Ευτυχως ανηκω στην 1η κατηγορια
Δυστυχώς ανηκω στην 1η κατηγορια αν ενθουσιαστω πρεπει να το βουλωσω.
Ευτυχως ανηκω στην 1η κατηγορια
Δυστυχώς ανηκω στην 1η κατηγορια αν ενθουσιαστω πρεπει να το βουλωσω.
Εγω εχω προβληματιστει, ανηκω και στις δυο κατηγοριες. Μπορειτε να μου πειτε αν ισχυουν ταυτοχρονα και τα δυο ή αν το ενα εξουδετερωνει το αλλο; Μην κανω καμια μλκ δλδ.
Αν ανηκεις στην 1η αλλα το αποτέλεσμα ειναι αυτο που θα νιώθουν οι στην 2η μην γραψεις μετα
Αν ανηκεις στην 2η κ νιωσεις αυτο που θα νιωθουν οι στην 1η μην γραψεις μετα.
Αν ανηκεις στην 1η κ νιωσεις 1η μην γραψεις μετα
Αν ανηκεις 2η κ νιωσεις 2η μην γραψεις μετά.
Γενικα γαμηθειτε κ λοκ το τοπικ.
Φευγω πρωτος, δεν σε αντεχω με αυτα που γραφεις. Το τοπικ χαθηκε εδω και καιρο, οταν οι μισοι προσπαθουν να πεισουν τους αλλους μισους αν ΘΑ δουν μια καλη/κακη συναυλια.
Άσε τα ρόδα και τα όπλα και έλα στα μαύρα ρόδα
Δεν μπορω γμτ, την Κυριακη πρεπει να ειμαι εκτος Αθηνων. Οριακα θα δω και αυτους εδω
Παρολα αυτα, θα περασουμε αψογα…
Εφτυσα ολο τον καφε γτχμ
Δεν μπορώ να καταλαβω γιατί τα μαλλιά του Axl Rose έχουν γίνει σαν του Τραμπ και πως γίνεται το καπέλο του Slash να μην πέφτει ποτέ.
Πρέπει να 'χει λαστιχάκι που πιάνει από κάτω
Το καπέλο και τα μαλλιά ίσως και να είναι ένα και το αυτό, ο Slash πιθανολογώ ότι μπορεί να είναι και τελείως καραφλός από κάτω
Τι εννοείς Βίρνα;;
ΠΕΡΟΥΚΑ;;;
Κλερβόγια, εμφανίσου…
Οτι κανει ο Ιντιανα Τζοουνς κ δεν του φεύγει το δικο του καπελο
Ψαχτειτε
Πάτα το κουμπί self destruct!
Αν όντως βγουν μέχρι τις 20.30, καλά θα είναι.
Η πιο επικινδυνη ροκ μπαντα του πλανητη,εχει γινει η πιο επαγγελματικη εβερ του πλανητη,20:01 εχουν βγει στη σκηνη.
το ημερολόγιο λέει 2023, όχι 1993…δυστυχώς
Αλήθεια ξέρει κανείς πως πάει η προπώληση ;
και αν υπάρχει ενδεχόμενο να ανέβουν οι τιμές (προφανώς δεν μιλάω για ταμείο , λέω εάν πχ από Δευτέρα αλλάξει κάτι ;
Επίσης