GUNS N' ROSES Jul 22, 2023 Olympic Stadium

Όταν είναι “επικίνδυνοι”, τους θέλουμε “επαγγελματίες”. Όταν είναι “επαγγελματίες”, τους θέλουμε “επικίνδυνους”. Axlάρα μου, κοίτα να μην αφήσεις ούτε σέντσι που να μη μαζέψεις αγορίνα μου σε παρακαλώ :stuck_out_tongue:.

Προπώληση δεν ξέρω πώς πάει. Οι τιμές δεν έχω ακούσει αν θα αλλάξουν, ΑΝ γίνει κάτι τέτοιο πάντως πιστεύω ότι το πολύ να είναι στο ταμείο, όχι πιο πριν.

2 Likes

Με βάση το σχεδιάγραμμα που υπάρχει στο ticketmaster, γύρω στις 3.500 εισιτήρια έχουν μείνει απόλυτα. Δηλαδή μιλάμε για πάρα πολύ κόσμο, 60.000+…

Είναι όντως πιθανό 20:01 να είναι στην σκηνή. Με την ζέστη δε ξέρω τι θα γίνει, ξ πρόβλεψη δίνει 40C εκείνη την ημέρα. Στις 8 έχει ακόμα ήλιο, είναι μέρα! Ελπίζω να …αργήσουν λίγο, να βγουν 8μιση 9παρα :grin::grin:
Λίγα λόγια για το 93: επειδή διαβάζω διάφορα για τότε (άργησαν γιατί έπαιζε γκολφ ο Axl, κτλ κτλ), για το ακουστικό σετ κοκ
Πριν την συναυλία τότε, έγινε ίσως ο πιο επικός καυγάς μεταξύ των μελών για τα δικαιώματα του ονόματος της μπάντας. Στις 9 (που ήταν να ξεκινήσει) ήταν ήδη στο γήπεδο. Όμως η σκηνή είχε γεμίσει με μπουκάλια, κουτάκια αναψυκτικών κτλ, και ο τουρ μάνατζερ τότε, επικαλέστηκε έναν όρο του συμβολαίου που έλεγε ότι αν η προπωληση είναι κάτω από 25χιλ μπορούν να την αναβάλουν. (Προπωληση τότε, κάτι λιγότερο από 20χιλ). Όποιος θυμάται, βγήκε ένας roadie στο μικρόφωνο λέγοντας “stop throwing shit on stage, you fucking Greeks” και …κόντεψε να σκεπαστει από μπουκάλια!
Η συναυλία άρχισε 10:30 και δε ξέρω πόσο κόσμο είχε μέσα εκείνη την ώρα, είχε προηγηθεί όμως το μεγαλύτερο ίσως ντου στην ιστορία :grin:

Το 2006, στην απρόσμενη συναυλία στην Μαλακάσα, φωνητικά ο Axl έσπειρε. Ίσως η καλύτερη τους τότε.

Για φέτος: μην κρίνετε φωνή από βιντεάκια στο youtube. Στο live είναι πολύ καλύτερα, χωρίς βέβαια να πλησιάζει τα επίπεδο του 2006.
Το περίεργο είναι ότι είναι επιλογή του Axl να τραγουδάει χωρίς το “γρεζι”. Όποιος είδε Axl με Ac/Dc, ξέρει ότι το γρεζι είναι εκεί. Απλά δεν βγαίνει ολόκληρο καλοκαίρι, η φωνή θα κλείσει αν τραγουδάει έτσι μόνιμα.

Η μέση λύση που έχει επιλέξει ο γιατρός, είναι να τραγουδάει με μπάσα φωνή κάποια μέρη. Σε τραγούδια όπως το welcome ακούμε και το γνωστό γρεζι :sunglasses:

Όποιος περιμένει χάλια φωνή, θα εκπλαγεί ευχάριστα, οποίος περιμένει φωνή 93, μάλλον θα δυσαρεστηθεί.
Οι περισσότεροι πάντως λογικά θα πάμε να αποδώσουμε φόρο τιμής για τα εφηβικά μας χρόνια :grin:
Εύχομαι να περάσουν όλοι καλά και να το χαρούν.
Μόνος μου φοβος ότι στην αρένα δεν έχει διαχωριστικό, κανείς δεν λέει πόσα εισιτήρια έχουν πουληθεί για αρένα, και με την ζέστη ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα
Κερκίδες νομίζω έχουν πουληθει σχεδόν όλα. (Διαθέσιμα περίπου 1500 ακόμα)

5 Likes

Κάνετε ένα λάθος. Στο ticketmaster φαίνονται τα διαθέσιμα προς πώληση εισιτήρια αυτή τη στιγμή. Δεν μπορεί να βγει κανένα συμπέρασμα για τα εισιτήρια που έχουν πουληθεί, για διάφορους λόγους. Δύο απλοί είναι πρώτον ότι δεν ανοίξανε όλες οι θύρες από την αρχή και μερικές μπορεί να μην ανοίξανε και ποτέ και δεύτερον ότι για την αρένα ο αριθμός των διαθέσιμων εισιτηρίων ανεβοκατεβαίνει συνέχεια. Αλήθεια, πήγε κανείς σας να βγάλει την πρώτη μέρα και του έλεγε “30.000 διαθέσιμα”; Όχι. Πάντα λέει έναν αριθμό του τύπου 1.000 με 2.000. Αν πέσει αυτός ο αριθμός, διαθέτουν κι άλλα εισιτήρια και ξανανεβαίνει.

Οπότε, συμπέρασμα για το πόσα εισιτήρια έχουν πουληθεί, δεν μπορεί να βγει με βάση τα πόσα εισιτήρια είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή στο ticketmaster.

5 Likes

Παρακολουθώ απ’ την ώρα που βγήκαν τα εισιτήρια. Στην αρχή άνοιξαν από κερκίδες, οι μωβ και οι κίτρινες και οι ακριβές, οι μπλε, μαζί με τις γκρί.
Μωβ, κίτρινες έκλεισαν σχετικά νωρίς, ξεπούλησαν δλδ. Μετά τελείωσαν οι γκρι, και άνοιξαν τις πορτοκαλι. Στα 165αρια έχουν μείνει καμιά 300αρια απουλητα ακόμα. Στις πορτοκαλί έχουν μείνει 1300 περίπου.
Στο ρολόι απέναντι απ’ την σκηνή δεν θα είναι ανοικτές γιατί θα έχουν στη μέση, λογικά, εμπόδια.

Όσο για τη αρένα, όπως είπα πριν, κανείς δεν ξέρει πόσα έχουν πουληθεί συνολικά.

1 Like

Φασαιοι or not, ο κακός χαμός θα γίνει από κόσμο λογικά.

Δεν έχει και παιδιά να αφήσει τα “σέντσια”…

Τα πιο φθηνά είναι στα 90€ ;

Για τις κερκίδες ίσως είναι αξιόπιστη η εικόνα μέσω τικετμαστερ γιατί άνοιγαν σταδιακά. Πχ αυτές που είναι τώρα διαθέσιμες είναι και αυτές που άνοιξαν λίγες μέρες μετά την έναρξη της προπωλησης.

Για την αρένα ισχύει αυτό που είπε ο Παντελής. Νομίζω τα άνοιγαν ανά 2.000.

1 Like

Η μισή showbiz της ελλαδος τουλάχιστον στα VIP,ρεπορτάζ στην ΕΡΤ και αναφορά για 60.000 τρελαμενους,πορωμενους,νοσταλγούς του sleaze/glam,με μπαντανες,Άξελ ρουβιτσες με τα μεμε έξω λόγω ζέστης.:stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Likes

Εγω θα προσπαθησω να φορέσω καρω πουκαμισο στην μεση

Ζυζάκια n Roses!

τελικά η νοσταλγία κέρδισε …
Καλά να περάσουμε όσοι πάμε !

6 Likes

Κάποιοι κουράσατε το τόπικ όσο δεν πάει…
Εσάς πού ακόμα κ 27 ώρες να παίξουν, ακόμα κ κρύσταλλο να είναι η φωνή, ακόμα κ η κιθάρα του Σλας βγάζει φωτιές, ακόμα κ 10€ να είχε το εισιτήριο, κάτι θα βρείτε κ πάλι να πείτε.
Φοβάστε. Φοβάστε για αυτό που θα γίνει σε λίγες μέρες. Και καλά κάνετε. Εδώ στην Ελλάδα έχουμε την τάση να τρώμε κολλήματα με μπάντες πολύ καλές, αλλά όχι τεράστιες, όχι παγκόσμιες.
Είτε σας αρέσει είτε όχι, οι guns δυστυχώς για εσάς είναι στην δεύτερη κατηγορία. Και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο από τα εισιτήρια που κόβουν παγκοσμίως.

Αφιερωμένο σε σας λοιπόν- ξέρετε ποιοι είστε.

Guns N’ Roses - Get In The Ring

5 Likes

Τα πιο πολλα εισιτηρια σε περιοδεια τα εχει κοψει ο Ed Sheeran, καπου 9.000.000 ανθρωποι τον ειδαν στην τελευταια του. Τον βαζεις στους τεραστιους και παγκοσμιους; Εγω τον βαζω οριακα στα σκουπιδια :stuck_out_tongue:

2 Likes

Να συμπληρώσω σε αυτά που λέει ο Φάνι Μπόι, ότι μια συναυλία Guns n Roses, όσο χάλια και να είναι, θα κάνει στην ελληνική συναυλιακή πιάτσα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΟ από τη 1000η συναυλία James ή Madrugada!

6 Likes

Για σκουπιδι δεν ξερω, αλλα με την απηχηση που εχει, τον λες παγκοσμιο οσο κι αν δεν μας αρεσει. Βεβαια, εξαρταται και απο το αν εκοψε 9Μ εισιτηρια σε 9 συναυλιες ή σε 9000. Θα ηθελα να ξερω π.χ. ποσα εχουν κοψει συνολικα οι GnR σε αυτη τη never ending tour που κανουν. Ή ακομη καλυτερα, ποιος ειναι ο μ.ο. του οποιοδηποτε συγκροτηματος ανα εμφανιση.

1 Like

Εδώ είσαι:

4 Likes

Σε 255. Δηλαδη 35k ανα συναυλια. Με μεση τιμη $90. Γκανς επισης 35k ανα συναυλια, αλλα 158 συναυλιες και $110 μεση τιμη στην περιοδεια που εκαναν απο 2016 ως 2019.

EDIT: επισης, στο λινκ που ποσταρε ο Αριαν, δειτε και καταλαβετε τι εμπορικο μεγεθος ειναι οι Coldplay. Εγω το ξερω ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ…

5 Likes

Εντάξει ρε Παντελή. Και εγώ στα σκουπίδια τον βάζω… χαχαχαχ. Αλλά όπως κ να έχει γούστα είναι αυτά😂