Κάπου είχε πάρει το αυτί μου ότι ο Axl είναι κανονικά βαρύτονος, και ήταν παρότρυνση του Σλας να τραγουδάει σε υψηλό τόνο, κάτι που - αν και το έβγαζε/βγάζει - μπορεί στο τέλος να υπήρξε και σοβαρή ταλαιπωρία για τη φωνή του
Fixxxed
Βαριομουν να κανω το ιδιο ακριβως εντιτ. Σκετη θλιψη ο Βλακι.
πάντως σε βιντεάκια που βλέπω απο λαιβ του 22, η φωνη του δεν ειναι σε καθολου καλή κατάσταση στα δικά μου τουλάχιστον αυτιά.
το σκέφτομαι πολυ σοβαρά να κατέβω απο Θεσσαλονίκη και βλέποντας αυτά φοβάμαι μην φάω φόλα…απο την άλλη δεν τους έχω δει ποτέ(πλην του slash) και δεν πιστευω οτι θα μου δοθεί η ευκαιρια ξανα. εστω για το γαμώτο.
εννοείται οτι αν έμενα Αθήνα θα πηγαινα χωρίς δευτερη κουβέντα…
Ειναι πολλα τα λεφτα να κατεβει καποιος απο Θεσσ/νικη,εισιτηριο,μεταφορικο,πχ Κτελ της υπομονης,διαμονη,φαγητο.Η φωνη σερνεται δυστυχως,συνδρομο μικη μαους?,out of breath φασεις?,τα 3ωρα σετλιστ?,ποιος ξερει,ειναι αυτο που ειναι,δεν μπορει να βελτιωθει.Απο την αλλη ομως,σκεφτεσαι,ειναι η τελευταια λογικα φορα που πατανε το ποδι τους εδω,με αυτη τη συνθεση,οποτε μπορεις να πεις,δεν μαμιεται,θα παω και οτι βγει,αν κλαιω τα λεφτα μου,δεν θα ειναι η πρωτη συναυλια που συμβαινει αυτο.
θα παίξουν και εκδρομές λογικά από πάνω, για πιο… καταδρομική κάθοδο
Καλα ναι μιλάμε πάντα καταδρομική μέθοδο, μαυτά μεγαλώσαμε, το πρωι πάλι πίσω για δουλειά.
Μακάρι να το κάνουμε συχνά όλο αυτό να είμαστε γεροί να βλέπουμε πολλά λάιβ μέχρι να γεράσουμε.
Τεσπα το κόβω να κατεβαίνω τελικά.
Πηρε το ματι μου καπου 40εουρος η εκδρομη απο σαλονικα.
Νταξ αφου θυμηθήκαν ολοι να ερθουν τωρα που εφυγα απο αθενς θα προσπαθήσω αυτο.
Οι GnR ειναι “ολοι” ;;;
Helloween nightwish
Πηγα να σε πειραξω που ενεταξες τη συμμορια του Αξλ με τις υπολοιπες λινατσες!
Είδα λάιβ του 2023.
Τι σου είναι η νοσταλγία, που θα κάνει, τους πιο πολλούς από εσάς, να πάτε να τους δείτε…
Ειλικρινά, όχι να πληρώσω για να τον ακούω 2,5 ώρες να τραγουδάει, ούτε να με πληρώνανε…
Εδω πληρωναμε να δούμε τον Μητρογλου μπας κ παιξει μπαλα δεν θα πληρώσουμε να δουμε τον Θειο που οσο να ναι ειναι η μισή μάς ζωη;
Η ζωη σού φερθηκε σκληρα.
Κ δεν ειναι καν στο τοπ10 χειροτερων παικτων που πληρωνα για να δω.
Οπότε δε θα μ ενοχλησει ιδιαίτερα το νιαουρισμα του Αξλ.
Ειδες συναυλία απο κοντά ή απο συσωλην;
Στο soundcheck έπαιξαν το ακυκλοφόρητο Perhaps, κατά 99% κομμάτι από την εποχή του chinese democracy που δεν μπήκε στο δίσκο και μάλλον το ξαναδουλεύουν τώρα για την επόμενη κυκλοφορία τους. Κάποια bits and pieces από fan footage
Το 2ο
Η δυνατότητα σουλάτσας από κερκίδα σε αρένα και το ανάποδο υπάρχει;