GUNS N' ROSES Jul 22, 2023 Olympic Stadium

απο την στιγμη που θα υπαρχει ενιαια αρενα με 88 ευρω ποιος ο λογος να δωσεις 225 ευρω για early entry? απλα πας οσο πιο νωρις μπορεις αν θες να εισαι αρκετα μπροστα.
Καταρχην δεν πιστευω οτι θα βρεθουν και αρκετοι να τα αγορασουν, και λογω της οικονομικης καταστασης που εχουμε σαν χωρα και γιατι φανταζομαι ηδη ορισμενοι εχουμε κλεισει και για αρκετα live στο εξωτερικο οποτε κομματακι δυσκολο.

screenshot απο το mygnrforum.

1 Like

Να κάνετε μποικοτάζ στους ανεύθυνους και απαράδεκτους “επαγγελματιες” της εταιρείας που τους φέρνει.
Να υπενθυμίσουμε την εξαπατηση στις περσινες συναυλιες Iron Maiden για τις θεσεις

10 Likes

Τι ειχε γινει με τους Maiden?
Αληθεύει οτι δεν βαζουν γιγαντοοθόνες?

τα “front of stage” έπιαναν τη μισή αρένα, και είχαν γεμίση λίγο πάνω από τη μέση με τον κόσμο να παίζει μπαλίτσα… ενώ στην αρένα πίσω γινόταν μακελείο. χωρίς οθόνες στη μέση της αρένας, και με τα μπαρ να κλείνουν την ορατότητα

Χεστηκαμε,θα φανε φαπα ξαπλα επειδη ειναι fake Gn’R fans,ξερουν μισο τραγουδι,φορανε appetite t-shirt στις εκπομπες τους κλπ. :rofl: Κυριοι επειδη εχετε φραγκα και θα κλεισετε πρωτη μουρη vip,δεν σημαινει οτι ειστε κατι περισσοτερο απο τους αλλους fans που θα σαρδελοποιηθουν στην αρενα.Τα ιδια κανατε στον μποτζοβι,τα ιδια στους ac/dc.

1 Like

Έξω τους έχω δει 2 φορές Λονδίνο το 12, και 2 φορές Πράγα το 17 και το 22.
Μπροστά η Πράγα ήταν πρπ 120 και ga 70.

Κάνω πρόβλεψη για εδώ ότι θα πάμε ga 85-90 και Fos 125-130

Στιγμιότυπο οθόνης (429)

Oκ 88 για ga είναι τίμια τιμή

1 Like

Αν βγούνε και χάρτινα, θα έχουν 80 δηλαδή;

Ειλικρινά δε μπορώ να πιστέψω ότι έλληνας προμοτερ εν έτη 2023 φέρνει γκανς και δε το εκμεταλλεύεται με τουλάχιστον 2 ζώνες αρένα.Επειδή είμαι πολύ κυνικός δε πιστέυω ότι έχει να κάνει με πράγματα τύπου “έμαθαν το μάθημα τους μετά τους Μέιντεν” και τέτοια. Ίσως η οικονομική κατάσταση της χώρας να έπαιξε ρόλο. Οι Γκανς δε το απαίτησαν γιατί σε άλλες χώρες μια χαρά έχει ζώνες. Ειλικρινά είμαι πολύ περίεργος για πιο λόγο έγινε!

Ας δούμε την επίσημη ανακοίνωση πρώτα, λέω εγώ.

7 Likes

Μπορει και να επαιξαν ζαριά ώστε να παει περισσότερος κόσμος (και σίγουρα πολλοί ξένοι, βολευεοι η ημερομηνια και το Σάββατο) και αν βγει και παλι το κέρδος με περισσότερα κομμένα εισιτήρια.

1 Like

Ναι, αυτό μου φαίνετε και εμένα λογικό!

Στους acdc ενιαίο δεν ήταν?

2 Likes

Τελικα βγηκαν τα εισιτήρια ή θα ξυπνησω αυριο 4 ξημερώματα για την δουλειά κ θα παθω εγκεφαλικό;

24/2 βγαινουν

Αύριο θα μάθουμε από τους εγγεγραμμένους φίλους της μπάντας.
Από μεθαύριο για τους κοινούς θνητούς.

Αλλες τιμες οι εγγεγραμενοι κ αλλες εμεις;

Ρεαλιστικά πιστεύω κάτι λίγο κάτω από 100 ευρώ , περίπου 95, 90, άντε 85.
Το 100 χτυπάει άσχημα

https://www.viagogo.gr/Concert-Tickets/Hard-Rock-Metal/Guns-N-Roses-Eisitiria/E-151494407
τι φαση?