Εγω θα δανειστω ατακα Bluezlick και θα πω
KANENAS
Εγω θα δανειστω ατακα Bluezlick και θα πω
KANENAS
Ε καλα τωρα… SCORPIONS φυσικααααα!!!
σκορπιοι ρε παιδια, καντε ενα flash back!
Από τα πιο άκυρα και ηλίθια θέματα ever.
Guns. Moυ αρέσουν και επιπρόσθετα πρέπει να το`χετε πάρει πρέφα ότι είμαι φανατικός αντισκορπιονιστής.
Scorpions Rulez
i Roses apo tote pou efige o Slash piran tin kato volta i Scorpions akoma skizoun fetos vgalanee neo album pou ine poi kalo se sxesi me to Chinese Democracy pou pistevo oti ine ena apolito 0 se sxsi me tin istoria ton roses kai genika oso skeftome oti afti ibanda evgale to Civil War(to agapimenomou apo tous G N’ R) leo kita katantia
Ποτε βγηκε το Chinese Democracy ???:-k :-k
Kαι Please οχι greeklish ειναι κουραστικα.
μιλαει η ιστορια αν και δν παω κανενα απο τα 2 bands…Scorpions…
Φυσικά scorpions… Και φυσικά όχι για το wind of change
Για το sails of charon ή το fly to the rainbow πχ
Φυσικα, SCORPIONS !!
Το Απολυτο Ηard Rock.
σκορπιοι λογω συνεπειας και λογο ροθ.
Σκορπιονς, αν και δεν ακουω πολυ ουτε απο μεν ουτε απο δε… τους θεωρω ανωτερους σαν μουσικους.
Αλλα και ποσοτικα εχουν προσφερει πολυ περισσοτερα.
OXI ΑΛΛΑ ΑΚΥΡΑ ΠΟΛ (οοχι δεν ξεχασα το caps lock )
Τριπλάσιες πωλήσεις οι GnR από τους Scorps? Όχι ακριβώς “SCORPIONS, by now backed with an international reputation boasting over 75 million album sales, 30 platinum albums and 78 gold records”- Guns N’ Roses have sold an estimated 90 million albums worldwide, including 39 million in the United States.
Ας μην αναφερόμαστε όποτε μας βολεύει στις πωλήσεις όμως, γιατί δεν είδα κανένα να αναφέρει τις πωλήσεις των Μετάλικα(πχ) ως υπέρ τους.
Το hard rock ήταν ΑΝΕΚΑΘΕΝ μελωδικό και σε καμία περίπτωση οι GnR δεν είναι μέταλ!
Και στην τελική δεν γίνεται να συγκρίνουμε τα δύο γκρουπ… όταν οι Scorps έγραφαν το Taken By Force οι Guns έπαιζαν με το κουβαδάκι τους στην παραλία. στο ίδιο ζύγι ο Meine με τον Axl? Ο Roth με τον Slash?
Peace
Ως ενας ακροατής που να μην έχει προσέξει κανέναν απτους 2 σοβαρά αλλα μονο ακούγοντας τα γνωστότερα κομμάτια,θα έλεγα Γκανζ Εν Ροουζεις
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ! :band:
Guns ‘n’ Roses , αλλά … άσχετοι για πόλλ, μεταξύ τους
Για ποιο λογο λες οτι ειναι ασχετοι μεταξυ τους ?
Αφου και οι δυο παιζουν hard rock.Αρα μπορει να υπαρξει θεμα συγκρισης.
Hard Rock παίζαν και οι Aerosmith και οι Thin Lizzy δε νομίζω όμως ότι έχουν και ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους.
Η μεγαλύτερη διαφορά τους είναι η μουσική τους διάρκεια. Αλλά θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα άλλο hard rock το ένα και άλλο το άλλο. Τέλος πάντωςν, Scorps από μένα.