GUNS N' ROSES Jul 22, 2023 Olympic Stadium

1 Like

Ginger shaming detected :stuck_out_tongue:

1 Like

τι φοβερό που ο κόσμος έχει απαιτήσεις σε συναυλίες που έχει πληρώσει

2 Likes

Δεν είναι αυτό το θέμα Νίκο. Απλά εδώ, ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε. Άλλο κάνω κριτική για κάτι που είδα κ μου άρεσε ή δεν μου αρεσε και άλλο προκατάληψη. Συν ότι οι περισσότεροι που γκρινιάζουν κ δημιουργούν ένα κλίμα απαξίωσης, δεν είναι άνθρωποι που έχουν αγοράσει εισιτήριο. Πολλοί εδώ μέσα - να είμαστε καλά - έχουμε δει πααααααρα πολλά λάιβ κ εντός κ εκτός των τειχων. Δεν είμαι καθημερινά ενεργός στο φόρουμ, αλλά αυτό που γίνεται φέτος στους guns δεν έχει προηγούμενο με τόση μιρλα - κ όχι μόνο εδώ, αλλά κ στο fb. Είναι οι ίδιοι που πέρυσι στους maiden λέγανε ότι είχε 50κ κοσμο κ ζήτημα να είχε 20-25. Δεν είναι πάντως τυχαίο ότι δεν βλέπουμε μεγάλα ονόματα στην Ελλάδα. Εδώ θέλουμε μόνο maiden, madrugada, Βασίλη, πυξ Λαξ, και scorpions last tour μέχρι να δύσει ο ήλιος.
Εγώ δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για τίποτα. Την γνώμη μου λέω, και αυτή μέσα από συναυλίες που τους έχω δει κ όχι από βιντεάκια στο yt.
Και σαφώς αν κάποιος με ρωτούσε αν αξίζει να δώσει 88€ ή ακόμα κ λιγότερα για κάποιες θύρες στις κερκίδες για να τους δει, η απάντηση θα ήταν ένα μεγαλο ΝΑΙ.

Off topic : και επειδή βλέπω το άβαταρ σου κ ο ίδιος έχω αρρώστια κ με pl (από το 94 ζήτημα να έχω χάσει 1-2 live), με την λογική κάποιων οι pl λόγω φωνής Holmes θα έπρεπε να είχαν αποσυρθεί κ να είχαν γίνει γιδοβοσκοι στο Halifax. Αλλά δεν τον κάνουν γιατί κάποιοι πάνε κ τους ακούν, γιατί είναι μπανταρα και γιατί έτσι γουστάρουν

3 Likes

Τι να κάνουμε αφού το λεγόμενο “μοντέρνο μέταλ” δεν μαζεύει πολλούς. 6 με 7 χιλιάδες ήταν στους Ghost στο ΟΑΚΑ και στο Release μετά τους Soulfly έφυγε κόσμος. Έμεινε ο 48χρονος Panos Metal Reactions να χτυπιέται με τα 20χρονα. 6 χιλιάδες άτομα ήταν στους Parkway Drive.

1 Like

Συμφωνώ εν μερει για τη γκρινια αλλα επειδή τα λεφτα δε βγαίνουνε καθολου ευκολα υπαρχουν απαιτησεις.

Τωρα το πως μπαινει στην ιδια προταση το ονομα Maiden με Πυξ Λαξ δεν το κατανοω.

1 Like

Έχω 5/20 :blush:

Δεν έχω και μεγάλη ανυπομονησία για τη συναυλία, μακάρι να είχαν έρθει όταν ήμουν 18-20. Δεν είναι μόνο η μπάντα , είναι και το αχανές ΟΑΚΑ που θα ανέβω αργά και θα είμαι πισω, ίσως και να αρχίζω να βαριέμαι το πάνω κάτω 500 χλμ.

Είμαι σίγουρος όμως ότι θα έχει καλή απόδοση ο Axl

1 Like

Για το οικονομικό θα συμφωνήσω κ δυστυχώς υπάρχει θέμα γενικό κ σε όλα τα καλλιτεχνικά κ πολιτισμικά δρώμενα.
Για τις απαιτήσεις που αναφέρεις διαφωνώ καθετα.
Είναι πολλοι συνδυαστικα παράγοντες στις συναυλίες που εν τέλει κρίνουν ένα θετικό πρόσημο από ένα αρνητικό.
Σινεμά παει ένα ζευγάρι κ θέλει μια πενηνταρου με τα συναφή στην ξεφτίλα. Θα είναι πάντα καλό το έργο;;;;;
Για το υπόλοιπο που γράφω είναι θέμα μουσικής κουλτούρας κ στενομυαλιας. Εκεί πατάνε κ οι διοργανωτές δυστυχώς…στα κολλημένα μυαλά μας. Τα ίδια τα ίδια κ άλλη μια πάλι τα ίδια.
Εδώ “πάμε” Θανάση Παπακωνσταντίνου κ ανάβουμε ένα εκατομμύριο καπνογόνα, η πρόταση μου σου ξένισε;;;

2 Likes

Δεν ζούμε όμως στην δεκαετία του 80 ή 90. Καλώς ή κακώς χρησιμοποιούμε τα σόσιαλ μίντια κ ανταλλάσσουμε εμπειρίες κ απόψεις. Το ίδιο κάνουν κ οι μπάντες για διαφήμιση. Από τις μέχρι τώρα αντιδράσεις φαίνεται ότι η μπάντα σε πολλές συναυλίες δεν δίνει στον κόσμο αυτό για το οποίο πλήρωσε. Κ δεν μιλάμε για 25-30 ευρώ αλλά 88, σε μια χώρα που κάποιοι βγάζουν τον μήνα με 400-500 ευρώ.
Αν υπάρχουν βίντεο με εμφανίσεις μέτριες, για ποια προκατάληψη μιλάμε?
Το ίδιο ισχύει κ για τους Λοστ, στους οποίες αναφέρθηκες. Κατανοώ την γκρίνια του κόσμου. Το αν εγώ πάω, παρόλο που ίσως δεν με καλύπτει η εμφάνιση της μπάντας, αφορά την δική μου καύλα αλλά δεν μπορώ να αναφερθώ σε αυτούς που φεύγουν με παράπονο ή κράζουν από πριν.
Καλά κάνει ο κόσμος κ κράζει αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει βελτίωση κ αυτό δεν αφορά μόνο τις συναυλίες.

3 Likes

Διαφωνω στα περισσότερα που λες Νίκο.
Τι σημαίνει “δίνει η μπάντα στον κόσμο αυτό το οποίο πληρωσε”;
Για πια βελτίωση μιλάμε;
Ποιος περιμένει ότι ο Lars θα χτυπάει τα τύμπανα όπως πριν 30 χρόνια, ο Axl θα έχει την ίδια φωνή που είχε στα 25 του , και ο Hetfield θα αντέχει να έχει αναπνοές για να βγάζει φωνητικά πάνω από 15 τραγούδια σε ένα βράδυ; Κάνεις. Αυτή είναι η αλήθεια κ μόνο αυτή.
Έρχεται κάποιος κ δεν μας αρέσει για τον α, β , γ λόγο; Δεν πάμε κ τελειώνει εκεί η φάση.
Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.
Ας βγει μια νορμα που να λέει ότι ροκ συναυλίες να βλέπουμε μόνο σε καλλιτέχνες κάτω των 40 ετών ξέρω γω, ειδάλλως είναι κοροϊδία κ μας τα τσεπωνουν…
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
Συγγνώμη για το off topic.
Ήταν κ το τελευταίο κ κλείνω εδώ.

Πριν κάνα δυο μήνες έπαιξε ο Hakkett στο Όσλο, με τον Nad Sylvan στα φωνητικά, ο οποίος είναι 64 χρονών, σε μια απίστευτη δίωρη συναυλία. Το ίδιο θα πω κ για τον Dickinson, τον προηγούμενο μήνα, πάλι σε δίωρη διάρκεια. Το ότι ο Axl είναι σε κακή ίσως κατάσταση, είναι θέμα δικό του, το πως διαχειρίζεται την φωνή του κ το πόσο σέβεται τους οπαδούς του. Δεν μας κάνουν χάρη ξέρεις όταν παίζουν λάηβ. Πληρώνονται κ έχουν βγάλει τα κέρατά τους από την καύλα τους. Αυτά.

1 Like

Δεν καταλαβαινω τι συζητατε για κατι που ειναι προαιρετικο. Αληθεια.

3 Likes

Σοβαρά τώρα? Το ότι πληρώνω να παω σε ένα λάηβ κ περιμένω να με σεβαστεί ο κάθε καλλιτέχνης ίσως.

1 Like

Πες τα αγόρι μο!

1 Like

Παιδάκια, μην τσακωνόστουδε!
ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ λέγεται και είναι ένα ωραίο συναίσθημα.
Οι αισθήσεις ξυπνάνε αναμνήσεις, οι αναμνήσεις γεννάνε συναίσθημα και νιώθεις ωραία…
Όλοι έχουμε δικαίωμα να δούμε τα συγκροτήματα που μας στέρησε η κακοδαιμονία και η ανοργανωσιά της ελληνικής συναυλιακής πιάτσας. Τι να κάνουμε. Δεν είδαμε τους Rolling Stones το '73, τους Deep Purple το '84 ούτε τους Bon Jovi το '88.
Εδώ τότε (στα 80s) η διεθνής μουσική πιάτσα μας είχε κάτι μεταξύ Αλβανίας και Μαυριτανίας.
Ευτυχώς ήρθαν οι Maiden κι οι Floyd το 1988-89 κι άλλαξε η κατάσταση στις δυο επόμενες δεκαετίες.
Και μετά το 2010 μας έχουν για πτωχευμένους που χρωστάνε σε όποιον αναπνέει (όχι πως δεν είναι έτσι δηλαδή) και δεν τολμάνε να έρθουν γιατί λέει θα “μπούνε μέσα” οι διοργανωτές.
Καλώς να έρθουν λοιπόν τα ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ και ας είναι και 60άρηδες, αν είναι να υπάρχει κόσμος που θα πάει να τους δει. Καλό θα κάνει. Αν έχουν 60.000 - 70.000 κόσμο οι Guns n Roses , μπορεί κι εγώ ο καψερός να δω κάποτε Neil Young στην Ελλάδα…

3 Likes

Προσπαθώ να καταλάβω απο την συζητηση αν ειπε κανείς το αντίθετο.

Εντωμεταξύ σκέφτομαι τι θα γινει μετα την συναυλία κ πρεπει να εχω μπαταρια κ δεδομένα στο κινητο μου να περασουν γρηγορα οι 5 ωρες επιστροφής :stuck_out_tongue:

1 Like

Έτσι ακριβώς. Έρχονται οι Deep Purple, παίζουν 13 μόνο κομμάτια (τα περισσότερα χιλιοειπωμενα), σόλο και ξανά σόλο και ο άλλος λέει “χάρηκα που είδα τον Ian Paice, καλά τα λέει ο Gillan για την ηλικία του (και ας μην τα λέει και τόσο καλά), άξιζε για την εμπειρία” κλπ. Και ας είναι στη Μαλακάσα… Έρχονται οι Guns στο ΟΑΚΑ και όλα μας φταίνε… "Πολύ σόλο ο Slash, δεν τα λέει καλά ο Axl, τι επαγγελματισμός είναι αυτός, να βγαίνουν στην ώρα τους (!!;;:wink: και άλλα ευτράπελα. Και αν δεν τους έφερναν ακόμα θα γκρινιάζαμε, γιατί να μην τους φέρνουν. (Οι Deep Purple τυχαίο παράδειγμα, που όμως είναι αληθινό…)

2 Likes

Την τίμια δεκαετία του 80, αρχές 90, ως φαν των GnR, AX/DC, Metallica υπήρχε ένα σχετικό μπιφ με τους Bon Jovi φαν. Άσχετα αν όλοι μας στα πάρτυ τότε τραγουδαγαμε το Livin on a prayer σαν να μην υπήρχε αύριο :rofl: Ακούγαμε U2 αλλά δεν το λέγαμε και πολύ, απλά με το with or without you χορεύαμε με τις γκόμενες :grin:
Ανακοινώθηκαν οι συναυλίες το 2010 και 2011 για U2 και Bon Jovi αντίστοιχα. Ήμουν ο μέγας φαν τους? Όχι. Πήρα εισιτήριο αμέσως? Εννοείται! Πέρασα τέλεια και στις 2? Ναι! Γιατί είναι μεγάλα συναυλιακά γεγονότα, γιατί δεν βλέπεις συχνά το ΟΑΚΑ τίγκα στον κόσμο.
Και στους Guns φέτος, θα είναι όλοι εκεί μέσα οι μέγκα φαν? Ούτε κατά διάνοια. Σίγουρα θα υπάρχει πολύς κόσμος που απλά θέλει να ακούσει τα γνωστά χιτ τους. Σίγουρα όταν παίξουν το Anything Goes ή το Absurd πολλοί θα αναρωτιούνται τι ακούνε. Ε και? Σίγουρα θα έχει πολλούς εγχώριους ανθυποσελέμπριτις. Ε και?
Μιλάμε για συγκρότημα που είναι πλέον στην κατηγορία legends, παίζουν 3+ ώρες (και δεν “ξεπετάνε” σε 1μιση ώρα για να βγάλουν την υποχρέωση).
Η γκρίνια, η μιρλα που βλέπω και εγώ εδώ και καιρό (η φωνή του Μίκυ Μαους, πω πω θα είναι εκεί και ο Λιάγκας κτλ κτλ) την οποία την έβλεπα σε κάθε μεγάλο λάιβ που έχει γίνει στην Ελλάδα, είναι κατά βάση η γνωστή νοοτροπία “να σας δείξω εγώ ότι είστε όλοι πρόβατα, ενώ ΕΓΩ ξέρω καλύτερα”. Κλασσικό παράδειγμα πάντα το σχόλιο “που θα πάτε μωρέ με 100€ εισιτήριο να σας κοροιδεψουν, χίλιες φορές να δείτε τους - insert το πιο άγνωστο όνομα που υπάρχει - για να δείτε σωστό λάιβ” :grin:
Όπως είπε και ο φανμπόυ παραπάνω, όποιος θέλει πάει, οποίος δεν γουστάρει δεν πάει, αλλά όχι άλλη γκρίνια πλιζ. :sunglasses:

7 Likes

Πόσες φορές πρέπει να γράψω ότι θα περάσουμε φανταστικά? :wink:

6 Likes

Είσαι σίγουρος; Ξέρεις τι καύσωνας έρχεται από Παρασκευή;

Θα έπρεπε τουλάχιστον να είχαν ορίσει ώρα έναρξης 21.00 και όχι νωρίτερα.

1 Like