GUNS N' ROSES Jul 22, 2023 Olympic Stadium

Και μετά δεν θα προλάβαιναν κάποιοι τα ΜΜΜ και θα είχαμε άλλη γκρίνια…άρα καταλαβαίνουμε όλοι ότι σαν λαός δεν παιζομαστε με τίποτα κ πουθενά😂
Πάντα θα βρούμε κάτι να πούμε, κάτι να μας φταιει😂

4 Likes

Εγω που θα λειπω στο Μοναχο για Springsteen να γκρινιαξω που θα τους χάσω; Και που θα εχει χιλοβροχο με 20 βαθμούς; Ετσι για να ειμαι μεσα στο μιζερο κλιμα της γκρινιας και εγώ…

2 Likes

Παιδιά μην τρελένεστε με τη ζέστη
Και περσι οι slipnkot με καύσωνα παίζανε και ήταν - από ότι λένε - το live του καλοκαιριού
θα μπορούσε βέβαια να ξεκινήσει έστω ένα μισάωρο αργότερα αλλά οκ
Σε κάθε περίπτωση ο παράγων ζεστη δεν ήταν ποτε λόγος να μην πάω σε συναυλία.
είπαμε δεν είμαστε 25 χρονών πια , αλλά όχι και έτσι.

1 Like

Όσο και να έχει μετά τις 19.00 δεν θα είναι στο peak των θερμοκρασιών.

Νεράκι και όλα καλά…

Πάντως, οι θέσεις των ΑΜΕΑ, πηρα τηλ πριν λίγες ημέρες, μου είπαν ότι εξαντλήθηκαν, αλλά θα το κοιτάξουν…δεν τους έχω εμπιστοσύνη γενικά, για ένα τάληρο πωλούν τη μάνα τους. Δεν ξεχνώ το περσινό φιάσκο που μετακίνησαν τις θέσεις Α μέχρι το μέσο του σταδίου. Από καθαρή τύχη δεν είχαμε ατύχημα, έτσι όπως τους είχαν στριμώξει τους ανθρώπους. Τους ΑΜΕΑ, γενικότερα, μας έχουν χεσμένους, περιορισμένος χώρος, εξέδρα κάθετα στην σκηνή, με αποτέλεσμα ούτε ν’ ακούμε, ούτε να βλέπουμε τα σκηνικά, δικαιούμασταν μέχρι ένα συνοδό (ηλίθιος όρος, φίλος ήταν το παλικάρι, και αν δεν υπήρχε αυτός ο άθλιος περιορισμός θα κανονίζαμε παρέα), με απλά λόγια, αποσυνάγωγοι, ρε. Και το χειρότερο, πρέπει να τους ευγνωμονώ και από πάνω. Κρίμα για τον φίλο μου, εάν χαθεί, ε… τον συνοδό μου εννοούσα. ;p

18 Likes

Θα πέσουν κορμιά το Σάββατο. Και οι μαλάκες θα κατάσχουν τα νερά στην είσοδο και θα πουλάνε ζεστά νερά χωρίς καπάκια μέσα.

PRO tip :sunglasses: : Πάρτε καπάκια νερού μαζί σας πριν πάτε

3 Likes

Καλά τα λέτε, έχετε όλοι τα επιχειρήματα σας, αλλά το παρακάτω κάπως με μπέρδεψε…

… αφού και τέτοια εποχή, κοντά στο θερινό ηλιοστάσιο, μεσολαβούν μόλις 14-15 ώρες από την ανατολή μέχρι να δύσει ο ήλιος, χρονικό διάστημα εξαιρετικά μικρό για να χρησιμοποιηθεί ως παράδειγμα προκειμένου να τονιστεί μια μεγάλη διάρκεια - ειδικά όταν μιλάμε για την αφοσίωση του ελληνικού κοινού σε ορισμένα ονόματα που φτάνει σε βαθμό υπερβολής!

Αν με κάθε δύση του ήλιου αλλάζουμε γούστα και προτιμήσεις, μάλλον το αντίθετο καταδεικνύεται! :stuck_out_tongue:

Πέρα από τα αστεία, καλά να περάσετε στη συναυλία όσοι πάτε!

6 Likes

Μια αλλη εκδοχη ειναι πως θελουμε τους παραπανω μεχρι να δυσει ο ηλιος (21.00-21.30 αν μιλαμε για καλοκαιρι) και μετα τον headliner :smiley:

1 Like

Ναι ρε Μειντεν θέλουμε συνέχεια. Μέχρι να δύσει ο ήλιος ο πράσινος

4 Likes

Ο ήλιος ο πράσινος έδυσε με το θάνατο του Ανδρέα και με το σημιτικό “εκσυγχρονιστικό” ΠΑΣΟΚ.

Η νοοτροπία όμως ζει μέσα στις καρδιές μας :rofl::rofl::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue:

Στα σοβαρά, τώρα . Ο κόσμος δεν θέλει μονοΜειντεν. Θέλει ΚΑΙ Μειντεν , θέλει και μπάντες του σήμερα , θέλει και τις ιστορικές

6 Likes

Γιατί δεν φέρνουν μια μάνικα με νερό να βρέχει ο αξλ το κοινό,το έχει κάνει πολλές φορές ο οζζυ αυτό,λόγω ζέστης ότι πρέπει.

Locomotive,anything goes,down in the farm,double talkin jive,civil war,ωραία πράγματα στο σετλιστ της τελευταία συναυλίας.

2 Likes

Με τη ζεστη που (θα) εχει, καθιστε μην γινει το αντιθετο και καταβρεχουν τον Αξλ με καμια μανικα για να αντεξει τις συνθηκες. ΘΠΟ.

Άμα είναι με εβιάν κάτι γίνεται. Αν είναι με πλεμπαίικο βίκο δύσκολα

1 Like

Καλησπέρα σε ολη την ομαδα! Περιμενω πως και πως το Σάββατο να ρθει η ωρα να ξεκινησει η συναυλια! Βλεπω σε πολλα βιντεακια φανς που πηγαινουν στο αεροδρομιο για αυτογραφα! Παιζει να μαθουμε καπως τι ωρα και μερα φτανουν???

20:30 τελικά οι Guns… και οι πόρτες ανοίγουν στις 17:00

5 Likes

Μεχρι το Σαββατο προλαβαινουν να προσθεσουν μιση ωρα, θα καιει ο τοπος. Σε καλο δρομο η αποφαση της διοργανωσης παντως.

2 Likes

ελπίζω να μη μου πάρουν το εβιάν μπαίνοντας :stuck_out_tongue:

1 Like

8:30;;;;
Α, αργά είναι…πιάνει ψύχρα μόλις νυχτώσει…

2 Likes

Γκώσαμε…