GUNS N' ROSES Jul 22, 2023 Olympic Stadium

Πειτε μου ενα γκρουπ τα τελευταία 20 λεω εγω χρόνια που έπαιξε 3 ωρες να αρχίσουμε να μιλαμε για την συναυλία.

8 Likes

Steven Wilson :sunglasses:

5 Likes

Οκ σύγκριση μαζι του. Οι αλλοι τι να μας πουν

Μεγάλο λάιβ από μια τεράστια μπάντα!!!
Η 7η φορά που τους βλέπω και ειλικρινά απόδοση μπάντας σε συνδυασμό με το γούστο του κόσμου πιθανόν και η καλύτερη!

2 Likes

Helloween 2017 sofia

2 Likes

Axlαρος. Ειπε και Slither!

10 Likes

Τρεις ώρες χωρίς να κάνει καθόλου κοιλιά… Και, λόγω καύσωνα, έπαιξαν μόνο ένα από Chinese Democracy… Τυχεροί όσοι τους είδαμε, γιατί δύσκολα θα ξαναέρθουν… Κόσμος αρκετός, όχι όμως “τίγκα”…

4 Likes

σε στιγμές το μάτι του axl “γυαλιζε”

3 Likes

ΤΕΡΑΣΤΙΟ LIVE!

Tελευταία στιγμή αποφάσισα να πάω και πάει να σπάσει το κεφάλι μου τι θα έχανα αν δεν πήγαινα.

Πηγαίνω πάνω από 20 χρόνια σε συναυλίες, αυτό που είδα ήταν ονειρικό. Είναι στις 5 καλύτερες συναυλίες που έχω δει.

Παιδιά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό που ζήσαμε, δεν μπορώ να συνέλθω ακόμα. Στο Paradise City τα έδωσα όλα, αφού δεν άφησα στο Ολυμπιακό Στάδιο τα κόκαλά μου πάλι καλά.

Ειλικρινά πόσα χρόνια είχαμε να δούμε τέτοιο live στην Ελλάδα. Ηχάρα, τέλειο performance, η μπάντα σε τρομερή φόρμα και η μία κομματάρα να διαδέχεται την άλλη. Ξεκάθαρα το καλύτερο live της τελευταίας δεκατίας στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα ever.

Πάντως ήταν αρκετά ραδιο αρβύλα οι πληροφορίες ότι είναι μια ανάσα από sold out. Στην αρένα που ήμουνα εγώ, αν ήσουνα πίσω έπαιζες και μπάλα διπλό. Και οι κερκίδες απ’ ότι είδα δεν ήταν εντελώς γεμάτες. Μπήκα μέσα στη συναυλία στις 9 παρά τέταρτο (ευτυχώς άργησαν μισή ώρα να ξεκινήσουν) και προχώρησα αρκετά μπροστά. Όπως είπε κι ο φίλος πιο πάνω, αρκετός κόσμος αλλά όχι τίγκα.

16 Likes

Είχε φοβερά κέφια ο Axl σήμερα.
Τις περισσότερες φορές κιόλας η φωνή του ήταν πολύ καλύτερη από αυτή που περίμεναν κάποιοι.
Ειδικά στο πρώτο μισάωρο, ήταν αψεγαδιαστος σχεδόν. Όντως γυαλιζε το μάτι του και ήξερε πώς να ξεσηκώσει τον κόσμο. Έτρεχε στην σκηνή από την αρχή ως το τέλος.

Ότι και να πούμε για τον Slash θα είναι λίγο.
Guitar hero για μια ολόκληρη γενιά, μας έδωσε σε μια βραδιά ένα σκασμό μαγικές νότες.

Ο Duff σταθερή αξία και cool τύπος.

Ο τύπος στην κονσόλα μας κράτησε χαμηλά την κιθάρα του Slash στο estranged και μας (μου) το χαλασε σε μεγάλο βαθμό. Το ίδιο εκανε και με την φωνή του Axl στο locomotive, όπου εκει την είχε πολύ ψηλά. Νομίζω συνέβη και αλλού μετά.

Μαγική συναυλία.
Το μόνο που με ξυνισε ήταν ο μηδενικός σεβασμός σε εμάς τους 45αρηδες που μας έπιασε η μέση μας τόσες ώρες όρθιοι :stuck_out_tongue: . Βγήκαν ακριβώς στις 21.00 και τελείωσαν ακριβώς στις 00.00

Νύχτα που θα θυμόμαστε για πάντα.

ΥΓ. Πολυ καλοί οι The Last Internationale. Δεν τους ήξερα και κέρδισαν αρκετό κόσμο σήμερα.

12 Likes

Duff είσαι μεγάλος αλήτης! Αξίζεις πολλά περισσότερα credits από οσα παίρνεις!

Axl αξιοπρεπής (ποτέ δεν άντεχα τον τρόπο που τραγουδάει). Κριντζαρα φουλ με τα μπλουζάκια που φορούσε…
Έγιναν και πολιτικοποιημένοι οι GnR και έβγαλαν και ουκρανικές σημαίες… Ίσα να με εκνευρίσουν να μη χαρώ το civil war…

Γενικά πήγα με χαμηλές προσδοκίες και έφυγα πολύ ευχαριστημένος! Καλά περάσαμε!

4 Likes

Βγήκε ο Καζάκος και ποσταρε στο ινσταγκραμ ότι ο Axl ήταν τραγικός,ο Axl που έβγαλε ac/dc περιοδεία αψογα,που είχε βγάλει περιοδεία reunion ασταμάτητα,που δεν έπαιζε κάτω από 3ωρο,που τραυμάτισε την φωνή του εν τέλει.

Ήταν υποφερτός και αυτό μπόρεσε,το ξέραμε ότι έχει θέμα με την φωνή,ο σλας και ο νταφ είναι επαγγελματίες και έδειξαν το λεβελ τους σαν μουσικοί.

2 Likes

Guns n’ fuckin Roses.
ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ.

Duff το μεγαλύτερο αλάνι.
Axl αξιοπρεπέστατος.
Slash… Slash.

Estranged: είναι η μελωδία του η καλύτερη μελωδία που έχει γραφτεί; Ναι. Τι έπος.

12 Likes

Ποσιμπολ . Ανατριχιλα όταν έσκασε

5 Likes

Αναμενόμενο για τον Axl, παρ’ όλα αυτά το χειρίστηκε πολύ καλά…αλλά, νομίζω, τις εντυπώσεις τις κέρδισε ο Slash! Πάντως, και μόνο που παίζουν τρίωρο στην ηλικία τους και με μέγιστο επαγγελματισμό ε, τους βγάζω το καπέλο!

3 Likes

Τιμιοτατοι.

10 Likes

Α και κάτι άλλο, τι παιχτρόνι είναι ο Φόρτους;

6 Likes

Slash, Duff και ο ντράμερ πρέπει να κάνουν μπάντα να παίζουν 70s garage rock n roll κλπ

8 Likes

Η γκόμενα στα πλήκτρα που κοπανιοταν,δεν αξίζει κάποιο credit?:stuck_out_tongue_closed_eyes::tongue:

1 Like

Αρκετά καλό live, σε γενικές γραμμές.

Οι last internationale μου αφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις και ομολογώ πώς δεν τους είχα τσεκάρει πριν το σημερινό.

Ο Αξελ απλά δεν ήταν τόσο κακός, όσο τον περιμέναμε. Περιμενα χειρότερα πράγματα. Στα πρώτα 6-7 κομμάτια ήταν αρκετά καλός, μετά άρχισε να πέφτει από κομμάτι σε κομμάτι. Δε νομίζω ότι θα μπορέσει να τραγουδήσει ξανά αυτά τα τραγούδια, όπως παλιά. Φανερά έχει πρόβλημα.

Πάντως, του βγάζω το καπέλο για το 3ωρο στη σκηνή και ότι το παλεύει όσο μπορεί. Εύκολα θα μπορούσε να καταφύγει σε play back ή σε σόου μιάμισης ώρας, που λογικά θα τα έβγαζε καλύτερα. Επίσης, φάνηκε να γουστάρει σήμερα αρκετά.

Οι υπόλοιποι εξαιρετικοί, με τον Σλας να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η διοργάνωση είχε κάποια σημάδια βελτίωσης, αλλά μέχρι εκεί. Έχει δρόμο ακόμα.

Υγ. Όπως αναμένονταν και ήταν φυσιολογικό, αρκετός “περαστικός” κόσμος στο ΟΑΚΑ. Από ζευγαράκια που ηρθαν ντυμένα για ποτό στην παραλιακή και έφυγαν στα μισά, μέχρι άτομα πολύ μεγάλης ηλικίας. Στα θετικά και πάλι τα πολλά πιτσιρίκια. Παρόλα αυτά δεν γέμισε. Βαριά κάνα 40αρι και ίσως πολλά λέω.

3 Likes