Guns And Roses VS Scorpions

αυτο ομως ισχυει και για τους zeppelin…[/quote]

Για πες τους τοσους πολλους καλυτερους για να δω κι εγω…

[quote=dark_of_the_sun][/quote]

Γαματο αβαταρ man. :wink:

Για πες τους τοσους πολλους καλυτερους για να δω κι εγω…[/quote]
[size=7]doors[/size]!!!

[size=7]doors, ac/dc, deep purple, kiss, scorpions, pink floyd, aerosmith και φυσικα black sabbath[/size]!!!

[size=7]doors, ac/dc, deep purple, kiss, scorpions, pink floyd, aerosmith και φυσικα black sabbath[/size]!!![/quote]

doors, floyd kai purple ok,black sabbath kai ac/dc isws, alla kiss, scorpions kai aerosmith!!! me tipota…

[size=7]doors, ac/dc, deep purple, kiss, scorpions, pink floyd, aerosmith και φυσικα black sabbath[/size]!!![/quote]

doors, floyd kai purple ok,black sabbath kai ac/dc isws, alla kiss, scorpions kai aerosmith!!! me tipota…[/quote] Τεσπα τα παιρνω πισω αυτα τα συγκροτηματα. Και παλι ομως…

ΟΚ, αν θεωρεις τους Kiss και τους Aerosmith καλυτερους απο τους Zeppelin απλως προσκυνω. Ενα τιποτα θα ηταν αν δεν ειχαν βγει οι Zeppelin. Οι Scorpions ειναι πολυ καλοι, αλλα σε καμια περιπτωση δεν φτανουν τους παρακατω. Doors, AC/DC, Black Sabbath, Deep Purple καταπληκτικοι αλλα ενα βημα κατω απο τους Zeppelin.(αποψη μου) Δεν φτανουν την μουσικη τους ποικιλια (ειδικα οι AC/DC ειναι μονοτονοι, αν και γκρουπαρα), την εμπνευση, τα live τους. Εχουν επισης το πλεονεκτημα του οτι δεν εχουν βγαλει μετριο δισκο εν αντιθεσει με τους υπολοιπους που ειχαν απο λιγες εως αρκετες μετριες στιγμες. Και μαλιστα χωρις ν’αλλαξουν μελη, σημαντικο αυτο. Οσο ερχονται νεα προσωπα, τοσο κυκλοφορουν φρεσκες ιδεες. :wink: Αν και ολα αυτα ειναι λιγο πολυ υποκειμενικα, αν προσπαθησεις να κανεις μια λιγοτερο οπαδικη εκτιμηση πιστευω οτι καπου εκει καταληγεις. Οσον αφορα στους floyd, σε αλλο θεμα ειπες οτι δεν εχεις ακουσει, οποτε πως ακριβως κανεις συγκριση? Παντως προσωπικα τους θεωρω μαζι με τους Zeppelin, τους Beatles και τους Queen οτι καλυτερο εχει βγει στην ροκ μουσικη. Πιο εμπνευσμενοι, δημιουργικοι, καινοτομοι κλπ κλπ.

Φίλε john_scorps καλωσόρισες. Αν παρατήρησες την οθόνη σου όταν κάνεις ποστ γράφει καθαρά ότι " Μηνύματα προσβλητικού χαρακτήρα θα σβήνονται χωρίς προειδοποίηση". Την επόμενη φορά να είσαι πιο ευγενικός.

ΟΚ, αν θεωρεις τους Kiss και τους Aerosmith καλυτερους απο τους Zeppelin απλως προσκυνω. Ενα τιποτα θα ηταν αν δεν ειχαν βγει οι Zeppelin. Οι Scorpions ειναι πολυ καλοι, αλλα σε καμια περιπτωση δεν φτανουν τους παρακατω. Doors, AC/DC, Black Sabbath, Deep Purple καταπληκτικοι αλλα ενα βημα κατω απο τους Zeppelin.(αποψη μου) Δεν φτανουν την μουσικη τους ποικιλια (ειδικα οι AC/DC ειναι μονοτονοι, αν και γκρουπαρα), την εμπνευση, τα live τους. Εχουν επισης το πλεονεκτημα του οτι δεν εχουν βγαλει μετριο δισκο εν αντιθεσει με τους υπολοιπους που ειχαν απο λιγες εως αρκετες μετριες στιγμες. Και μαλιστα χωρις ν’αλλαξουν μελη, σημαντικο αυτο. Οσο ερχονται νεα προσωπα, τοσο κυκλοφορουν φρεσκες ιδεες. :wink: Αν και ολα αυτα ειναι λιγο πολυ υποκειμενικα, αν προσπαθησεις να κανεις μια λιγοτερο οπαδικη εκτιμηση πιστευω οτι καπου εκει καταληγεις. Οσον αφορα στους floyd, σε αλλο θεμα ειπες οτι δεν εχεις ακουσει, οποτε πως ακριβως κανεις συγκριση? Παντως προσωπικα τους θεωρω μαζι με τους Zeppelin, τους Beatles και τους Queen οτι καλυτερο εχει βγει στην ροκ μουσικη. Πιο εμπνευσμενοι, δημιουργικοι, καινοτομοι κλπ κλπ.[/quote]
Οντως απο pink floyd δεν ξερω πολλα. Ομως οτι λεω δεν το βγαζω απ’το μυαλο μου, ειναι πραγματα που εχω ακουσει απο συζητησεις ή εχω διαβασει σε περιοδικα. Προσωπικα πιστευω οτι και οι zeppelin ειναι λιγο μονοτονοι και αυτος ειναι ο λογος που δεν τρελλαθηκα ποτε μαζι τους… Παντως παραδεχομαι οτι ειναι γκρουπαρα και οτι αφησανε ιστορια στο Rock. :wink:

Δεν έχεις ακούσει ποτέ Zeppelin ε?

Δεν έχεις ακούσει ποτέ Zeppelin ε?[/quote]

Χαχαχαχα, κι εγω αυτο ακριβως θα ελεγα, αυτολεξει! Φιλε μου, δοκιμασε καποια αλμπουμ οπως το Houses of the Holy που η μουσικη ποικιλια σπαει κοκκαλα. Ή αν θες, το Physical Graffiti που μ’αρεσει και περισσοτερο εμενα. Μην στεκεσαι στα γνωστα τραγουδια, εμενα τα αγαπημενα μου απο Zeppelin ειναι τα πιο αδικημενα τους. Αν θες μεμονωμενα τραγουδια να κατεβασεις, σου συνιστω τα παρακατω για να διαπιστωσεις την ποικιλια τους: Battle of evermore, Friends, Kashmir, D’yer Mak’er, In the evening, Achilles last stand, No quarter, Gallows pole, When the levee breaks, The lemon song, Carouselambra. Για αρχη καλα ειναι.

Houses of the Holy

Το αγαπημένο μου μαζί με το Ι!!!
Επίσης γουστάρω πολύ Presence για ευννόητους λόγους… :wink:

Γενικα οσα εχω ακουσει απο Zeppelin δε μ’αρεσαν και γι’αυτο δε σταθηκα και πολυ σ’αυτους. Θα κατεβασω κι αυτα τα τραγουδια που μου ειπες και θα σου πω. Υπομονη ομως τωρα κατεβαζω Floyd :!: :!: :!:

λίγο άκυρο το poll…
λατρεύω και τους δύο…

ψηφίζω GNR όμως…

Πολλα τετοια…

Αυτη τη στιγμη Scorpions με διαφορα.

Οι παλοιοι Guns ηταν απαιχτοι…

SCORPIONS ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Με χιλια!!!
Ειναι μπαντα που υπηρχε,υππαρχει και θα υπαρχει,με ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κομματα!!!

Εχω την αισθηση οτι με οποιαδηποτε μπαντα και αν συγκριθουν οι Guns And Roses,και παλι θα υπερισχυσουν,λογω της αγαπης που εχουν πολλοι απο εδω μεσα σε αυτη τη μπαντα…

Guns n Roses !Η μεγαλύτερη hard rock band ever:P

Scorpions ,alla respect se civil war kai καμια αλλα 5 τραγουδακια των GnR:metal: