Κανενα απο οσα εκανε δεν ειναι επισημο, τουλαχιστον καθως τσεκαρα τα ποστερ του μερτς με τα ποστερ του αργεντινου. Απλως προφανως ο ανθρωπος ειναι καλλιτεχνης και το γουσταρει. Οσα εβαλε ο Παντελης ειναι δικες του δημιουργιες, καμια επισημη (αν δεν κανω λαθος).
Έλα ρε, κρίμα. Από το fb του Fortus τα βρήκα πάντως. Τα επίσημα μπορούμε να τα βρούμε κάπου; Στο expressobeans, που είναι μια online κοινότητα για posters, δεν υπάρχει τίποτα ακόμα.
ουφιτσιαλ τελω
Μη νομιζεις. Απο το reddit ειδα μερικες μπλουζες και κατα συνεπεια καταλαβα οτι παιζουν αλλα ποστερ. Π.χ. ειδα το ποστερ του Βουκουρεστιου:
Ή σε Αμπου Ντάμπι πριν ένα μήνα:
Στο Hyde Park (διπλα στη μπλε μπλουζα):
Ε, δεν εψαξα και περισσοτερα. Μπορει να εβγαλα και λαθος συμπερασμα, αλλα θα ειναι τρομερη η συμπτωση να εχω 0 στα 4-5 που βρηκα.
“Okey,okey,so i don’t know who the fuck i am,do you know who the fuck you aaaaaaaaaarrrreeeee???” Let’s the show begin,χαρείτε την συναυλία,όσοι είστε μέσα θα είστε τυχεροί,και αν δεν είναι τοπ η φωνή του Αxl,και αν δεν υπάρχει adler η stradlin,ακόμη και έτσι,ειναι GN’FR.
Adler δε θα μπορούσε να είναι.
Izzy δεν ήθελαν να είναι.
Αλλά ας μην τα ξαναλέμε…
Και ο Izzy δεν θα μπορούσε να είναι…έχει φύγει εδώ κ χρόνια από το κουρμπετι δυστυχώς. Αλλά δεν έχει κ κανένα νόημα να τα ξανασυζητήσουμε.
Η μπάντα είναι δεμένη όσο τίποτα με αυτό το line up
εντυπωσιάστηκε από την ανάπτυξη του Μπακογιάννη;;
Θα την τράβηξε, για να δείχνει στους φίλους του σε τι τριτοκοσμική χώρα έπαιξε…
Παιδια, εχει δουλεψει κανεις με αυτη τη διοργανωση σε live? Καναμε μια αιτηση με 2 φιλους και μας εστειλαν mail να παμε αυριο αλλα εχω καποιες αποριες και δεν υπαρχει συνεννοηση
Μπράβο ρε Μπακογιάννη , πολύ ωραία διαφήμιση της πρωτεύουσας,
Μια χαρά τα κατάφερες
Παιδιά εισιτήρια αύριο στο ταμείο θα έχει ή μόνο ηλεκτρονικά προπώληση όποιος πάρει και τέλος;
Περνάω κατά τις 08:00 με το μηχανάκι από Αριστοτέλους, βλέπω κάτι μαλλιάδες και λεωφορεία, λέω τι φάση, μετά βλέπω μπλουζάκια Guns n’ Roses και θυμήθηκα ότι είναι η συναυλία σήμερα. Για λίγα δευτερόλεπτα μου πέρασε από το μυαλό να πάω στο μπούγιο και να φωνάξω: “Ixnay, ποιος είσαι;”, αλλά το κώλωσα.
που θα τα πας αυτά ;
Δεν θα σε αφηκουνε !
που πας με παντελόνι, έχει 65 βαθμούς είναι το ερώτημα
Μόλις περπατήσει τα ψευτομαρμαρινα πλακάκια του ΟΑΚΑ χωρίς ίχνος σκιάς θα μας θυμηθει