GUNS N' ROSES Jul 22, 2023 Olympic Stadium

3 Likes

Θλίψις

Κερνάει πονο ο Θειος

Eχω πεθάνει με αυτό το σχόλιο, είναι ακριβώς αυτό που σκεφτόμουνα, χωρίς να εχω εντοπίσει με ποιό καρτούν μοιάζει.

Eκτός από την υπέροχη φωνή του θείου Αξλ, είναι o crossover με Σταθη Ψαλτη κιθαρίστας
image

2 Likes

Πολυ καλυτερα απο οτι φοβαμαι γενικα. Για τον Axl δηλαδη. Ειδικα το Pretty Tied Up εκτακτο.

Σαν μορφη εχει γινει σαν degenerate μαυρο προβατο των Λανιστερ. Επος :stuck_out_tongue:

Θα πέσει πολύ κλάμα.
Ο καθένας θα κλαίει για διαφορετικούς λόγους βέβαια…

1 Like

Το θέμα είναι να μην παίζουν το Don’t Cry εκείνη την στιγμή, η συγκυρία θα είναι κάπως… περίεργη!!!

7 Likes

Στις low και μεσαίες είναι οκ,bad obsession και τέτοια κομμάτια τα καταφέρνει,στις high χάνει αρκετά,αν και ακούγεται λίγο βελτιωμένος στο israel και στο abu dhabi.

Ο Slash σταθερός και επαγγελματίας όπως μας έχει συνηθίσει,θα παίξει το στάνταρ και αν έχει κέφια λίγο παραπάνω.

2 Likes

To perhaps που ακουγεται για 30 δευτερα οτι προβαραν στο soundcheck προσφατως,ειναι αυτο το demo?

1 Like

TWAT,Locomotive,Prostitute στην ισπανια πριν λιγες ημερες,LOCOMOTIVE. :stuck_out_tongue:

2 Likes

Επανηλθε κ το Coma.

Καιρός ήταν να ξεκινήσουν να παίζουν και κάτι απ’ το Showbiz

Τους είδα στο graspop, θλίψις ο axl όχι ότι περίμενα τίποτα τρελό αλλά ακόμα και σε σχέση με το 18 που τους είχα ξαναδεί δεν ακούγεται. Αντε τα πιο χαμηλά τα παλεύει, τα ψηλά ούτε για αστείο. 3 ώρες show με μια ώρα σόλο slash

Βέβαια είδα motley crue 3 μέρες μετά οπότε είδα πως υπάρχουν και χειρότερα.

Τεσπα αν δεν τους έχει δει κάποιος αξίζει πιστεύω αλλά μόνο για να του φύγει το μεράκι. Οι υπόλοιποι βέβαια είναι μια χαρά και ο duff μεγάλη μορφή και στυλαρα αλλά ο axl δεν μπορεί

3 Likes

Οντως εχει τοσο σολο? Ρε γαμωτο εγω τους εχω δει και το 93 και το 2006 και μαλιστα ειχα περασει και καλυτερα απο οτι το 1993, αλλα αγαπω πολυ αυτα τα τραγουδια και το σκεφτομαι σοβαρα να παω

1 Like

Ε τι το σκέφτεσαι, αν αγαπάς τα τραγούδια, απλά θα πας. Στις δικές τους συναυλίες παίζουν 3,5 ώρες, όσα solos και να έχει, καταλαβαίνεις ότι θα ακούσεις πρακτικά τα πάντα. Το μόνο θέμα είναι ο Axl, η κατάσταση του οποίου είναι λαχείο. Δεν μπορείς να το μάθεις από πριν αυτό.

4 Likes

Φοβαμαι μηπως δεν ειναι λαχειο και ειναι στανταρακι πατος :stuck_out_tongue:

5 Likes

έλα ρε Red Viper, ωραία θα είναι

το πρόβλημα είναι ότι θα είναι ακριβές και ζεστές οι μπύρες :stuck_out_tongue:

εγώ πάω χωρίς προσδοκίες, για την παρέα και την ιστορία, και περιμένω τα covers του Duff

1 Like

ρε σεις κυκλοφορουν κατι βιντεακια στο τικτοκ που ειναι σοκαριστικα κακη η κατασταση του φωνητικα, να σε πιανει νευρικο δηλαδη. Ειναι πραγματικα η ειναι περιεργη η μιξη τιποτα τετοιο, γιατι ειναι πολυ ακραια η κατασταση…

Τα είδα κι εγώ και πραγματικά πέρασε από το μυαλό μου να πουλήσω το εισιτήριο…τεσπα πάω με μηδέν προσδοκίες και ό,τι κάτσει

2 Likes

Πηγαινετε και οτι βγει,στην χειροτερη θα κλαιτε ενα 100ευρω,στην καλυτερη θα λετε ημουν και γω εκει.Η φωνη ειναι εδω και 2 χρονια ετσι,μετα απο τα προβληματα που αντιμετωπισε ο Axl,δεν επανηλθε παρα τις προσπαθειες,τους vocal coaches,την συντηρηση.

2 Likes