GUNS N' ROSES Jul 22, 2023 Olympic Stadium

Σημερα βγηκαν γι’ αυτους.

Εντωμεταξυ δεν έχει διαρρεύσει τίποτα; Τι φάση;

Είδα τι παίζουν και Ρουμανία. Λογικά εκεί θα έχει πιο φθηνά εισιτήρια μιας και άλλες μπάντες που κάνουν περιοδεία συνήθως στο Βουκουρέστι έχουν χαμηλότερη τιμή από άλλες πρωτεύουσες. Δεν θα ήταν και άσχημα να συνδυαστεί και με διακοπές.

Oριστε και οι τιμες των εισιτηριων, ειναι απο ατομο του fan club

4 Likes

Πραγματικά καλές σε συγκριση με άλλα αι άλλα που έχουμε δει

Περιμενα 100 για αρενα, 10 ευρω κατω ειναι σαν bargain. Με 55 γιουρα βλεπεις gnr στα ορεινα του ΟΑΚΑ, αλλα αν δεν εισαι φαν, αν εχεις το παιδακι σου μαζι, αν εισαι 60 χρονων και δεν αντεχεις την ορθοστασια, αν φοβασαι τη φωνη του Αξελ, μια χαρα επιλογη ειναι. Αγοραζεις τωρα στη θυρα 33 και εισαι κατω αν προτιμας.

Υ.Γ.: τι φαση με τα πορτοκαλι; Τσαμπα εισοδος;

AcDc αν θυμάμαι καλά ενιαίο 80αρι ειχε

Λογικα τα πορτοκαλι ισως βγουν με το γενικο pre-sale ή τα ανοιξουν αργοτερα αναλογα με την ζητηση.

αλλά μάλλον θα είναι στα 77€ :stuck_out_tongue:

Για πειτε οσοι εχετε παει ΟΑΚΑ κερκιδα. Βλεπεις τιποτα; Ηχος; Αξιοπρεπης;

Ε, από την παραγωγή εξαρτάται ρε. Αν είναι πλούσια και έχει γιγαντοοθόνες και ηχεία εκεί που πρέπει, μια χαρά θα είσαι. Αν είναι τσίπικη, δε θα είσαι μια χαρά :stuck_out_tongue:

1 Like

Μια φορά έχω πάει κερκίδα στο ΟΑΚΑ

Bon Jovi

Δεν τρελάθηκα γιατί ένιωθα μια απόσταση αλλά ούτε έχω παράπονο γιατί όντως η παραγωγή ήταν αρκετά καλή . Είχε μεγάλες οθόνες και άκουγα μια χαρά

Maiden απο οσα εχω διαβασει γιατι δεν ειχα παει δεν επαιζε γιγαντοοθονη ουτε για πλακα, ωστοσο δεν υπαρχει τετοιος φοβος για τους Guns, μιας και εχουν μια οριζοντια πανω στην σκηνη και 2 καθετες στα πλαϊνα, μπορειτε να τσεκαρετε και σχετικα βιντεακια στο youtube. Βεβαια καλο θα ηταν η διοργανωση να βαλει και μια στην μεση της αρενα πισω απο το foh

Αυτό ακριβώς. Κανονικά θέλει δύο οθόνες αριστερά δεξιά απο σκηνή, και μια μεγαλύτερη πίσω απο τον 'πύργο΄ για να βλέπουνε οι κερκίδες. Ηχητικά δεν είμαι ειδικός.

μόνο ΑγιαΣοφιά!

3 Likes

Πιστευετε θα έχει 60k+ κόσμο;

καμιά 40άρα θα έλεγα εγώ. και μετά αναλόγως τι γκελ θα κάνει στους τουρίστες.

οι Maiden πέρσι πόσο είχαν;

Προσωπικά βλέπω το 50k εύκολα.

8 Likes

Μάγος είσαι :stuck_out_tongue:;

2 Likes