πάντως από ένα βίντεο που είδα από το 2022 (Rock in Rio νομίζω, από λήψη τηλεοπτικής μετάδοσης) και η υπόλοιπη μπάντα ασυντόνιστη μου φάνηκε. ο καθένας έπαιζε κάτι άλλο…
Λογικα θα ειναι, φημιζονται για την αποχη τους απο τις υπερβολες οι Βρετανοι.
Από τη μια τον θεωρώ τίμιο που δεν κατέφυγε στη λύση του playback, αλλά από την άλλη απ’ αυτά που ακούω…
Not bad
Πάντως δεν θυμάμαι ποτε πριν απο συναυλία να έχουμε κάνει τοοοση κουβεντα για το αν θα ειναι λιγο ή πολυ χάλια.
Όταν οι φωνητικές χορδές έχουν τραυματιστεί και δεν έχει κάνει recover,δλδ τα ίδια λέγαμε για jon bonjovi,για coverdale,για vince neil και άλλους.
Δικαιολογίες μπορούν να βρεθούν πολλές,η ηλικία,τα 3ωρα σετ λιστ,η μη σωστή συντήρηση της φωνής,θυμάμαι Axl Rose το 2006 να κάνει παπάδες και να πιάνει οκτάβες σε nightrain,ycbm και σε άλλες συναυλίες την ίδια χρονιά απλά να μην ακούγεται καν.
Εδώ όμως έχουμε μια συνεχής μέτρια απόδοση και αυτό είναι που προβληματίζει.
Θυμάμαι το 2018 πριν τη συναυλία των magnum στο gagarin να έχω επισημάνει την αδυναμία που άκουγα στη φωνή του Bob Catley από βιντεάκια ένα μήνα πριν, οπότε πήγα στο λάιβ χωρίς να περιμένω πολλά . Τελικά ήταν αρκετά καλός. Αργότερα είδα τα βιντεάκια από τη συναυλία στο gagarin και πάλι μου ακουγόταν αδύναμη η φωνή του, οπότε μη βγάζετε συμπεράσματα από βίντεο.
Όπως τον βλέπω παραπάνω θα είναι σίγουρα αξιοπρεπής
το κακο ειναι οτι ειναι τελευταια μέρα. δλδ μπορεί ναναι εντελώς ψοφιος. Η να πεί δε γαμ@#ται και να τα δώσει όλα, όσα μπορεί αμα δεν έχει άμεσα κατι μετά.
Παίζουν και τα 2.
Νομίζω όμως ότι η περιοδεία συνεχίζει στο Αμέρικα…
Το μεγάλο μείον στην όλη φάση είναι η υψηλή τιμή του εισιτηρίου. Κανείς δεν θέλει να δώσει 90 ευρώ για αρένα για να ακούσει κάποιον να μην του βγαίνει η φωνή.
Ίσως πάλι στο λαιβ να είναι όντως καλύτερα . Μήπως από το ytube ακούγεται καλύτερα η λοιπή μπάντα ;
Τείνω στο να πάω τελικα…άλλωστε τραγουδάει και ο duff
Λεωφορειακι τσεκ.
Ερχόμαστε.
To ίδιο έχω πάθει με πολλές μπάντες που πήγα να δω, κυρίως όμως το '09 που πήγα να δω Scorpions (αχχχχ) και φοβόμουν ότι δεν θα βγαίνει η φωνή, βασισμένος σε live βιντεάκια που έβλεπα στο διαδίκτυο. Παίζουν δύο πράγματα, είτε να είναι κακή βραδιά, είτε να μην πιάνει το μικρόφωνο μιας κάμερας κινητού όλο τον ήχο και να αδικεί, είτε η έξαψη της συναυλίας να μας κάνει πιο… συγκαταβατικούς απέναντι σε λάθη, σε βαθμό που ούτε τα προσέχουμε.
ενίοτε ισχύει και το “είμαστε τόσο ντίρλα που τραγουδάμε δυνατότερα έτσι και αλλιώς”.
Σχωρα τον δεν ξέρει το παιδί
Εγώ πάντως πριν κάνα 20ημερο που τους είδα δεν την πάλεψα, δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω 90 ευρώ για αυτήν την τραγωδία. Τώρα μπορεί όντως να βρεθεί κάπως σε καλύτερη μέρα. Επίσης οποιος δεν τους έχει δει ποτέ δε νομίζω να τον νοιάζει και ιδιαίτερα η φωνή του axl
αυτο σκέφτηκα και εγώ,… αλλά στο πιο βιβλικό: Άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι πληρώνουσι
(90 ευρώ βασικά πληρώνουσι)
Προσεξτε γιατι θα σας βεντουζαρουν καλα οι Guns κ μετα θα τρεχετε να κρυφτειτε.
Η υπόλοιπη μπάντα δεν άξιζε έστω?
Ventouzo-Challenge accepted!