Κουτί Παραπόνων

Αν διαγραφούν, θα διαγραφούν για να χαλαρώσει ο σέρβερ από το πλήθος των ποστς (μόνο στις μεγάλες ομάδες-η Μπάρτσα θα μείνει ανέπαφη :p). Έτσι κι αλλιώς κανείς δε διαβάζει ποστ για τον Ολυμπιακό, προ 3 χρόνων. Θα ανοίξουν πάλι μετά, μην αγχώνεστε. Αλλά όντως είναι ένα θέμα πως υπάρχουν άτομα που μπαίνουν μόνο και μόνο για να τρολάρουν στα αθλητικά. Απλά η μεγάλη διαφορά με τα αθλητικά, είναι πως αν πουν κάποιον 'πρωταθλητή στα χαρτιά" δεν έγινε και τίποτα. Αν τον πουν αδίκως ‘φασίστα’ ή πανίβλακα για τις πολιτικές του απόψεις, τότε αλλάζει το θέμα.

Πάμε πάλι πίσω στα honey-spaghetti

τουλάχιστον αναδείχθηκαν οι εσωτερικές αντιφάσεις στη διαχείριση του φόρουμ. και καλά έκανες μάνσον που επέμενες.

  1. Δηλαδη ο Καρβου ειπε μια βλακεια απλά για να την πει.
  2. Δεκτον, θα προκαλέσουν εντάσεις, κατι που δεν γινεται σε κανενα άλλο τοπικ (oh wait…)
  3. Χωρις να υπάρχει καμια αντιστοιχια στις αποφάσεις τους. Τιμητικο αν μη τι άλλο…

Τέλος, η συζητηση από εμενα.

Έντιτ: Ωπ, τωρα ειδα το ποστ του Καρβου. Όντως το φασιστας ειναι κακια λέξη. Ας σβηστουν ΟΛΑ τα θρεντ του ποντιουμ γιατι αυτή η λέξη μπορει να ειπωθει σε όλα.

Εντιτ2: Τωρα, τελος…

@ sylas
έτσι είμαστε εμείς οι post-moderators. Γεμάτοι αντιφάσεις

@ manson

  1. Ήθελες να απαντήσω κάτι έξυπνο στη βλακεία σου; Προφανώς και σου απάντησα με βλακεία! :lol:
  2. Υπάρχει αντιστοιχία. Τα ίδια άτομα παίρνουμε την απόφαση. Απλά δε μπορείς να την καταλάβεις. Δεν είναι κακό…

Εγώ διαβάζω ποστς 3 χρόνων και βάλε για να είμαι έτοιμος να απαντάω στις προκλήσεις των αλλόθρησκων.

Μεταξύ μας, κι εγώ το διαβάζω για να κοροϊδεύω τον Κόζι που είχε ανοίξει το τόπικ για να κράξει τον Κόκκαλη που έδιωξε τον Ριβάλντο την Ολυμπιακάρα :p.

Αλλά πολύ φοβόμαστε πως το μέγεθος όλων των ποστ συμβάλλει στις τόσο συχνές πτώσεις του σέρβερ. Παραπάνω πράγματα δεν ξέρω, γιατί δε το κατέχω το τεχνικό.

όπως πρέπει να είναι και κάθε σοβαρός επαναστάτης. συνέπεια δε μπορεί να υπάρξει. βασικές αρχές του μεταμονερνισμού.

πάω να ακούσω λίγη post-punk γιατί με εσάς τους χαβαλέδες που έμπλεξα δε βγάζω άκρη.

  1. Ποια βλακεια μου ρε; Εσυ το εγραψες στο τοπικ του ΚΚΕ πριν το κλεισεις. Πλακα κανεις; (το κακο ειναι πως μαλλον οχι)
  2. Δεν υπάρχει καμια αντιστοιχια και το ξερεις. Αν υπήρχε θα την εξηγουσατε. Εγω ειμαι χαζος και μαλλον δεν μπορω να την καταλαβω, εσεις γιατι δεν την εξηγειτε;

θα μπορούσε πάντως να γίνει κάτι άλλο(αν είναι εφικτό…)

στα νέα μηνύματα να ξεκοπουν τα αποτελέσματα για τα οφ τοπικ και τα μη μουσικά(όπως τα αθλητικά)…θα ήταν μια κάποια λύση…

Σβήστε τα 2 “βαριέμαι” και τα 3 “τι ακούτε τώρα” και καθαρίσατε.
Χωρίς πλάκα αυτό.

Προφανώς κι αν δούμε πως πρέπει να διαγραφεί όγκος πληροφορίας, αυτά θα διαγραφούν πρώτα-πρώτα. Και μάλλον και το introduce και οι παλιές μ.αγγελίες και το 80% του οφ-τόπικ. Αλλά αυτό δε θα το κάνουμε τώρα στις γιορτές, αλλά μετά από τις γιορτές όπου χρήστες και mods θα αποφασίσουμε τι θα μείνει.

Η κατάσταση με τις πτώσεις του server εκνευρίζει όλους τους χρήστες και παλεύουμε για να βρούμε τι φταίει.

Ολοι μαζι;;;;;;;;

Χρήστος ήθελε να πει, εμένα εννοούσε.

Αφού λοιπόν λύσαμε μετά από τόσες σελίδες το θέμα του Συλα (Τόσες σελίδες για τον Σύλα μωρέ? Ούτε ο Νταμνέησιον τέτοια δόξα), παρακαλώ να εστιάσετε λίγο κι εδώ:

Γιατί χτες βράδυ είμουν έτοιμος να αρχίσω τα μπινελίκια.

αυτο ειναι ένα σοβαρό κ μεγάλο πρόβλημα

μπορείτε να προτείνετε λύσεις - σοβαρές όχι τύπου “διώξτε όλους τους πιτσιρικάδες” και οι μοδς θα δούμε τι θα κάνουμε. το γράφω έτσι καθαρά, μην κ καταλάβει τπτ άλλο ο μάνσον κ τον τρέχουμε πάλι όταν κάνουμε αυτό που θέλουμε και πάλι. οι μοδς εννοώ. έχει πέσει τόσες φορές από τα σύννεφα, που φοβάμαι πως θα χτυπήσει σε κάποια στιγμή…

κοίτα, μια φορά που είχα γραφτεί σε ένα φόρουμ για να τρολλάρω (8):roll:), είχε όριο ποστς ανα ώρα.

[SPOILER]Σε 20’ είχα φάει το μπαν. :p[/SPOILER]
Δεν ξέρω αν το vbulletin υποστηρίζει κάτι τέτοιο, αλλά είναι η ιδανική λύση για αρχή.

Και πάλι πέφτω από τα συννεφα. Δηλαδη ζητάτε την αποψη των χρηστων;;;;;;;;;;

Μόντε δυστυχώς οι λύσεις για το πρόβλημα του οφ τοπικ είναι “επώδυνες”.
Το βλέπετε κι εσείς ότι με τις συστάσεις και το καλόπιασμα δεν λειτουργεί το πράγμα.

Εάν μετράει η επισκεψιμότητα του σάητ τότε αφήστε το όπως έχει, σβήνοντας ίσως κάποια παλιά θρεντς χωρίς λόγο ύπαρξης πλέον.

Εάν μετράει η ποιότητα και τότε θα πρέπει να αξιολογείτε σοβαρά τη συμμετοχή στα μουσικά ή να αφήνετε να το κάνουμε εμείς.

κρισπ ας απαντησω σοβαρα, μιας κ μιλας σοβαρα.

μανσον κανείς δεν κέρδισε το ignore του πιο άξια. μίλα μόνος σου. είσαι ΒΑΡΕΤΟΣΤ

κρισπ

αν πάμε στη λογική του “σουτάρω τον κάθε πιτσιρικο που κάνει λίγη πλάκα”, περπατάμε ένα σκοτεινό δρόμο. με βάση αυτό το δεδικασμένο, μπορούμε μετά να πούμε ότι οποιοσδήποτε την σπάει σε 5-10 άτομα που εμφανώς ποστάρουν περισσότερο κ στηρίζουν το φόρουμ, πρέπει αντίστοιχα να σουτάρονται. για να δεις την αντίφαση του πράγματος, στο παρελθόν baby-trolls που για κάποιο λόγο σας άρεσαν, φωνάζατε να τους κρατήσουμε (ενώ άλλοι χρήστες ήθελαν να τους διώξουμε) ενώ τώρα εσείς φωνάζετε να διώξουμε κάποια άλλα άτομα, τα οποία όμως δεν ενοχλούν τους άλλους χρήστες.

ως μοδ τημ ειναι δυσκολο να αφουγκραστούμε τη “γνώμη του κόσμου” γιατι στην τελική σε κάθε θέμα του φόρουμ υπάρχουν 10 άτομα που έχουν όρεξη να ποστάρουν κ να το συζητήσουν και αλλα 500 που απλα αδιαφορουν ή/και δεν τους πειράζει ο bibikos7. αν πάμε στη λογική “πονάει κεφάλι, κοβει κεφάλι” θα μείνουμε 20 άτομα στο φόρουμ. δεν γινεται αυτο

Σκόπευα να έφτιαχνα τόπικ με το νέο χρόνο, αλλά ας ξεκινήσει από τώρα. Πρόταση:
Για ένα μήνα επιτρέπεται στους mods να ρίχνουν πόντους σε όσους ποστάρουν ασταμάτητα και ανούσια στο οφ-τόπικ (όλοι καταλαβαίνουμε ποιο despinaki-ύφος posts εννοώ), [B]αλλά με βάση την κρίση των mods[/B] και οι χρήστες σε ένα τόπικ, μαζεύετε τα τόπικς του οφ-τόπικ που δε θα θέλατε να χαθούν αν αναγκαστούμε να προβούμε σε διαγραφές τόπικς για να χαλαρώσει ο σέρβερ (αν οι τεχνικοί αποφανθούν πως μπορούμε να αποφύγουμε τις διαγραφές, τότε δε διαγράφεται τίποτα).

Το ποια τόπικ θα είναι αυτά που θα μείνουν, δε θα αποφασιστεί από χρήστες που ποστάρουν κατά 90% στο οφ-τόπικ και θα έχουν προτεραιότητα οι απόψεις των παλιών που τα έχουν ζήσει (κατά κάποιο τρόπο) αυτά τα ποστ. Το ίδιο ισχύει και για το introduce. Τι λέτε;