πάτα ignore. δε θα είσαι ο πρώτος, πολλοί παρεξηγούνται με την αίσθηση (?) του χούμορ μου :expressionless:

plus, τι να γράψω στα ίσια. φύγε γιοτζίμπε ψαγμένε? αφού δεν ήθελα να πω αυτό. ήθελα να χιουμορίσω. αν νομίζεις ότι γενικά μασάω τα λόγια μου, ε μπες και σε κάνα άλλο τόπικ να δεις ότι δεν ισχύει ιδιαίτερα αυτό :stuck_out_tongue:

edit: μη του γαμήσουμε το θρεντ, βάλε με στο μσν ή στείλε πμ!

Bah, απ’αυτά που μου γράφεις δεν ξέρω αν ξέρεις και ο ίδιος αν το έγραψες ως χιούμορ η για να μου την μπεις η λίγο και από τα δύο. Και επειδή άκρη δεν θα βγάλω (γενικότερα) σταματάω εδώ, συγνώμη πάντως αν το έγραψες μόνο για πλάκα.

Ο Σάμαν τις τελευταίες ημέρες ή είναι έγκυος, ή το γνωστό περιοδικό στο οποίο εμφανίζεται η φάτσα του είναι yearbook για τους γκαγκά. Δεν εξηγείται αλλιώς το τερμάτισμα στο τρολάρισμα. :dunno:

άλλος awake μας βρήκε.

Παιδιά σόρυ που διακόπτω την υπέρτατη συζήτησή σας αλλά…

Καλωσήρθες Jcenawl και καλά να περάσεις!!! :smiley: :smiley: