Εγώ αν δεν είναι εκεί να το επιβεβαιώσει αυτοπροσώπως ο @Curehead δεν θα το πιστεψω πως επετεύχθη η πολυπόθητη τρομπονοβεντουζατη μέθεξη
Τα λόγια σου με τιμούν, εν τρομπονοβεντουζάτη μέθεξη αδερφέ.
Όμως…
…δεν θα είμαι εκεί…
…δεν πλΕρώνω 90 ευρώ για τον Αξελ
(πώς είσαι έτσι χρυσό μου τι ζυγωματικά ειν αυτά)
Botox and let die
Τώρα δεν ξέρω αν κάνεις πλάκα ή όχι, εγώ πάντως προτιμώ να πάρω 8 τσίπουρα πχ πάρα να το δώσω για οακα, αλλά τους έχω δει και 3 φορές οπότε το κρινω διαφορετικά.
Μακάρι να βεντουζωσουν οι gnr και να περάσετε τέλεια, αλλά ο axl έχει τεράστιο θέμα με τη φωνή. Τώρα μπορεί να εθελοτυφλει κάποιος όσο θέλει και να λέει στα βίντεο ή φωνή ακούγεται χειρότερη από ότι είναι στην πραγματικότητα, το γεγονός παραμένει όμως.
@KIMI η υπόλοιπη μπάντα είναι είναι εξαιρετική, βέβαια ο slash με κούρασε με τα solos αλλά ίσως να είναι δικό μου θέμα αυτό (3ωρο δε βγαίνει αλλιώς). Duff μεγάλη μορφή
Εχω δει halford με 100 κιλα reverb κ echo πιστευω θα την παλεψω .
Νομίζω είναι διαφορετική περίπτωση. Ο (κατά πολύ μεγαλύτερος) Rob έχει κρατήσει κάποια από τα πολλά είδη -τοποθετησεις ή όπως λέγεται - φωνής που είχε κάποτε, αλλά δεν μπορεί να κρατηθεί πολλή ώρα σε αυτήν, δεν βγαίνει φωνή κάποιες φορές. Παρόμοια περίπτωση-που κρατιέται αρκετά καλύτερα βέβαια- είναι και ο Bruce, που μπορεί κάποιες φορές να μην βγαίνει φωνή ή να ζοριζεται πολύ, αλλά έχει και σημεία που τα λέει γαμάτα.
Του Axl, από όσα πρόσφατα βίντεο έχω δει, είναι σαν να έχει αλλάξει εντελώς η χροιά του γμτ, και είχε πολύ ωραία χροια παλιά
Τεσπά, μακάρι στο λάηβ εδώ να είναι καλός. Είμαι στο 50-50 ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα πάω, με βασικό αποτρεπτικό παράγοντα τα πανάκριβα εισιτήρια
Ε καπου ωπα
Oi maiden ποσο ειχαν;
Και αυτοί πανάκριβα ήταν και ειμασταν και πάρα πολύ μακρυά από τη σκηνή όσοι σκάσαμε το 80κατι με το φιάσκο που είχε γίνει.
Και εκεί 50-50 ήμουνα αλλά τελικά πήγα
Σάββατο βράδυ, τέλη Ιουλίου, χαλαρή διάθεση ΟΑΚΑ Guns με σχεδόν αυθεντική σύνθεση 25 με 30 τραγούδια (το 95% εξ αυτών κομματάρες) Αυτά είναι τα +
Φωνή Axl, πανάκριβο εισιτήριο, πιθανώς κακή διοργάνωση . Αυτά είναι τα -
Επίσης σε σχέση με maiden δεν θα έχει standing B και μαλακίες…
Κερκίδα χαλαρά με τις μπύρες μας και τα φαγητά μας , ιδανικό σαββατόβραδο που δεν θα το αντάλλαζα με καμία άλλη δραστηριότητα…
Ακόμα κι αν γκαριζει
Από φαγητά τι θα φέρεις;
Αν μας αφήσουν να περάσουμε … Ξεχασα την σημαντική υποσημείωση
Ο θεατής/φαν που πληρώνει,δεν τον ενδιαφέρει τόσο οι λόγοι που ο Axl Rose έχει χάσει τη φωνή του, την έχει διαλύσει η οτιδήποτε,οπότε θεωρώ πως όσοι τα σκάσουν και πάνε δεν θα χαριστούν στην κριτική τους,αν είναι σκατα και χαλιά μαύρα,θα κράξουν,αν είναι υποφερτός θα το πουν πάλι.
Bonjovi,Axl Rose,Coverdale,έχουν διαλυμένες φωνητικές χορδές,ειδικα ο Bonjovi έφαγε πολύ κράξιμο για αυτό,ήταν δραματικό το θέαμα να τον βλέπεις να μην μπορεί να πιάσει ούτε μεσαίες οκτάβες.
Στα μείον ότι θα έχει καύσωνα
Στα συν αυτή η - στα όρια του ανεκτού - απόδοση της ζούγκλας προχθές (λαμβάνοντας υπόψη ότι μιλάμε λήψη από κινητό)
Εδω ακουγεται μια χαρα σε σχεση με αλλα βιντεο. Αν ημουν απο κατω θα καραγουσταρα
Εμένα ούτε στο παραπάνω βίντεο μου φαίνεται καλός πάντως. Εάν αυτή θεωρείται από τις τίμιες του αποδόσεις στο τουρ, δε τα βλέπω και πολύ καλά τα πράγματα.
Κλεισαμε κ θεση στο λεωφορειο.
Ερχόμαστε
Για να τελειώνουμε λίγο:
Η ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ και το ΦΑΝΜΠΟΪΛΙΚΙ από μόνα τους είναι
ΙΚΑΝΑ κίνητρα για να πάει κανείς στο λάιβ.
Δεν έχω το δικαίωμα να την πω σε κανέναν που θα πάει στη συναυλία γιατί έχει ζήσει απίστευτες στιγμές με τη μουσική τους,
γιατί έχει ξενυχτήσει, ερωτευτεί, πονέσει, χύσει κ.λπ. ακούγοντας Guns n Roses. Ξέρει ότι θα συγκινηθεί, θα δακρύσει, θα φωνάξει, θα περάσει καλά. Κι εδώ μιλάμε κυρίως για άτομα άνω των 40 και των 45 ετών (σαν εμένα ) που τους έζησαν στα ντουζένια τους, που αγόρασαν τους δίσκους ΤΟΤΕ, που στήνονταν στην τηλεόραση με τις ώρες για να δουν τα βίντεο κλιπ που, ενδεχομένως, τους είχαν δει το 1993 ή το 2006 κ.λπ. κ.λπ…
Σε αυτούς τους ανθρώπους δεν έχω να δώσω καμία συμβουλή, δεν έχω να πω κουβέντα. Κι εγώ μπορεί να πήγαινα, αν ήμουν στην Αθήνα εκείνη την ημερομηνία, αν δεν πονούσα πουθενά και αν το εισιτήριο ήταν φθηνότερο. Για τη ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ και το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.
Και δε θα με ενδιέφερε και πώς θα τραγουδήσει ο Axl.
Για τους ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ τώρα, έχω να πω ότι αν πάτε στη συναυλία γιατί “είναι σπουδαία μπάντα”, είναι “η τελευταία σας ευκαιρία”, πρέπει να το βγάλετε από το “bucket list”, γιατί “κάποτε τους ακούγατε” ή γιατί “θα πάει η παρέα”, καλύτερα να κάνετε κάτι άλλο εκείνο το βράδυ. Είναι πολύ πιθανό να ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΤΕ…
Μια παράκληση μόνο. Οι ανήκοντες στην πρώτη κατηγορία να μην κάνετε πολύ μελό τη μεταφορά των εντυπώσεών σας και οι ανήκοντες στη δεύτερη, να μην κριτικάρετε χωρίς μέτρο, επιλογή σας ήταν.