Προτάσεις για το forum

Αν πας στη κεντρική σελίδα του forum, κάτω αριστερά υπάρχει ένα πλαίσιο που έχεις την επιλογή να επιλέξεις την γλώσσα με την οποία θα σου εμφανίζετε όλο το forum.

Υπάρχει ένα dropdown menu τέρμα κάτω αριστερά που λέει English(US), πάτα το και επέλεξε Greek.

edit: με πρόλαβε.

Εσένα λέω που σε καμιά 10αριά θρεντς έχεις προσπαθήσει να μας δείξεις πόσο γαμάτος είσαι που ακούς “ψαγμένη μη-δυτική μουσική”.

Guess what, δεν μας ενδιαφέρει!!

…αφού είμαι γαμάτος, και επιδειξίας δηλαδή μου αρέσει να το δείχνω, τι να κάνω τώρα;;; #-o

Το βρήκα! Θα γράφω μόνο για τα αγαπημένα σου συγκροτήματα, και θα ευθυγραμμιστώ με τις απόψεις σου.

EDIT: Εγώ το σταματάω εδώ montecristo.

and so it starts…

έλα πάλι, άλλο συζητάμε εδώ

Πάντως σκυλάδικα δεν ακούς παρά το γεγονός ότι αγνοείς τις ταμπέλες. Φαντάζομαι το πάσχα θα σουβλίζεις Σούσι αντί για ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ

Edit : Sorry για το Off Topic

Προσωπικά ούτε αυτό με νοιάζει. Το τι ακους καθε λεπτο της ημερας. δηλαδή και το συγκεκριμένο θρεντ μου τη δίνει άπειρα οταν καλύπτει άλλα πιο ουσιαστικά. θεωρώ πως υπάρχουν άλλοι πολύ καλύτεροι τρόποι να δεις το μουσικό προφιλ του εκάστοτε χρήστη και να δεις με ποιον έχεις κοινα ακουσματα κλπ.

Γενικά θεωρω πως στα διάφορα, από τα μουσικα θεματα που βρισκονται διαρκως στο προσκήνιο (και καλύπτουν αλλα) το πιο ενδιαφερον είναι το: “Τι προτεινετε από την ταδε μπαντα”.

Δε μ’ ενδιαφέρει ούτε ποιόν δίσκο λιώνει ο τάδε χρήστης, ούτε πιο τραγούδι λιώνει, oύτε όταν κλάνει, ούτε τι ακούει όταν μαστουρώνει (μάλιστα εκανα ετσι 1 ποστ προσφατα σ’ αυτο (και το οποίο φυσικα δε πρεπει να σας αφορα) αλλά παραδέχομαι ότι είναι για μουσικο οφ τοπικ -ή αλλιώς χαλαρο/fan- sub forum). Ποσο μαλλον τα παιχνιδακια

Tα μουσικά σπαμοτόπικς χρήσιμα είναι. Απορροφάνε ένα μέρος των πολλών ανούσιων ποστς, και είναι και από τα λίγα μουσικά μέρη που ποστάρουν και γυναίκες. :p:p

Απλά να πάνε κάπου μόνα τους.

Κατά τ’αλλα και για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά, δείτε αυτό:

Ένα κάρο θρεντς στα δημοψηφίσματα θέλουν κλείδωμα ή συγχώνευση με το G/A.

Δηλαδή αν θέλω να γράψω ότι αγαπημένο μου από Κοκκίνου είναι το Κοσμοθεωρία, γιατί να έχω κι άλλο τόπικ? Θα το γράψω στο τόπικ στο G/A και μάλιστα, όταν μπαίνουμε σε τόπικ για μια μπάντα που δεν την ξέρουν όλοι, μπορεί το πολλ να υποκαταστήσει και την κλασσική ερώτηση: “Ποιό να ακούσω?”

Ναι μωρέ αυτό εννοώ! Οχι να πεθάνουν

Λοιπόν μια αρκετά σοβαρή πρόταση εδώ, και θα πρότεινα οι μοντς να τη λάβουν υπόψη τους. Είναι κάτι που το σκεφτόμουνα καιρό, αλλά με πρόσφατες εξελίξεις το διατυπώνω κι εδώ.

Μετά την εμφάνιση κλεμμένων φωτό 2 φορουμιτών σε άλλο φόρουμ, δε χρειάζεται να πούμε ποιο, προτείνω το “οι φάτσες σας” που έχουν ποστάρει αρκετοί φωτογραφίες τους, να μπορεί να διαβάζεται μόνο από τους από μέσα. Κάτι που έχει γίνει σε ένα βαθμό στα προσωπικά προφίλ, και γίνεται και σε άλλα φόρα σε συγκεκριμένα νήματα.

Θα πείτε σωστά, σιγά τα αυγά, πάλι όποιος θέλει να πάρει από δω και να βάλει κάπου θα κάνει ακάουντ και θα το κάνει. Ναι οκ, αλλά άλλο να εμφανίζεται το συγκεκριμένο θρεντ στους απέξω και άλλο να μην το βλέπουν. Χώρια που θα έχουν δώσει το ΙP τους.

Δεν ξέρω, αυτό είναι σοβαρό θέμα, σκεφτείτε το.

εχει 1 point ο απο πανω…
σωστος…

Το θέμα με έχει απασχολήσει προσωπικά πάρα πολλές φορές και πριν γίνει η ιστορία με το άλλο φόρουμ. Βέβαια η διαφορά σε σχέση με το τόπικ που είπες είναι πως στο δικό μας τόπικ, ο καθένας ποστάρει τη φάτσα του με δικιά του ευθύνη. Στο άλλο, πόσταραν άλλοι τη φάτσα άλλων πράγμα που το moderating σε γενικές γραμμές δεν επιτρέπει (από φίλο kostis και πόδια Αρελδίας μέχρι Ξήγα). Δεν ξέρω πόσο εύκολο τεχνικά είναι να εφαρμοστεί η πρόταση σου (γιατί μιλάμε για ένα μόνο τόπικ), αλλά προσωπικά δεν είμαι κατά στο να γίνουν “αλλαγές” στο τόπικ.

Προφανώς κ έχεις δίκιο για ό,τι αφορά την ευθύνη, όμως είίναι πάρα πολύ εύκολο. Αν θέλετε να το κάνετε πάντως το ψάχνετε λίγο παραπάνω, ρωτήστε και κανά 2 χρήστες με πμ για να σας δώσουν παραδείγματα, και όλα βρίσκονται.

Πάντως, και μια διαγραφή όλων όσων έχουν ποσταριστεί πριν από χρόνο και παραπάνω, εμένα δε θα μου φαινόταν κακή ιδέα. Οι περισσότεροι από αυτούς τους χρήστες πλέον δεν ποστάρουν στο φόρουμ και δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν αυτές οι φώτος στον server μας. Ακόμη κι αν ανέβηκαν με δικιά τους ευθύνη.

Άσχετα με το κατά πόσο είναι εφαρμόσιμη (με τα τεχνικά δεν τα πάω καθόλου καλά) βρίσκω σωστή την πρόταση του Red Rum.

+1 και σε αυτό

Είναι αρκετά απλό, ο admin δεν θα χρειαστεί πάνω από 5 λεπτά.

Στις 10 λίστες με δίσκους που συμπληρώνει ένας χρήστης να τρώει πόντο.:!:

Τότε κάθε χρήστης θα είχε δικαίωμα να ποστάρει 49 λίστες με δίσκους, ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω :!:

Αυτό που λέει ο chrip.

Τα έχω ξαναπροτείνει μου φαίνεται αλλά:
Βάλτε ένα module για να φαίνεται το φύλο του user και ενεργοποιήστε την αυτόματη υπογράμμιση στα url ώστε να φαίνεται τι είναι link και τι όχι. Εγώ το βάζω κάθε φορά “χειροκίνητα” το u tag.

γίνεται να το ψάξετε κάπως και να ενεργοποιηθεί το ignore στους mods? καταλαβαίνω ότι δε γίνεται για να μπορείτε να κάνετε συστάσεις και να στέλνετε πμ κτλ, αλλά ψάχτε το, κάντε μια μόντα.