Ξέρουμε τι νερά πουλάει η high priority να φέρω τα αντίστοιχα καπάκια;;
Μπράβο που το θυμήθηκες, κάθε φορά λέω ότι την επόμενη φορά θα πάρω μαζί μου καπάκια!!!
Δάκρυσα
Μάγκες εγω εχω ενα live την προσεχή εβδομάδα Πλατεία Νερού και ηδη οι προβλέψεις δίνουν 27 έως 40 βαθμούς Κελσίου εκείνη την μέρα. Ηδη κάνω τα μαθηματικά στο κεφάλι μου σε ό,τι αφορά το τι κόσμο μπορεί να έχει, κι όλο αυτό διπλά στην θάλασσα (το οποίο εν προκειμένω μάλλον θα μεταφραστεί σε υγρασία και όχι σε δροσιά) και είμαι σε φαση να σκάσω ακριβώς για το act που με ενδιαφέρει. Καλο κουράγιο σε όσους πάνε σήμερα, μακάρι το σόου να αποζημιώσει για το μαρτύριο της ζέστας.
Δεν εχεις αδικο, αλλα δεν ζεσταινομαι στα πόδια συνήθως. Ετσι κ αλλιως κανεις δεν θα φοραει μπλούζα (αντρας εννοώ )
Ούτε γυναίκα!
Το να κρατήσουν νερά ή καπάκια στην είσοδο τη συγκεκριμένη ημέρα, είναι τουλάχιστον εγκληματική ενέργεια.
Ελπίζω πώς όχι.
Καλά να περάσετε όσοι πάτε. Εγώ μάλλον δεν θα σύρω το κουφάρι μου χαχαχα. Περιμένουμε live ανταποκρίσεις.
Το καπνογόνο που είναι; Φλώρεψες;; Την πιο επικίνδυνη μπάντα του κόσμου ανεβαίνεις να δεις!
περισσεύει εισιτήριο από φίλο για αρένα, στα 65€.
το θέλει κανείς;
Sold
Κατέφτασα και εγώ στην πρωτεύουσα σύντροφοι. Αφού δεν κάηκα στο 45αρι εκεί στην Λαμία δεν με σταματάει τίποτα
Καλά να περάσουμε
Στα πατρια εδαφη κ εγω.
Ωραιο ζεστο καυτο αερακι
Είναι κανένας τρελός στο ΟΑΚΑ αυτή τη στιγμή ?
Ναι. Μιτσικελι τα νερα
Καλα ρε γιατι δε μ εχετε πει οτι ο παντελης ειναι 2 μετρα;
για να μην τρομάξεις
εγώ θα είμαι κερκίδα θύρα 31 . Ξεκινάω , θα φοράω λευκή μπλούζα harley davidson αν τυχόν περάσω μπροστά από κανένα και θέλει να χαιρετηθούμε πριν / μετά
Σωστοί.
Πολλές , τουαλέτες και δεν έπαιρναν τα νερά στην είσοδο
Σημαντικό! Κ εχω ηδη κανει προβα στο κεφαλι μου το πώς θα υπερασπιζομουν το παγομπουκαλακι μου χαχα.
Να κάνετε live review κύριοι,δεν θα περιμένουμε τον απεσταλμένο του Ρόκινγκ γρ .
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!