Το γκρουπ των Waldemar Sorychta, Dave Lombardo, Gus Chambers!!! Τι να πει κανεις; Εχουν κυκλοφορησει 4 αλμπουμς το 1995, 1997, 1999, 2004!!! Και τα 4 ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Προσωπικα θεωρω το τελευταιο τους, το Incorporated, το πιο ολοκληρωμενο και πιο προοδευτικο απο ολα!!
Αληθεια τι γινεται με δαυτους;;; Χαθηκαν…ποσα χρονια θα περιμενουμε ακομα μεχρι να βγαλουν την επομενη δισκαρα (γιατι σιγουρα θα ειναι δισκαρα!) ;!;!;!
Οκ…τι να πρωτοπουμε εδω δλδ?Hostage to heaven?Ostracised?Pathetic Liar?War between one?Rusty nail?Πραγματικα ο Dave Lombardo και η παρεα του εφτιαξαν thrash αραβουργηματα τα οποια δεν δισταζαν να παντρεψουν αξαισια με ετεροκλητες επιρροές…Progressive thrash ισως?Μπορεί…Αξεχαστη η εμφανιση τους στο Rockwave του 97,oπου για μενα επισκιασαν και τον Dickinson που βγηκε αμεσως μετά…Μακαρι να επιστρεψουν και να μας αφησουν παλι με τα μυαλά στο χερι…
Ρε, υπάρχει τόπικ και έμεινε θαμμένο γι αυτή την μπαντάρα;
Μόνο το Soldiify δεν έχω ακούσει, όλα τ’αλλα (νομίζω το Incorporated το προτιμώ παραπάνω) είναι άψογα.
Α ρε Gus, R.I.P.
Fuck, δεν είχα κάνει ποστ εδώ? 8O Ντροπή και αίσχος και ώρα να αλλάξει αυτό.
Τους συγκεκριμένους κύριους τους ξέρω απο μία μόνο δισκάρα: Incorporated και τα μυαλά στα κάγκελα. Πραγματικό σοκ ο δίσκος. Παρόλο που τα ανατολίτικα στοιχεία και κουλτούρα δεν ήταν ποτέ του στυλ μου (το αντίθετο) εδώ ακούγονται τόσο σκοτεινά και μακάβριαπου δε μπορείς παρά μόνο να προσκυνήσεις. Πως καταφέραν να βάλουν flamenco να παίζει μαζί τόσο γρήγορο και τρελό κοπάνημα, και τελικά βγάζουν τόσο σκοτεινά κομμάτια όπως το Man with no inside, δε μπορώ να το καταλάβω, ξέρω όμως πως γούσταρα και θα γουστάρω ότι και να γίνει. Σεβασμός απλά :respect:
το nemesis μου φανηκε πααααρα πολυ αδιαφορο και γενικα δεν του εδωσα και ιδιαιτερη σημασια…
αλλα το power of inner strength σκοτωνει…εχει χαλαρα 5-6 κομματαρες…