Ναι ρε, εννοούσε χαμένο λαχείο.
Όποιος είναι μεθυσμένος στις 22:00 θα περάσει γαμάτα, δυστυχώς η τσέπη μου δε σηκώνει να μεθύσω εκεί μέσα από το μηδέν αλλά ούτε και θα μπω φτιαγμένος με ντάλα ήλιο. Κάποια λύση θα βρεθεί
Δεν σου προτείνω τις άλλες επιλογές είναι πλεκτά γάντια, ομπρέλα, φωτογραφική μηχανή, ταμπον και άλλα… Πάρε φουλάρι και έλα
Κρατηστε ενα επιπεδο greek cunts
πωπω θυμαμαι είχα πάει bon jovi οακα σχεδόν τυφλός απο τσιπουρα και μετά παγωμένες τεκίλες και πέρασα γαμάτα.
Δεν θυμάμαι απολύτως τπτ! Λες να πιάσει και με την φάση του axl και να μην ξενερώσω?
Ναι , αλλα οταν τελειωνει δεννθυμασαι και πολλά! Βεβαια ισως αυτος να ριναι ο στόχος!
Οι Bonjovi τότε ήταν σχετικά καλοί,με sambora σε κέφια,βέβαια και η φωνή του Jon ήταν κάτι ανάλογο που είναι του Axl τώρα,δεν έβγαινε και είχαν πει δήθεν ότι λόγω υπερβολικής ζέστης κόψανε και 1-2 encore.
Την μικρή στο synthesizer που θα κοπανιεται γιατί δεν την αναφέρει κανείς?
Μια χαρά θα τα ξεχάσετε όλα όταν μπει το so easy και πει ο Axl το why you don’t just fck off??? Locomotive,Com,Rocket Queen,Anything goes,talk box,σοβαρές από σλασαρο και φορτους.
*Αν πετύχετε κανένα Λιάγκα μην ξενερωσετε.
Για ποιον λογο στο βιβα εχει το εισιτήριο 120 ευρω κ τικετμαστερ 88;
Του βιβα είναι κανονικό
Συγνώμη, έχω καιρό να το διαβάσω
Εννοεις χαρτινο; τι δεν καταλαβαινω; ειμαι χαζος;
Σε ζηλεύω που δεν καταλαβαίνεις να ξέρεις
Ον κουεστιον: δεν έχω ιδέα, είπα να γράψω μια κρυάδα
Που το είδες στο viva ρε συ?
Καλό σκουπίδι κι ο Λιάγκας αλλά εδώ θα πετύχουμε Μητσοτάκη.
Βασικά δεν έχω πάρει ακόμα εισιτήριο, σκέφτομαι για αρένα.
Μ εστειλε φιλος το παρακάτω μνμ
Κ προχθες εψαχνε η γυναίκα μου να μου βγαλει εισιτήριο για δώρο επετειου γαμου κ μ ειπε οτι βρισκει μονο με 120
Εγώ που κοίταξα δε δίνει εισιτήρια το viva. Μήπως βλέπανε το viagogo?
Viagogo ειναι
Ναι έστω. Γιατι η διαφορα ρωταω τοση ωρα
Η viagogo είναι μεταπωλητής ρε συ. Η ticketmaster έχει τα εισιτήρια
Γιατι το viagogo ειναι δευτερογενης αγορα. Μακρια.
Καλά, χωρίς να λέω κάτι προς τον ixnay (ή το φίλο του ή τη γυναίκα του), φαντάσου πόσο απαίδευτος είναι ο κόσμος.
Αν πατήσεις “εισιτήρια guns n roses” το πρώτο λινκ που σου πετάει (έβαλα το google, υποθέτω αν κάποιος χρησιμοποιεί go ξέρω γω, πιθανότατα ξέρει τι πρέπει να κάνει) είναι sponsored από τη viagogo, μετά του red και μετά άλλης μιας εταιρείας, προφανώς μεταπώλησης. Το πρώτο μη sponsored link είναι κι αυτό της viagogo, άρα μάλλον έχει μαζέψει όλο το traffic και βγαίνει και πρώτο στη μηχανή αναζήτησης. Χωρίς καν να έχει καταλάβει κάποιος τι γίνεται, πληρώνει κατευθείαν καπέλο για το τίποτα.
Γενικά η ροή αγοράς εισιτηρίων είναι, πας στο site της μπάντας->tour->tickets και σε κατευθύνει στον πάροχο που τα πουλάει. Αν είναι εκεί sold out, τότε πας στους εναλλακτικούς παρόχους με ό,τι κίνδυνο ενέχει