@RiderToUtopia εσυ?
Πω πω πολύ καλή
Σαυτο το σημείο να πω πως δεν υπάρχει καλύτερο αντικείμενο σε merch table από καλή αφίσα συγκεκριμένης συναυλίας.
Έχω κάπου 70 μπλουζάκια που δε θα ξαναβάλω ποτέ, αλλά τα prints κάνουν heavy rotation στους τοίχους μου
ο,τι ώρα και να πάμε θα σκάσουμε
προσπαθώ να πείσω την παρέα ότι 18:30 είναι μια καλή ώρα ώστε να μη βρεθούμε πολύ πίσω. (αντηλιακό και εβιάν στην τσέπη!)
Μιας και το έθεσες.
Πιστεύετε να έχουμε μπλουζάκια τύπου 50 € στο stand ;
Ευχαριστώ @jonkyr και @funnyboy!
Ναι. Ίσως 45€, όπως είχαν ας πούμε στους Black Keys. Νομίζω Αγγλία είχαν 40 λίρες, άρα κάπου 45€. Είναι η νέα νόρμα για τους μεγάλους, νομίζω δε θα τα δώσω ούτε για το καλύτερο μπλουζάκι του κόσμου.
40€ ήταν στο NOS Alive. πήγα με μια χαρά να πάρω QotSA και έφαγα μια ήττα… είχαν κάτι trucker καπέλα 35€… δεν μπορώ να κατανοήσω αυτές τις τιμές. εκτός αν βάζουν τόσο χέρι οι διοργανώσεις, τα venues κλπ. οριακά στην ίδια τιμή βγαίνε με παραγγελία από site και μεταφορικά…
Πιστεύω ότι είναι ένας συνδυασμός του πόσο χέρι βάζουν οι διοργανώσεις/venues και του ποια κρίνει το εκάστοτε management της εκάστοτε μπάντας ότι είναι η τιμή που θα τους αποφέρει το μέγιστο δυνατό κέρδος. Δηλαδή, μεταξύ του να πουλήσουν 2000 μπλουζάκια με 20 ευρώ μπορεί να προτιμάνε να πουλήσουν τα μισά μπλουζάκια με τη διπλάσια τιμή. Εγώ ας πούμε θα προσπαθούσα να πουλήσω όσο περισσότερα γινόταν, αλλά δεν τρέχω εγώ τα μαγαζιά τους .
EDIT: εν τω μεταξύ μιλάμε για κόστη κατασκευής της τάξης των 2-3€ πιστεύω ε. Ας μας πει κάποιος που ξέρει.
Καλημερα σε όλους.
Ανταλλάσω 2 θεσεις αρενας με δυο θεσεις κερκίδας.
Ναι, απο εμπειρια απο την εταιρεια που δουλευω το κοστος για απλο μπλουζακι με μικρη σταμπα ειναι 2 ευρω περιπου (το πολυ να εχει παει 2.5 τωρα με τις ανατιμησεις, σκεφτειτε πως καποτε ειχε 1.70). Για μεγαλη σταμπα λογικα ειναι πιο ακριβο, αλλα θα εκπλαγω αν ξεπερναει τα 4 ευρω, ειδικα με τις υπερποσοτητες που διακινουν μπαντες σαν τους GnR
Fyi, απο Ολλανδια τις προαλλες.
Τιμες τσουχτερες. Για την πρωτη εδινα ενα 35αρι. Στα 45 πρεπει να εχει πολλη ζεστη για να με εχει χτυπησει στο κεφαλι και να αγορασω.
Η venue dedicated θα αξιζε μια αγορα, αλλα θα εξαρτηθει απο το σχεδιο. Π.χ. αυτη της Ολλανδιας εχει διαφορετικη σταμπα απο αυτη του καλλιτεχνη στο ινστα. Συνεπως, μαλλον θα εχει διαφορετικη σταμπα.
Edit: Το ιδιο ισχυει για το ποστερ, ειδα το επισημο του Βουκουρεστιου και δεν εχει σχεση με του αργεντινου φιλου μας.
THIS I LOVE Ο ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ CHINESE DEMOCRACY.
(μλκες μη λέτε άλλους τίτλους τραγουδιών, θα με κάνετε να πάω στο λάιβ)…
tshirts πέρυσι στην Πράγα τα είχαν 40 ευρωπουλα.
Εν τω μεταξύ το lithograph που έστειλα πιο πάνω δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι το επίσημο. Θα δείξει εντός της ημέρας.
Είναι από ένα τυπα στην Αργεντινή που γενικά κάνει τέτοια από χόμπι…
Ελπίζω να έχει και στις κερκίδες merch , όχι μόνο αρένα
“Merch” θα έχει μέχρι και στον ηλεκτρικό, μη σκας