GUNS N' ROSES Jul 22, 2023 Olympic Stadium

Ξέρουμε τι νερά πουλάει η high priority να φέρω τα αντίστοιχα καπάκια;; :stuck_out_tongue:

8 Likes

Μπράβο που το θυμήθηκες, κάθε φορά λέω ότι την επόμενη φορά θα πάρω μαζί μου καπάκια!!!

2 Likes

Μπλουζάκι since 2005 :white_check_mark:

ΕΡΧΌΜΑCTE!!!

18 Likes

Δάκρυσα :joy:

Μάγκες εγω εχω ενα live την προσεχή εβδομάδα Πλατεία Νερού και ηδη οι προβλέψεις δίνουν 27 έως 40 βαθμούς Κελσίου εκείνη την μέρα. Ηδη κάνω τα μαθηματικά στο κεφάλι μου σε ό,τι αφορά το τι κόσμο μπορεί να έχει, κι όλο αυτό διπλά στην θάλασσα (το οποίο εν προκειμένω μάλλον θα μεταφραστεί σε υγρασία και όχι σε δροσιά) και είμαι σε φαση να σκάσω ακριβώς για το act που με ενδιαφέρει. Καλο κουράγιο σε όσους πάνε σήμερα, μακάρι το σόου να αποζημιώσει για το μαρτύριο της ζέστας.

2 Likes

Δεν εχεις αδικο, αλλα δεν ζεσταινομαι στα πόδια συνήθως. Ετσι κ αλλιως κανεις δεν θα φοραει μπλούζα (αντρας εννοώ :stuck_out_tongue: )

3 Likes

Ούτε γυναίκα!

Το να κρατήσουν νερά ή καπάκια στην είσοδο τη συγκεκριμένη ημέρα, είναι τουλάχιστον εγκληματική ενέργεια.
Ελπίζω πώς όχι.
Καλά να περάσετε όσοι πάτε. Εγώ μάλλον δεν θα σύρω το κουφάρι μου χαχαχα. Περιμένουμε live ανταποκρίσεις.

Το καπνογόνο που είναι; Φλώρεψες;; Την πιο επικίνδυνη μπάντα του κόσμου ανεβαίνεις να δεις!

3 Likes

Since 1988 γατάκι

Καλο δρομο ρε!!!

10 Likes

περισσεύει εισιτήριο από φίλο για αρένα, στα 65€.

το θέλει κανείς;

Sold

Κατέφτασα και εγώ στην πρωτεύουσα σύντροφοι. Αφού δεν κάηκα στο 45αρι εκεί στην Λαμία δεν με σταματάει τίποτα

Καλά να περάσουμε

6 Likes

Στα πατρια εδαφη κ εγω.

Ωραιο ζεστο καυτο αερακι

5 Likes

Είναι κανένας τρελός στο ΟΑΚΑ αυτή τη στιγμή ?

Ναι. Μιτσικελι τα νερα :joy:

12 Likes

Καλα ρε γιατι δε μ εχετε πει οτι ο παντελης ειναι 2 μετρα;

11 Likes

για να μην τρομάξεις

εγώ θα είμαι κερκίδα θύρα 31 . Ξεκινάω , θα φοράω λευκή μπλούζα harley davidson αν τυχόν περάσω μπροστά από κανένα και θέλει να χαιρετηθούμε πριν / μετά

2 Likes

Σωστοί.

Πολλές , τουαλέτες και δεν έπαιρναν τα νερά στην είσοδο

Σημαντικό! Κ εχω ηδη κανει προβα στο κεφαλι μου το πώς θα υπερασπιζομουν το παγομπουκαλακι μου χαχα.

3 Likes

Να κάνετε live review κύριοι,δεν θα περιμένουμε τον απεσταλμένο του Ρόκινγκ γρ .:stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
:love_you_gesture: :love_you_gesture:

3 Likes